- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
hoşgeldın canım evet ya kımsecıkler yok hamılede yok zeynoşla takılıyoruz bız
bu aralar kimse yok burda canım kaçıncıgünün hamile kalan var tabikide
valla canım adetlıykende kullancam ben hergun bı kac ay kullancam belkı faydası olur aktar saydı bı çok şeye faydası varmış zaten
bugün başla öyleyse hayıt suyuda vardı dimi
9unda iğne yaptım bugün 3.günüm yani bugün kontrole gittim yumurta çatlamış artık geriside rabbime kalmış.
kızlar ne küründen bahsediyorsunuz.
evet varmışda ben tohum aldım öle soyledıler bırde pkolular 3 ay hıç ara vermeden kullancakmş bırı 3. ayında hamıle kalmış googledende arastırdım orda yazıo
kız inş.tutunur bebeğin sana yeter artık vala hepimiz farklı şeyler konuşurduk bebeklerimzden bahsederdik
hayıt suyu canım bırınden duydumda deneyecegım
bende duymuştum bikaç ay önce bende aldım ama hayıt tohumu çay gibi demleyip içtim bi 15gün ve o ay adetim ilkkez çok gecikti kesin hamileyim dedim ama yok adet oldum sonra bende bidaha içmedim.ama çok faydasını gören varmış.
amin inşallah canımya ya birimizden biri hamileyim desede sevinsek bizede umut olsa.senin bu ay boş geçiyo heralde.
valla bı kac kısıden duydum 3 aya kadar hamıle kalmışlar belkı bızede bı vesıle olur dıe denıycem bırde kaarı koca içecekmısın canım ya
inşallah canım faydasını görürsün.karı koca beraber içildiğini bilmiyodum ama ben yanlız içtim.
evet canım bir iki hamile bu ay çıkartmalıyız evet d.k.h. kullanıyorum kızzz bu arada kaç yumurtan kaç mm olmuştu
sorunda yok bebekte yok nolcak bu halımız ya evet kıstete ii gelıyomuş
valla bı kac kısıden duydum 3 aya kadar hamıle kalmışlar belkı bızede bı vesıle olur dıe denıycem bırde kaarı koca içecekmısın canım ya
kız birgün olacak ama ne zamn olack çok bekliycekmyz kıııızzz ayşegül kocada sorun yok içmese olurmu
bi yumurtam sağda 20mm olmuştu solda da 2tane ama küçükmüş öyle dedi doktor sağdakinden bekliyoruz yani.
benım kocadada sorun yok ama içecek söyledım tamam dedı sen bılırsın tarıfını aldıklarım karı koca içmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?