9unda iğne yaptım bugün 3.günüm yani bugün kontrole gittim yumurta çatlamış artık geriside rabbime kalmış.
doktor mu gel demişti cnm bana gel flan demedi ben de 9 unda yaptırmıştım...çatlamama ihtimali var mı acaba merak ettim şimdi...bide senin ağrın falan oluyo mu
birde sağ gösterip sol vuruyomuş
as canım ben iyiyimde sen nasılsın sanırım dün çıkmışım snde gelmişsin nasıl gidiyorselamm kızlar nasılsınızzz
hoşgeldin canım evet canım nerdeeeee bıraktığın gibiyiz 2 ay daha deneyecem bende
huuu huuuuuu kızlarr ben geldimlaptopum ypıldı çok şükür. ...nasılsınızz bi değişiklik yok sanırım hakkımızda hayırlısı...bendee hastalanmayı beklıyorum 4 gzle 2 aydır ara vermiştim hastalanınca yeni bir doktora gidicem bakalım o ne dıycek...
as canım ben iyiyimde sen nasılsın sanırım dün çıkmışım snde gelmişsin nasıl gidiyor
hoşgeldin canım evet canım nerdeeeee bıraktığın gibiyiz 2 ay daha deneyecem bende
as canım ben iyiyimde sen nasılsın sanırım dün çıkmışım snde gelmişsin nasıl gidiyor
canımçok mukötü başladınız dmek bende bugün aldrcam e vitaminin ismi neydi kızzzvalla canm tadı kötu bıraz ya bız zor içtik
sagol canım bende ıyı olmaya toparlanmaya calısıyorum evet yaa bı kac gundur gelıyorum ama kımse olmuyokı bı turlu denk gelemedık.bende en son cuma catlatma ıgnemı oldum bakalım tam gaz calısmalara devam edıyoruz ama tabı tam olarak toparlanmıs sayılmam
hoşbuldum canım...bu ay çogumuz ara vermiştik zaten inşallah bahar ayları bızım ıcın ugur getırecek içimizdede yuvamızda da bahar açıcak...2 ay daha neyı denıyceksın canım..
canımçok mukötü başladınız dmek bende bugün aldrcam e vitaminin ismi neydi kızzz
canım aman fazla yorma kendini gün aşıraya düşür düşük yapınca daha çabuk gebelijk oluyo inş. bu seferde tutunur bir daa bırakmaz
başladık bakalım caanım hayırlısı artık ama boğazda acayıp bı tat bırakıyo bende bıraz zor içtim e vıtamını deyınce verıyolarmış uzerınde EVİCAP yazıoo sen e vıtamını de
kız benimkine alşdrtacam ondan acıysada boğazı yakarsada sorun değil kız vala katlanacaz ayşegül bende dün okudm herkes sabah akşm içiyomuş
valla canım bende gunde bır bardak dıye yazanlarıda okudum herkes kafsına göre takılmış ama gunde bır defa içende hamıle kalmış iki defa içende hem gunduz esım evde degıl nerden bulcamda içircem zaten zorla içti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?