o azıcık silkeliyo bırakıyo bide çok gülüyo o yatıyo bende silkeliyom kendimi valla bacaklarım çok ağrıyo ama valla diyodur heralde içinden bana bişey demiyo zaten zavallım ne yapalım desem yapıyo
kocan yeterki kurtulayım diyodr şimdi ondan yapıyo düşün artık bizi ggörünce hortlak görmüşe dönciklro azıcık silkeliyo bırakıyo bide çok gülüyo o yatıyo bende silkeliyom kendimi valla bacaklarım çok ağrıyo ama valla diyodur heralde içinden bana bişey demiyo zaten zavallım ne yapalım desem yapıyo
allah korusun kızzz rabimmm en kısa zamanda versin hepimizeeeeeeadımı demirbaşa çıkarıcaksın kız herkez gidip bi ben kalıyomuşum burdaallah göstermesin çok bekletme yarabbim duy sesimizi
benm koca yok diyo ya inadı tuttu(
benimkide az sallayıp bırakıyo hem öyle zor oluyo spermler geri gelicek gibi oluyo bende kendim silkeleniyom yarım saat kadar
kocan yeterki kurtulayım diyodr şimdi ondan yapıyo düşün artık bizi ggörünce hortlak görmüşe dönciklr
allah korusun kızzz rabimmm en kısa zamanda versin hepimizeeeeee
hehheee senin kocayla benim koca ya çok akıllılar yada
benm koca yok diyo ya inadı tuttu(
kocan yeterki kurtulayım diyodr şimdi ondan yapıyo düşün artık bizi ggörünce hortlak görmüşe dönciklr
allah korusun kızzz rabimmm en kısa zamanda versin hepimizeeeeee
hehheee senin kocayla benim koca ya çok akıllılar yada
kaç kişi hamile kaldı bunu yaparak desene kız ne inatçıymış zeynoşla senin kocada canım ne varki bunda
evet yaa benimkide buz devrinin buz insan hali erise artık hiç öyle şeylere inanmıyokaç kişi hamile kaldı bunu yaparak desene kız ne inatçıymış zeynoşla senin kocada canım ne varki bunda
sorma çoooooooooook:)aslında ne bilim bende işe yaramaz diye düşünüyorum zaten ama ne bilim insan herşeyi denemek istiyor
ayşegül burcu hamile kaldı gitti bizi unuttu sen bari unutma ha
kızzzzzzz evet ya ayşegül gitse unutsa bizi ben hamile olduğunu öğrendiği gün bile dedim bizi bırakma diye gitmezzz yaaaa
senin dediğini duymadım ama üstüste uyarı almış oldu sıkıysa gitsin
ahada gitti
benim kocişle kuzum geliyo görüşürüz sonra yine
kızzzzzzz evet ya ayşegül gitse unutsa bizi ben hamile olduğunu öğrendiği gün bile dedim bizi bırakma diye gitmezzz yaaaa
hamileliği ile ilgili şeyler konuşmak istiyodur o artık kendisi gibi yeni hamilelerle varsın gitsin ama buraya da uğrasın
zeynoş senin ikizlerde pek tatlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?