ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

o azıcık silkeliyo bırakıyo bide çok gülüyo o yatıyo bende silkeliyom kendimi valla bacaklarım çok ağrıyo ama valla diyodur heralde içinden bana bişey demiyo zaten zavallım ne yapalım desem yapıyo

benimkide az sallayıp bırakıyo hem öyle zor oluyo spermler geri gelicek gibi oluyo bende kendim silkeleniyom yarım saat kadar

o azıcık silkeliyo bırakıyo bide çok gülüyo o yatıyo bende silkeliyom kendimi valla bacaklarım çok ağrıyo ama valla diyodur heralde içinden bana bişey demiyo zaten zavallım ne yapalım desem yapıyo
kocan yeterki kurtulayım diyodr şimdi ondan yapıyo düşün artık bizi ggörünce hortlak görmüşe dönciklr
adımı demirbaşa çıkarıcaksın kız herkez gidip bi ben kalıyomuşum burda allah göstermesin çok bekletme yarabbim duy sesimizi
allah korusun kızzz rabimmm en kısa zamanda versin hepimizeeeeee
benm koca yok diyo ya inadı tuttu(

hehheee senin kocayla benim koca ya çok akıllılar yada

sorma çoooooooooook:)aslında ne bilim bende işe yaramaz diye düşünüyorum zaten ama ne bilim insan herşeyi denemek istiyor

kaç kişi hamile kaldı bunu yaparak desene kız ne inatçıymış zeynoşla senin kocada canım ne varki bunda

ya çok metanetlidir gereksiz bir sabrı var bu konuda çatlıyorum sinirden ona göre bırakalım tedaviyide olur bir gün zamanı var demekki canım sabır diyip duruyor

kaç kişi hamile kaldı bunu yaparak desene kız ne inatçıymış zeynoşla senin kocada canım ne varki bunda
evet yaa benimkide buz devrinin buz insan hali erise artık hiç öyle şeylere inanmıyo
sorma çoooooooooook:)aslında ne bilim bende işe yaramaz diye düşünüyorum zaten ama ne bilim insan herşeyi denemek istiyor

evet canım herşeyi denemek istiyo ama öteki aya deniyciiiimmm

kızzzzzzz evet ya ayşegül gitse unutsa bizi ben hamile olduğunu öğrendiği gün bile dedim bizi bırakma diye gitmezzz yaaaa

hamileliği ile ilgili şeyler konuşmak istiyodur o artık kendisi gibi yeni hamilelerle varsın gitsin ama buraya da uğrasın

hamileliği ile ilgili şeyler konuşmak istiyodur o artık kendisi gibi yeni hamilelerle varsın gitsin ama buraya da uğrasın

sende haklısın o gidince hepimiz hamile kalıyomuş ama bırakmaz bizi yaa insanın tanıdıkları başka kaç aydır birlikteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…