ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ama göbegım cıkıyo canım ya bu verdıgım kılom bekarken 45 dım bakalım kac kılo alcam şimdilik alamışım daha dıkkat et canım ne kadar zayıf hamıle kalırsan o kadar iyi

kilonu kıskandım bide bebeğin kilo alıyomuş senin kilo yine normal oluyomuş nasıl dikkat edeyimki yaaa eskiden bende cılızdım ilaçlamı ne kilo yaptırdı basen ve göbek var çok belli etmiyo ama rahatsz ediyo beniiiiiii sabah öğle yiyip akşam salata yiyeyim bari o kiloyla göbeğin nasıl çıkıyo kız

maşallah de kız nazar degırırsın bıde bende ilaçlardan kılo alcam dıye az yıyodum canım böylece verdım suan yedıgım zamn 3 ayylık hamıle gıbı cıkıyo bazan karnım

maşallah de kız nazar degırırsın bıde bende ilaçlardan kılo alcam dıye az yıyodum canım böylece verdım suan yedıgım zamn 3 ayylık hamıle gıbı cıkıyo bazan karnım

3 aylıkmı zayıfsın ya ondan okadar çok kendini gösteriyo nazarım yoktur varsada bilmiyorum hamile kalim görürsün sen seni tanımama bile sende kesin nazar vardr birde bana söylüyo nazara gelecm diye asıl ben geliiciimmmm korkuyorm zaten sendennn

kork benden zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben öcüyümmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende o takvimdennnn istiyorummmmm bu topiğe uğur getir önümüzü aççç artıkkk

valla canım inş . ugur getırmısımdır normalde ugursuz degılimdır ama

çok guldurdun kız benı allahda sanı guldursun

hamişten bi dua aldımmm aminnnn canım uğuruna inanıyorummmm bakem görecezzz hamile olduğun gün bi çok kişi gelmişti kızzzzzben olursam daha fazla ilgi beklerimm birde kimse yokmuşşş ogünnnn

kendini bunaltma daha sonra ters tepebiliyor gecen ay bendeyaptım karbonat testi bendede öyleydi o topiktekiler cok ınanıyorlardı buna bende etkilenmiştim bi de üstüne ovulasyonla ilgili bişey yaptım o daöyle diyodu testlerse negatif çok bunalttım kendimi hasta olunca sinirlerim boşaldı o yüzden o kadar düşünme psikoloğa gittim oldukça rahatlattı beni ama bi süre ara vermemi istiyo ben de ara vercem topluycam kendimi insanı en çok çevresindekiler yoruyo işte bi de kendimiz: ümitleniyoruz ve sonrası yoğun bi karamsarlık

hamişten bi dua aldımmm aminnnn canım uğuruna inanıyorummmm bakem görecezzz hamile olduğun gün bi çok kişi gelmişti kızzzzzben olursam daha fazla ilgi beklerimm birde kimse yokmuşşş ogünnnn

kız sen ol bensa havaı fişeklr patlatırım sana daha çok gelen olur ozamn

kızlar ben cıkıyorum acıktımda bışeyler yıyıp geleyım bırazdan gelırım bı yere ayrılmayın

zeyno nasılsın canım yorumuna ihtiyacım var rüyamda karşı komşu antreye beyaz kapaklı bir dolap yaptırıyo boydan boya kapıyı açınca görüyorum öbür gün kaynanamı apartmanın içinden inerken görüyorum normalde hiç takmaz bembeyaz bir baş örtüsü omuzlarından baya aşağı salmış birde arkadaşım beni görmüş ayva talısı yapmış bende üstüne gitmişim bu günlerde canım çok istiyodu zaten hepsini bitirdinmi bana niye getirmedin demişim ???????

süpersiniz kızlar sayfada bi neşe var bebişler gelmeden saçtı mutlulukları etrafa

canım inşallah kan testı hatalıdırda hamılesındır..çok düşünüp stres yaoma oda etkılıyor gecıkmesını..

birsen ben dua listesinde olamıycam beni çıkar

​canım hayırdır neden çıkıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…