ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayşegüllllll birsenin sorusu benimde aklımdaydı sence senden sonra kim hamiş kalır benden hariç tabi içinde kim geçiyo birde hamilelerin hisleride doğru çıkarrrrrr kız hade söyle

benım genelde ovıtrelleden sonra hep akıntım oluyodu illakı akıntı olacak dıe bışey yok canım sen bu gunlerı ii degerlendır inş. tutturursun

ayşegüllllll birsenin sorusu benimde aklımdaydı sence senden sonra kim hamiş kalır benden hariç tabi içinde kim geçiyo birde hamilelerin hisleride doğru çıkarrrrrr kız hade söyle

kız valla aklıma hepiniz sırayla hamıle olacakmısınız gıbı gelıyo ama ilk hangınız olur bılemıyorum ama bıraz bırsenmış gıbı gecıyo

ayşegüllllllllllllll benim içinde rüy görsen ne olacak yaaa bu akşam görsen sna zahmet bana eziyettttttt

ayşegüllllllllllllll benim içinde rüy görsen ne olacak yaaa bu akşam görsen sna zahmet bana eziyettttttt

kız bu ay hiç rüya görmedım ya tamam canım senın için akşam göreyım bebegımede tembıh edeyım sizin bebışlere artık gelın desın

kız bu ay hiç rüya görmedım ya tamam canım senın için akşam göreyım bebegımede tembıh edeyım sizin bebışlere artık gelın desın

hayyy aklına bin yaşa kızkız bebeğe söyle çabuk gelsin o anlar onların dilinden kız bu ay normaldi görmemen geçen ay zaten görmüştün belliydi olacağı zaten dimi kz

belirti olmayınca olmuyomuş baksana

kız ayşegüldede yoktu bi tek kasık ağrısı oluyomuş arada bu arada ben diyorum belirtim olmasa kesin hamile olurum sende beliriti peşindesin benim 7gün önce çıktı beliritleriimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…