merhaba canım bişey sorcaktım ovitrelle olduktan sonra akıntın geliyormuydu benim her ay gelen akıntım şimdi yok ovitrelleyi ilk defa kullandım ben bu ay. 13 martta yaptırdım iğnemi. klomen kullandım öncesinde ve normal boyutlarda 3 adet yumurta oluştu bende dün 14. günümdü karnım kasıklarım ağrıdı sanırım çatladılar ama akıntım yok buda aklımı karıştırıyor.
ayşegüllllll birsenin sorusu benimde aklımdaydı sence senden sonra kim hamiş kalır benden hariç tabi içinde kim geçiyo birde hamilelerin hisleride doğru çıkarrrrrr kız hade söyle
belirtilerden anlamıyorum ki ben
akıntı nasıl olması gerekiyo acaba canım
kız valla aklıma hepiniz sırayla hamıle olacakmısınız gıbı gelıyo ama ilk hangınız olur bılemıyorum ama bıraz bırsenmış gıbı gecıyo
valla canım benım yumurtlmdan sonra hafıflerdı adete yakında cogalırdı bu ay coğalmadı az az geldı canım
akıntı nasıl olması gerekiyo acaba canım
sarhoşmusun sen tövbe tövbe kızzzz insan anlamazmıııiyi düşün hasta etme beni son 2 günün kaldı testte kesin çıkar canımmmm
yok benim belirtim falan hamile değilimki ben yaaaa
ayşegüllllllllllllll benim içinde rüy görsen ne olacak yaaa bu akşam görsen sna zahmet bana eziyettttttt
kız bu ay hiç rüya görmedım ya tamam canım senın için akşam göreyım bebegımede tembıh edeyım sizin bebışlere artık gelın desın
belirti olmayınca olmuyomuş baksana
kız bu ay hiç rüya görmedım ya tamam canım senın için akşam göreyım bebegımede tembıh edeyım sizin bebışlere artık gelın desın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?