- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeyi nasıl yapacaz birsende yok kız sen anlıyonmu listeden haklısın allah büyük
benimde dr.hep tüp bebek diyor dediğin gibi sanki olacakmış gibi aşılamada dene sonra tüp bebek yap maliyeti her yerde aynı hemen hemen yaza doğru yap insan kanının kaynadığı aylarevet canım ya ben bi kezde aşılama yapmıştım nedense aşılamadan çokk iğne ilaca inanıyodum bi daha yapayım onunda maliyeti 800 bin tüp bebek ilkinde olsa yapardımm ama dr.hep tüp bebek diyo sanki olacakmış gibi sen ne düşünüyosun ne yapacan
aminnn canım evet döllenmeyide tutunmayıda engelliyo döllense bile bırakmıyo tutunsun ya allah yardım etsin bizlere dr.dediğini yap bu seferde gidecem ne diyosa onu yapacam varsın olsun 8bin tl gitsin hepimiz yeni gelin sayılırız altınlarınız varsa bana verin bozayım size:52
artık dolandırıcı işine girdimde yeni mesleğimmmmtabi şakada varsa takı tukalarınız kızlar bozun ne yapacaksınız kocalarınız sıkışacağına bozun eksik olursa eşleriniz tamamlasın ben öyl yapcamda
ya dah küçük ondan ameliyatb falan düşünmüyorum yumurta rezervlerinide şükür daha bozmamış nasıl 3e düşürdün kızAllahım yaa sanki kist içimde düşman heee nefret ediyrm gebertesim geliyo hem gülüyrm hem kızıyrm halime yaaa valla mecbur deneyeceğiz artık hepsini senin kist küçüktü heralde benim 3 e düştü sonunda. ama olmuyo işte. sen ameliyata nasıl bakıyosun?
bende öyle düşünüyom canım zaten evime 1kez hırsız girdi diye ben kalan takılarımı bozup bankada hesap açmıştım kendime. arada biriktirdiklerimide götürüyodum.yani tüp bebek tedavisini yapacak param var çok şükür hemde kocişten hiç istemeden.
slm kızlar bugün çatlatmaya gittim 1 tanecik vardı yumurta o da fazla büyümüş klomene başladığımda hastalanmıştım ateşim çok yüksekti 3 gün ee bide stres stres bunalttım kendimi olacağı buydu
3 ay da ara vermeye karar verdik yani önümüzdeki 4 ay tedavi falan yok sonrası hemen aşılama olcak
doktorum bugün senin çocuğunun olmama ihtimali yok dedi bugün güzel bir şey duydum en azından :)
bana tefriciyye okumaya gerek yok hazirana kadar galiba demi. ama sizin için okuycam sayı söylerim sizlere
kızlarrrrrrrr ben geldım neler kaynatıyosunuz![]()
ya dah küçük ondan ameliyatb falan düşünmüyorum yumurta rezervlerinide şükür daha bozmamış nasıl 3e düşürdün kız
valla ben öğrendiğimde kistim 44*55 mm idi şimdi 30*31 oldu ben soğan suyu kullandım 4 ay bu kadar küçüldü ama artık biraz ara vermem gerekiyo inşallah o süreçte küçük kalır yada kendiliğinden daha da küçülür :)
hoşgeldinnnn canımmmmvala tüpten bahsediyoruz sen paçayı kurtardın bizde kurtarmaya çalışıkkkkk
![]()
ya dah küçük ondan ameliyatb falan düşünmüyorum yumurta rezervlerinide şükür daha bozmamış nasıl 3e düşürdün kız
iyi yapmışsın bak işe yarıyo demek ya çevremdekiler hep altın biriktiriyo valla artık bizimde çeyrek yarım zinet toplama zamanı 8bin çıkarmı kız benim sadece nişan altınlarım 45bin tl tutmuştu heee tüm altınlarımı bileziklerimi geçen sene sattık ne yapacam diye keşke satmasaymışız ya
kesinlikle sizin için okuycam canım okuyalım bana da o zaman Allahım bana da bi esenlik verir inşallah dualarla :)
bugün hastanede bi kızla tanıştım 9 yıldır çocuğu olmamış ne tedaviler görmüş hiç hamile kalmamış ne düşük ne bişey 4 aydır ara vermişler tedavilere veee hamileydi testi yaptırmış 8463 çıkmış değeri ağlaya ağlaya yaptırmış testini o kadar umut oldu ki bana sizlede paylaşayım dedim:)
herşeyin bir zamanı var demekki dedi ben hiç isyan etmedim hep dua ettim dedi. çok mutlu oldum onun adına. inşallah bizlerede verir Allah zamanı gelince
kesinlikle sizin için okuycam canım okuyalım bana da o zaman Allahım bana da bi esenlik verir inşallah dualarla :)
bugün hastanede bi kızla tanıştım 9 yıldır çocuğu olmamış ne tedaviler görmüş hiç hamile kalmamış ne düşük ne bişey 4 aydır ara vermişler tedavilere veee hamileydi testi yaptırmış 8463 çıkmış değeri ağlaya ağlaya yaptırmış testini o kadar umut oldu ki bana sizlede paylaşayım dedim:)
herşeyin bir zamanı var demekki dedi ben hiç isyan etmedim hep dua ettim dedi. çok mutlu oldum onun adına. inşallah bizlerede verir Allah zamanı gelince
hoşbulduk canım he tüpler valla kurtuldum çok şükür canım inş. sizlerde kurtulursunuz ya![]()