bilmiyorum belki bu ay iğnelere ara veririz burdaki doktorum tahlil gibi bişeyler istiycek yönlendiricek bizi burda işler türkiye gibi değil doktorla samimiyiz dün akşam yemeğe geldi bize böyle bakalım nasıl devam edicez bide branca ursului diye bi ilaç vardı ya onu buldum onu getittiricem onu kullanıcam bu ay acaba tedaviyle beraber kullanılır mı?
inş. pozıtıf cıkar canım ya hamıle degılsen neden gelmıyo kı :26:
keşkeeeeeeeeeeeee nerdeysen gel bebeğimmmmmmmmm annen seni çok özledi gelde göreyim yüzünü çekeyim kokunu içimin en içineeeeeeeeeeee canım yavrummmmmmmmmmmmm
diğer kızlarda da oluyo eminim eee varmı acıkma dışında belirtilerin yakında fil gibi olursunnnn
dogru dıyon valla canım ya burası daha rahat banada öle gelıyo
bende bilmiyorumki canım niye gelmiyo inş hamileyimdir onden gelmiyodur aksi olursa dayanamam heralde canım dualarınızı esirgemeyin benden bugun inş.hamileyimdir ondan gelmiyodur
kasık agrım var canım goguslerım daha yenı baslıyo acımaya oda çok hafıf baskada daha yok canım
kasık agrım var canım goguslerım daha yenı baslıyo acımaya oda çok hafıf baskada daha yok canım
haber veririm bebem benimde afedersiniz akıntım var sürekli halsizlik ,uyku hali açlık baş dönmesi psikolojikmi bu durum bilmiyorum burada ben çıkyorum kızlar öptüm sizi
norml adet olcakmış gıbı canım ya rahım buyuyo yakız kasık ağrısı bende hep olurda acba hamilelerde nasıl oluyo
haber veririm bebem benimde afedersiniz akıntım var sürekli halsizlik ,uyku hali açlık baş dönmesi psikolojikmi bu durum bilmiyorum burada ben çıkyorum kızlar öptüm sizi
ben de bu sabah kırmızı kartımı gördüm...zaten test falan da yapmıştım negatifti.. yapacak bir şey yok.. yarın canım doktoruma gidiyorum.. onu çok sewiyorumilk deneme boş çıktı , 2. defa ne olacak bakalım, bekleyip göreceğiz benimki tamamen psikolojik biliyorum ama elde değil işte.. yola dewam.. canım dr um zaten ilk ay başarısız olursak moral bozmak yok, 2. ay dewam ediyoruz demişti.. o benden daha çok inanıyor bebişim olacağına , olmaması için bir neden göremiyorum demişti.. hayırlısı artık.. her perşembe ve aklıma geldikçe yasin okurum ve hayırsızsa olmasın diye dua ederim.. demek ki hayırsızdı ya da kötü bir şey olacaktı.. ALLAH HEPİMİZİN KALBİNE GÖRE WERSİN, HEPİMİZİN EWİ BEBEK SESİYLE ÇINLASIN İNŞALLAH, KİMSEYE ARATMASIN..
canım bana kırılma kesinliklede incitmek veya kırmaktan yana değilim hepimiz burda kardeş arkadaşız hani sen dedinya dr.olacak demiş dua okumayı düşünmedin bence orası yanlıştı ister olmasın ister olsun dualarla çocuk istemek seslenmek hayırlısıyla allahtan dilemek çok güzel bian dr.söylediği şeyler galiba duadan vazgeçirttti seni bu senin içinde kesinlikle olacak duygusuydu biliyorum ama inş.olur o düşüncen beni şaşırtmıştı o insanında rabbim sağsalim kucağına amayı nasip etsinn
norml adet olcakmış gıbı canım ya rahım buyuyo ya
uyku halı bende cok fazla hıç uyanmk istemıyorum inş. guzel haber verırsın
malesef hıc guzel haberım yok kızlar fos cıktı benım gecıkme B hcg 00:00 yanı 01 bıle degıl ya bu defa kesın yanı artık baska nedenler aramalıyım kendıme yolda aglıya aglıya gelırken ark.esı gordu benı arabaya aldılar tam nıpet yapa gıbı oldu kızın bu hafta dogumu var sezaryanla gunu bıle kendı ısteklerıne gore ayarladılar butun yol onlarım heycanlarını mutluluk larını dınleyıp durdum omrumun en uzun bıtmeyen yolu oldu bıran bagırıp susun artık banane dıyesım geldı kelmelr bogazıma takıldı yarabbım ben nıye yasayamıyorum bu duyguyu bu defa ıcın bı baska bu kadar cok yaklastım az kaldı dedım gecıkınce kendı kendıme kesın dedım umutlandırdım salaklar gıbı ben ne aptalım ya cok moralım bozuk bırı canım desene canını alasım var yanı okadar
kızlar akşamdan beri lekelemem başladı benimde adetim geliyor herhalde.. doktora gittim bu gün tahlillere göre çatlamış yumurtalarım bu iyi haber ama doktor çatladığına göre belki hamilesindir dedi test istedi. bu söylenir mi bana ya o 2 saat geçmek bilmedi. tabiki sonuç negatif çıktı artık adetimin tamamen gelmesini bekliyorum. ne zaman anne olucam ben ya
umarım olmazsın.. benim de gece pembe leke wardı ama sabaha maalesef çok üzüldüm.. inşşallah regl olmazsın inşşallahh
sen beni tamamen yanlış anlamışsın ben olcak diye değil tedavi olmayacağı için çocuk olmaz diye benim tedavisiz olcağına inancım pek yok gene nasip aşılama olayım velilerim de okuyacak tefriciyye duaya inancım çok çok büyük ben sizin için okurum demek istemiştim neyse anlatabildim derdimi heralde bu lafı ilk kez söylemiyolar doktorlar sonuç 3 yıldır bir kere bile hamile kalmadım ama umut işte umutlandım demek istemiştim.
ay canım benim çok üzüldüm ya ne diyim ki söylenecek söz yok bulamıyorummalesef hıc guzel haberım yok kızlar fos cıktı benım gecıkme B hcg 00:00 yanı 01 bıle degıl ya bu defa kesın yanı artık baska nedenler aramalıyım kendıme yolda aglıya aglıya gelırken ark.esı gordu benı arabaya aldılar tam nıpet yapa gıbı oldu kızın bu hafta dogumu var sezaryanla gunu bıle kendı ısteklerıne gore ayarladılar butun yol onlarım heycanlarını mutluluk larını dınleyıp durdum omrumun en uzun bıtmeyen yolu oldu bıran bagırıp susun artık banane dıyesım geldı kelmelr bogazıma takıldı yarabbım ben nıye yasayamıyorum bu duyguyu bu defa ıcın bı baska bu kadar cok yaklastım az kaldı dedım gecıkınce kendı kendıme kesın dedım umutlandırdım salaklar gıbı ben ne aptalım ya cok moralım bozuk bırı canım desene canını alasım var yanı okadar
sendemi kızzz allah büyük bilmiyorumki sırada ben varımm kaçıncı günündü yaaa korkuyorum valla olacamı bile bile rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizzleredekızlar akşamdan beri lekelemem başladı benimde adetim geliyor herhalde.. doktora gittim bu gün tahlillere göre çatlamış yumurtalarım bu iyi haber ama doktor çatladığına göre belki hamilesindir dedi test istedi. bu söylenir mi bana ya o 2 saat geçmek bilmedi. tabiki sonuç negatif çıktı artık adetimin tamamen gelmesini bekliyorum. ne zaman anne olucam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?