ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bilmiyorumki bir ay ara ver kullan kız inş.inş.onunla olur

inş. pozıtıf cıkar canım ya hamıle degılsen neden gelmıyo kı :26:

bende bilmiyorumki canım niye gelmiyo inş hamileyimdir onden gelmiyodur aksi olursa dayanamam heralde canım dualarınızı esirgemeyin benden bugun inş.hamileyimdir ondan gelmiyodur

keşkeeeeeeeeeeeee nerdeysen gel bebeğimmmmmmmmm annen seni çok özledi gelde göreyim yüzünü çekeyim kokunu içimin en içineeeeeeeeeeee canım yavrummmmmmmmmmmmm

bebişi git annene seni bekliyo bi zahmet beimkide gelsen çok güzel olur

dogru dıyon valla canım ya burası daha rahat banada öle gelıyo

ben bu topiğin dışına nerdeyse hiç çıkmadım kızlar burda size alıştım artık herşeyimi ve herşeyinizi biliyorum neredeyse o yüzden rahat geliyo buraaaaaaaaa

bende bilmiyorumki canım niye gelmiyo inş hamileyimdir onden gelmiyodur aksi olursa dayanamam heralde canım dualarınızı esirgemeyin benden bugun inş.hamileyimdir ondan gelmiyodur

inş. ondandır canım ya bızede yaz olurmu sonucu dualarımız senınle

kasık agrım var canım goguslerım daha yenı baslıyo acımaya oda çok hafıf baskada daha yok canım

haber veririm bebem benimde afedersiniz akıntım var sürekli halsizlik ,uyku hali açlık baş dönmesi psikolojikmi bu durum bilmiyorum burada ben çıkyorum kızlar öptüm sizi

haber veririm bebem benimde afedersiniz akıntım var sürekli halsizlik ,uyku hali açlık baş dönmesi psikolojikmi bu durum bilmiyorum burada ben çıkyorum kızlar öptüm sizi

güle güle canım hayırlı haberlerle gelirsin inş..

kız kasık ağrısı bende hep olurda acba hamilelerde nasıl oluyo
norml adet olcakmış gıbı canım ya rahım buyuyo ya

uyku halı bende cok fazla hıç uyanmk istemıyorum inş. guzel haber verırsın

ben de bu sabah kırmızı kartımı gördüm...zaten test falan da yapmıştım negatifti.. yapacak bir şey yok.. yarın canım doktoruma gidiyorum.. onu çok sewiyorum ilk deneme boş çıktı , 2. defa ne olacak bakalım, bekleyip göreceğiz benimki tamamen psikolojik biliyorum ama elde değil işte.. yola dewam.. canım dr um zaten ilk ay başarısız olursak moral bozmak yok, 2. ay dewam ediyoruz demişti.. o benden daha çok inanıyor bebişim olacağına , olmaması için bir neden göremiyorum demişti.. hayırlısı artık.. her perşembe ve aklıma geldikçe yasin okurum ve hayırsızsa olmasın diye dua ederim.. demek ki hayırsızdı ya da kötü bir şey olacaktı.. ALLAH HEPİMİZİN KALBİNE GÖRE WERSİN, HEPİMİZİN EWİ BEBEK SESİYLE ÇINLASIN İNŞALLAH, KİMSEYE ARATMASIN..

umudunu hiç kaybetme inşllh canım daha sen yolun başındasın

sen beni tamamen yanlış anlamışsın ben olcak diye değil tedavi olmayacağı için çocuk olmaz diye benim tedavisiz olcağına inancım pek yok gene nasip aşılama olayım velilerim de okuyacak tefriciyye duaya inancım çok çok büyük ben sizin için okurum demek istemiştim neyse anlatabildim derdimi heralde bu lafı ilk kez söylemiyolar doktorlar sonuç 3 yıldır bir kere bile hamile kalmadım ama umut işte umutlandım demek istemiştim.

norml adet olcakmış gıbı canım ya rahım buyuyo ya

uyku halı bende cok fazla hıç uyanmk istemıyorum inş. guzel haber verırsın

malesef hıc guzel haberım yok kızlar fos cıktı benım gecıkme B hcg 00:00 yanı 01 bıle degıl ya bu defa kesın yanı artık baska nedenler aramalıyım kendıme yolda aglıya aglıya gelırken ark.esı gordu benı arabaya aldılar tam nıpet yapa gıbı oldu kızın bu hafta dogumu var sezaryanla gunu bıle kendı ısteklerıne gore ayarladılar butun yol onlarım heycanlarını mutluluk larını dınleyıp durdum omrumun en uzun bıtmeyen yolu oldu bıran bagırıp susun artık banane dıyesım geldı kelmelr bogazıma takıldı yarabbım ben nıye yasayamıyorum bu duyguyu bu defa ıcın bı baska bu kadar cok yaklastım az kaldı dedım gecıkınce kendı kendıme kesın dedım umutlandırdım salaklar gıbı ben ne aptalım ya cok moralım bozuk bırı canım desene canını alasım var yanı okadar

kızlar akşamdan beri lekelemem başladı benimde adetim geliyor herhalde.. doktora gittim bu gün tahlillere göre çatlamış yumurtalarım bu iyi haber ama doktor çatladığına göre belki hamilesindir dedi test istedi. bu söylenir mi bana ya o 2 saat geçmek bilmedi. tabiki sonuç negatif çıktı artık adetimin tamamen gelmesini bekliyorum. ne zaman anne olucam ben ya

umudunu yitirme.. bu ay ilk defa hap kullandım, iğne oldum ve benim de 5 gün gecikti bu ay ve bu sabah regl oldum.. ben de heyecan yaptım , ama sabah çok üzüldüm, .kendine hakim olmamız gerek..üzülünce ele ne geçiyor.. koca bir hiç.. Allah zamanını biliyor hiç merak etme. hepimiz senin içinden geçenleri istiyoruz inan bana.. ben de aynı gün başkalarının bebek haberini aldım geçen gün hem de 2 kişiden.. ne acı değil mi? aynı günde 1 er saat arayla bebek haberi.. ağladım kendime kızdım.. ama inan boş yere.. Gün doğmadan neler doğar , der annem.. sabırlıdır çok ve bizler de sabırlı olmalıyız. bak ben geçen ay bebek neden olmuyo demiştim.. prolaktin yüksek çıkmış.. öyle bir şeyden haberim bile yoktu.. stres yaptığımız için süt hormonlarımız çıkıyor ve bu da gebeliği engelliyor.. en ufak şeyler bile etkiliyor.. bizim yapmamız gereken en birinci şey, kendimize hakim olmak ve sabretmek.. takmamaya çalışalım biraz..zor ewt ama yapacak bir şey yok.. hepimizin istediği aynı şey. Allah her yerde ve bizi görüyor.. mutlaka doğru zamanı bekliyor bebek wermek için.. lütfen üzülme..

umarım olmazsın.. benim de gece pembe leke wardı ama sabaha maalesef çok üzüldüm.. inşşallah regl olmazsın inşşallahh

umarım olmazsın.. benim de gece pembe leke wardı ama sabaha maalesef çok üzüldüm.. inşşallah regl olmazsın inşşallahh

canım doktorda belki diye test istedi ama yok işte malesf olucam kahverengi şekilde geliyo lekelenme, benim eskiden leke oldumu arkasından kanamam gelirdi tedaviye başlayalı en az iki gün sürüyo lekelenme neden bilmiyorum böyle oluncada beni umutlandırıyo boşu boşuna

evet canım yanlış anlamışım özür dilerim nasıl anladığımı anlaöışsın hak ver birden şaşırdım kalktım nasıl böyle düşünülür diye sağol canım biz sana ende bize okursun tekrar özür akadaşım seni yanlış anladığım içinnn

ay canım benim çok üzüldüm ya ne diyim ki söylenecek söz yok bulamıyorum
sendemi kızzz allah büyük bilmiyorumki sırada ben varımm kaçıncı günündü yaaa korkuyorum valla olacamı bile bile rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizzlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…