ay canım benim çok üzüldüm ya ne diyim ki söylenecek söz yok bulamıyorum
sendemi kızzz allah büyük bilmiyorumki sırada ben varımm kaçıncı günündü yaaa korkuyorum valla olacamı bile bile rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizzlerede
sırasıyla dökülüyoruz canım ya bu gün 15. günümdü
şuna seviniyorum en azında gecikipte fazla umutlandırmadı yeni tedaviye geçiyoruz hemen bu ay fazla üzülmedim nedense saf gibiyim
galiba gonal f diye iğne varmış onla büyüteceğiz yumurtaları
sen ne yapıcaksın aşılama mı
cok sagol canım pazartesı gunu ögrendım cnım 9 martta adet olmm gerekıyodu olmadım bende ayın 11ınte test yaptım pozıtıf cıktı kanda pozıtıf cıktı ben ovıtrelleden sonrakı 16. gun adet olurdum tedavı ise pregon iğne oluyordum göbekten hergun yumurta buyuncede ovıtrelle oldum bu tedavıye basladıgımızın 3. ayında haamıle kaldım ama 2,5 sene bebegımı bekledım inş. sizlerde nasıp olur
kızlar akşamdan beri lekelemem başladı benimde adetim geliyor herhalde.. doktora gittim bu gün tahlillere göre çatlamış yumurtalarım bu iyi haber ama doktor çatladığına göre belki hamilesindir dedi test istedi. bu söylenir mi bana ya o 2 saat geçmek bilmedi. tabiki sonuç negatif çıktı artık adetimin tamamen gelmesini bekliyorum. ne zaman anne olucam ben ya
Cnm lutfen umidini yitirme Allah vaktini saatini bilir benimde yarin gunum agrilar basladi ama ne bileyim bi umut diyorum Allahima yalvariyorum gceleri aglaya aglaya dualar ediyorim Allahim buyuk bizide goruyo!!
inşallah dualarımız kabul olur canım hala adetim gelmedi o teste rağmen ümidim var ne tuhaf
sen raporlumu almıştın iğneleri kaça almıştın
gunaydın arkadaslar bır sey soracam ben bu ay hsg cekıldım ve korunmamızı soyledı. sımdı adetımı beklıyorum ondan sonra calısmalar baslayacak.( bu sefer kafaya koydum 1 ay boyunca gun asırı ılıskıye gırecegım:))) ama benım adetım ne zaman gelecek bellı olmuıyor. daha oce doktor progestan ılac vermıstı daha duzenlı vermıstı. bu ay keske gene doktoruma sorup alsamıydım ya da kendısı hsg cekıldıgınden herhangı bır ılac kullanmamak gerek dıye mı vermedı kendı dogal yolla adetımı beklemem mı lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?