kızlar doktor banada aşılama önerdi ama kafam çok karışık ya sağ tüpüm kapalı ondan şansım daha düşük gibi ne yapim nasıl karar verim bilmiyorum.
kızlar dünkü belirtilerim sağlı sollu kasık ağrm alt karın ağrım çok oldu birde göğüslerim ilk kez bu kadar acıyodu uçları felan kalkarken yerimden bile kramp gibi girdi bir iki kez dedimki ben acep tuttumu test olsaydı yapardım yani ama sabaha birseyim kalmadı ne kasık ne karın nede göğüs benim vucut yalandan beni umutlandırdı kkandırdı sanki duygularımla oynadılar karnımda gurulduyo sabahtan nerdeysem gangnam style oyniyyler tüm iç organlarımm
zeynoş çok guldurdun kız bı test al barrı ya belkı utmuştur bende merak ettım
çokmu komik niyetin belli kıskanıyosun beniiiii anadımmm kıskançkız yok ya test almak içinde 1 saatlik yol çekemem zaten yokta birsey canım dün akşam aklıma girdiii ayyy çıldiricimm
benım evın altında eczane var ben pcden atem sende al
kocaman bı çifttt cizgi çıkıyo cnımtbrkler hamıssın
kızlar dünkü belirtilerim sağlı sollu kasık ağrm alt karın ağrım çok oldu birde göğüslerim ilk kez bu kadar acıyodu uçları felan kalkarken yerimden bile kramp gibi girdi bir iki kez dedimki ben acep tuttumu test olsaydı yapardım yani ama sabaha birseyim kalmadı ne kasık ne karın nede göğüs benim vucut yalandan beni umutlandırdı kkandırdı sanki duygularımla oynadılar karnımda gurulduyo sabahtan nerdeysem gangnam style oyniyyler tüm iç organlarımm
kaymak degılde bal yıyo zaten canımmmm
abooo senden korkulur sen 7+24 yersin artık arada acı biberde ye yarasın
kıtlıktan çıkmışsında artık kocan çalışsın seni doyurmak için doymazsınkide
Cnm lutfen umidini yitirme Allah vaktini saatini bilir benimde yarin gunum agrilar basladi ama ne bileyim bi umut diyorum Allahima yalvariyorum gceleri aglaya aglaya dualar ediyorim Allahim buyuk bizide goruyo!!
ama ben yıyeyım kı bebegımınde karnı doysun sımdıde elımde koca bı tabak meyve varesım dıyo zaten hamıle oldugumu öğrendıgım gun sende zaten son bır haftadır tuhaflık vardı çok yıyodun gece yatarken yıyıpte yatıyodun dıyo ben normalde hayatta gece yemek yıyıp yatmam
her gece süt iç şiddetle tavsiye ederim ama günlk sütlerden iç birde canım cicibebe büskv.al ye hergün dört beş tane kesinlikle ye zararı olmaz demir vitamin ne desen içinde var dr.sor istersen abur cubur yiyeceğine bunu kullan derim
önceden cok içmezdım canım ama şimdi gunde 2,3 bardak içiyorum abur cubur yemıyorum zaten bı çok seyı kestım cıcıbebe bıskuvıye bayılırım ama almamıştım alayım ozamn ekmekten zıyade meyve falan yıyorum gunduzlerı kendımı kaptırdım mı bı oturuşta yarım ekmek bıtıyo
gunaydın arkadaslar bır sey soracam ben bu ay hsg cekıldım ve korunmamızı soyledı. sımdı adetımı beklıyorum ondan sonra calısmalar baslayacak.( bu sefer kafaya koydum 1 ay boyunca gun asırı ılıskıye gırecegım:))) ama benım adetım ne zaman gelecek bellı olmuıyor. daha oce doktor progestan ılac vermıstı daha duzenlı vermıstı. bu ay keske gene doktoruma sorup alsamıydım ya da kendısı hsg cekıldıgınden herhangı bır ılac kullanmamak gerek dıye mı vermedı kendı dogal yolla adetımı beklemem mı lazım???
eve t canım dr.sor yinede canım ama kalsiyom bütün vitemnler içinde var canım ye yaaa başlarda öyle zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?