korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif(( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte ((((( anne olma hayallerim yine boğazımda düğümlenip kaldı canım çokacıyo bu acının tarifi yok yaaaaaaaa
pazartesi beta hcg baktırdıgımda degerım 1185.00 dı bugun yanı 3 gun aradan sonra baktırdım sonucta su yazıyor >1500.00 dıyor cok artmamıs bu ne demek sımdı stres oldum artmıs ama az artmıs yaa
ben 5 haftalıkken keseyı gördum doktorum bebek bıraz buyusun dedı 8 haftalık oluncada kalp atışını duydum
merhabalarrr kuzukuzu canlarr...anne olmayı hayal edenler , anne adayları cici kızlar minik göbişteki bebişlerr hepimizin kandili mübarek olsun..rabbım gonlumuzden geçenleri tek tek kabul etsın inş.. bu mübarek gecede duaalarınızda olmak dileğiyleee
canım o zaman sen zeynoşla aynı yoldasın..bnce ıyı bı doktora gozuk vee amelıytınmı yoksa tüp bebegınmı önce yapılacagına karar werin..canım üzme kendını bak hepımız aynı yolda çareler arıyoruz..rabbım hayırlı kapılar açsın sanada inş.
ne testleri verdi canım..testlerını herşeyını al direk onda başla eger gıdıceksen tatlım..aynen cnm bızımle konusup ıcımızı rahatlatmaları lazı m bızım ıcımız kararımış kararacagı kadar zaten dimi..
etmezmiyimm kızz dualarım hep sizinle sizde beni unutmayın hee
canım kullan tabı bu zamana kadar kullanmadıgın hata hemen folıkasıte başla ve progsteronuda al ben bıle aşılama gununden ıtıbaren basladım kullanmaya..folıkasıt bebegın sınır sıstemını progestorunda bebegın tutunmasını dusmesını engellıyor ıhmal etme tatlım..hadi bakalım kalp tışlarınıda duydugunu duyarız inş. tatlım
ben yaptırmadım kız kendı yaptı..bak nazar değdi kadıncagızabugun gelmedi
ewt cnm çok ıstıyorlar torunu inş. allahım bızede nasip eder...kızz zeynoş bu sabaha karşı bı tuhf rüya gördüm böyle eşimle köy gibi bi yerde yürüyoruz heryer agaclık boyle yemyeşil bi erik ağacı görüyrum o kadar çok erik varki onda ama daha tam olgunlaşmamış olmalarına 10-15 gun daha var bı taneyı koparıyorum yıyorum boyle yesıl erık dıyorum eşime daha olmamış bunlar diye..neyee yoruyorsun bakalım sankı bebişe daha var gibi yrdum ben..:44:
yavrum bana jel artı antıbotık verdı aşılama esnasında rahımı dışarı cıkarttıgı için mikrop kapmamam için 5 gun kullan dedi bende kullanıyorum..sıkma canıını tatlm sende ne yaıpıcagına kadar ver amelıyat olucaksan ol bıdahakı aşılamamızı eylül gibi fln beraber yparızoda olmadı tüp bebekte buluşuruz kuzum
meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu
Aysegul icime su serptin :) korkuyodum kalp atislarini duymadim diyei sallah 21 indeki randevuda duyarim
merhba arkadasım ben iki haftalık hamişim ve ben hıcbır belırtı hıssetmedımkasık agrım oldu adet oldum olcakmısım gıbıydım yuzumde her adet döeminde sıvılce cıkardı ama bu kez kocaman bı tane cıktı adetıme 3gün kala ıdrar testı yaptım silik çıktı bı kac kez daha yaptım yine silikti işallah hamişsindirrr
meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu
Biz goremedikde daha ne zaman kalmis soyledimi doktor? Bana mayosin ikisinde kalmis 4 haftalik dedi kalp atisi icin cok kucuk dedi 2 mm daha
cnaım ya durup dururken moralım bozuldu((( degerlerım soyle
28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500
yanı 1500 den buyuk dıyor tamam ama sankı az artmıs yaaa.....senın degerlerın nasıldı kı? 1500den buyuk ısaretı ama kac
9 gun gectı olmam gereken adet tarıhımden.sanırım yumurtlamadan sonrakı 22. gunum sanırım
canım ya bozma hemen moralini belki idrar testinde çıkmamıştır..aşılamanın kaçıncı günündesin kırmızıları görene kadar umut vardır herzaman..inşallah yanıltmıştır test olmasada üzülme canım ne yapalım kısmet daha vakti zamanı var demek..hepimiz kimi zaman umutla kimi zaman umutsuz bi şekilde bekliyoruz işte..
canım üzülme diyecem ne care seni bizlerden daha iyi anlayan olamaz heralde.ama yapacak birey yok biz alıstık artık hayal kırıklıklarına .ama senin günün gecmiş miydi erkenden mi yaptın.bende sabırsızlanıyorm.ama hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyrum.böyle sanki hamileymiş gibi umut etmek ve o hisse kapılmak bile güzel.insan onla bile mutlu oluyor.ama her bitiş yeni başlangıc demek o yüzden.bu topikten herkes ve ben hamile kalasıya cıkmayalım.birbirimize destek olalım.sakın ümitsizliğe kapılma.tüp bebek yaparsın sende.herseyin caresi var sıkma canını.sana diyom da gel bide sen beni gör.öptüm
Bence bi kan testi yap benimde goguslerimde agri vardi sadece ve atesliydim bu kadar cnm
bundan sonra yanlızım bakalım söylediklerini uygulamaya çalışıcam inşallah işe yarar..
ah kuzum ahh inşallah o müjdeli haberi bizimde vermemiz yakındır..
nee rahim dışarımı çıkartılıyor bi aşılama yaptım inan bilmiyordum..benim bildiğim spekulummudur nedir muayane aleti varya onunla rahim ağzını açıp öyle işlemi yapıyorlar..ama enfeksiyona karşı ilaç verilmesi bencede gerekli..
dışarıcıkıyor dedıysem tamamen degıl kız..zatenıdrarar sıkısık olunca rahım aşşa ınıyor sanırım bıraz daha assa cekıyor vajınamın ıcını fln yıkadı sende onları yapmadımı..doktordan doktora farkmı var acaba bılememdım bende
ewt cnm ılaçlarımı kullanıyorum bu jelde mafettı benı hamıle gıbı hormonlarım tavan yaptı
canım arkdaşım yüreğine sağlık zaten bi tek sizinle paylaşıp içimi dökebiliyorum çevremde kimseye bahsedemedeğim için bu durumdan millet böyle iken kapamıyo çenesi bide durumumu anlatsam hiç çıkamam içinden iyiki sizler varsınız ben 14.günümde yaptım canım adet tarihime daha var 12 haziran ama zaten olcak gibi bütün belirtilerde var ben artık gerçekten bütün ümitlerimi kaybettim nasibimde yok benim((
battaşım 1 aydır girmiyordum buraya sizi merak ettiğim için girdim hamile olduğunu okuyunca çok sevindim inş. allah kucağına almayı nasip eder kayınvalidenede kapak olur ...Bence bi kan testi yap benimde goguslerimde agri vardi sadece ve atesliydim bu kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?