canım sen cok erekn yapmısın beeeee.sıkma canını ozaman. bende gecen ay 11nde lekelenme seklinde 13.de tam kanamam basladı.ben mesela test yapmadım .çünkü doktor bana adet gecince yap dedi.ben işte sabırsızlıktan yapıyım diyorum.zaten agrımda var olcak gibi.ama sonra doktor cıkmaz dediği için vazgeciyorum.çarsamba falan yapacam.gene erken ama zaten ozamana adet olmazsam hamileyimdir belki naparsın umut dünyası
Dr.bana bi 10 gün sonra yap demişti ben biraz daha bekledim aslında adetim geçmesini bekliycektim ama yine dayanamadım yptım zaten bügünde lekem geldi kesinleşti yani artık umutlar bi başka aşılamaya kaldı inş.olmazsın ve meleğin seninle beraberdir
28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500
kızlar bugun gene verdım
7 hazıran 5520 cıktı cok sukur yaaa:) nasıl boyle arttı anlamadım
cnaım ya durup dururken moralım bozuldu((( degerlerım soyle
28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500
yanı 1500 den buyuk dıyor tamam ama sankı az artmıs yaaa.....senın degerlerın nasıldı kı? 1500den buyuk ısaretı ama kac
9 gun gectı olmam gereken adet tarıhımden.sanırım yumurtlamadan sonrakı 22. gunum sanırım
ıyı aksamlar kızlar...ıkı hamıle haberı daha aldım cok ımrenıyorum ınsallah ben de bır gun hamıleyım dıyebıırım ıyıce strese gırdım....
.son 5 gunum allahım ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır...bu arada en ufak bır belırtı yok....
tesadüfen gördüm bu yazdığını ve canım okuyunca bendde sana imrendim şimdi.benimde son 5 günüm ve belirtim hiç yok.az az kasık agrısı sanki adet olacak gibi....bende sevinirmiyim birgün böyleee o mutlulugu tadanlar gibi....
benim 6 hafta 5 günlük dedi pazasrtesi günü.. yarın cuma 7. haftaya gircez inş .. bebişi gördük kalbi atıyordu onuda gördük şükür..10 gün sonra 13 Hazirana gün verdi bakalım ozamn duuyarız inş.. bebişin boyu 6 mm dedi.. bana ne zaman kaldığımı sölemedi..7 haftalık olduğuna göre ben iğneden sonra kalmışım demek yani 26 nisanda ..
canım 14.gündü sabah ecz test alıp yaptım bişeyler olsa silik bile olsa çıkardı diyorum eşimde regl tarihini bekle diyo
battaşım 1 aydır girmiyordum buraya sizi merak ettiğim için girdim hamile olduğunu okuyunca çok sevindim inş. allah kucağına almayı nasip eder kayınvalidenede kapak olur ...
28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500
kızlar bugun gene verdım
7 hazıran 5520 cıktı cok sukur yaaa:) nasıl boyle arttı anlamadım
tesadüfen gördüm bu yazdığını ve canım okuyunca bendde sana imrendim şimdi.benimde son 5 günüm ve belirtim hiç yok.az az kasık agrısı sanki adet olacak gibi....bende sevinirmiyim birgün böyleee o mutlulugu tadanlar gibi....
mrh kızlar.. benim gibi ishal olan varmı? geçen yaşadım ilk kez olağan bişi sandım ama bugün gene yaşadım internetten baktım gebelikte olan bişiymiş.. her gebe yaşabiliyornmuş..fazla süt tüketimi fazla sıvı gıda tüketiminden oluyormuş öle yazıyor.. bende onayladım çünkü bugün muhallebi yaptım 2 kese yadimondan olmalı.. ama geçen gün olduğumda ne yedim hatırlayamadım..
banada bebegin 2 mm oldugunu soyledi cnm insallah hayirlisiyla kucagimiza alalim cok endiseliyim son zamanlarda
bana umut oldun tekrar,cnm baya uzun zaman oldu gorusmeyeli gercektende insallah hayirlisiyla seninde hamile haberini bekliyorum ne asamadasin klomenmi kullaniyosun bana gecen ay fostimon ignesi verdi 17 gunde yumurtalar buyudu iste sonrada hamile kaldim Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?