bu çarşamba vuruldum iğneyi kasıklarım ağrıyor, arada batma oluyo sanki regl oluomuşum gibi, söylediğiniz diğer yan etkiler de oluştu, size ne zaman gelin dedi doktorunuz? bana ayın 18'inde gel dedi, umarım pozitif sonuçlar alırız.. Bu arada ismim elif sizin?
ayşegül hanım sizin ilk hamile kalmak isteyip de kalamadığınız o günleri hep okudumm bana da ümit oldunuz :) bende 2 yıldır evliyim ama yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz bende ovitrelle verdi doktorum bu çarşamba umarım bende hamile kalırım artıkRabbim hayrıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş sizin bebeğinizi de :)
slm kızlar simdi acilden geliyorym.otriville iğnesini vurulalı 16 gün oldu.progestanda 2 gün önce bitti.bu sabah siddetli bir agrıyla uyandım.doğum sancısı gibiydi.kustum agrıdan.heryerim kanter içinde hastaneye gittik.serum taktılar.test yaptılar.idrar yolu enfeksiyonu varmış.yoğunmuş.adetime 4 gün var ecz.test aldım negatif...hamile olsaydım silikte olsa cıkardı.ama yok.gene baska bahara kaldı.üzgünüm ama sabhki agrı saglımın daha önemli oldugunu hatırlattı.hepimiz bebegimiz olsun diye paralıyoruz gözyası döküyoruz.yalnız hiçbirsey saglıgımızdan mühim değimiş allah doğru zamnda hayır ve sağlık getirecek hamillikletr versin.saglıcakla kalın...
günaydın hanımlar....
cnm benim inşallah hayırlı haberlerini duyarız seninde...sıra sendedir inşallah:)
slm kızlar simdi acilden geliyorym.otriville iğnesini vurulalı 16 gün oldu.progestanda 2 gün önce bitti.bu sabah siddetli bir agrıyla uyandım.doğum sancısı gibiydi.kustum agrıdan.heryerim kanter içinde hastaneye gittik.serum taktılar.test yaptılar.idrar yolu enfeksiyonu varmış.yoğunmuş.adetime 4 gün var ecz.test aldım negatif...hamile olsaydım silikte olsa cıkardı.ama yok.gene baska bahara kaldı.üzgünüm ama sabhki agrı saglımın daha önemli oldugunu hatırlattı.hepimiz bebegimiz olsun diye paralıyoruz gözyası döküyoruz.yalnız hiçbirsey saglıgımızdan mühim değimiş allah doğru zamnda hayır ve sağlık getirecek hamillikletr versin.saglıcakla kalın...
ayşegülcümm nslsın tatlım..yanlıs hatırlamıyorsamm yarındı kont. hadı gıt de kızımızı gör bakalım
iyiyim canm sen nasılsın evet yarın kontrolumuz var bakalım hayırlısı inş. ıyıdır bebegımız dun tekmelıyodueve gelınce yazarım canım bıraz gec gelırım
nasıl yani canım anlamadım nasıl silkeletelim ayaklarımdan tutup havaya mı kaldırsın :) bende yapayım, inşallahh canımm Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip eder ve darısı da bize inş :)amin cok sagol canım inş. sizlerde hamıle kalırsınız hepimiz zor bı süreçten gecıyoduk inş. Allahım sızlerede bu mutlulugu yasatır bırde ilişkiden sonra esınıze sılkeletın cok faydası var ben denedıgım ay hamıle kaldım belkı sızlerede bı vesıle olur
bende memnun oldum canım bana doktor bi şey söylemedi bende ilk vuruldum ovitrelleyi benim de pek bilgim yok, bundan önceleri kendimiz çocuk yapmayı denedik ama şu 2,5 aydır doktora gittim önce 1 ay hormonlarımın düzene girmesi için bi ilaç ve fobiol diye bi ilaç onlar bittikten sonra serophene verdi onu kullandıktan sonra da çatlama iğnesi yaptı sonra bu ayın 18'inde gel test yaptıralım dedi bakalım inş pozitif olur sonuç :) size nasıl uyguladı tedaviyi?Bende kasıkta ağrı falan yok pek çok kişinin dedği şeyleri ben hissetmedim ya da daha sonra hissedeceğim bilmiyorum nasıl oluyor ilk olunca hiçbir bilgim yok açıkçası.Doktor bana regl olmazsan test yapcaksın öyle gelceksin regl olursan ilk beş günde gelceksin tedaviye başlıcaz dedi merakla bekliyorum bu arada ben aysel memnun oldum :)))
bende ıyıyım cnm kullandıgım ılacların yanetkısını yasıyoum bıraz ama olsun..yalancı gebelık belırtılerıde guzelmiişkızz o kadar buyudumu mınık kuştaa annesıne tekmler atıyor..ayy maşallah onaa tmm cnm
nasıl yani canım anlamadım nasıl silkeletelim ayaklarımdan tutup havaya mı kaldırsın :) bende yapayım, inşallahh canımm Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip eder ve darısı da bize inş :)
kac gunun kaldı canım inş. tutmuştur bu ay evet canım dun ilk tekmemızı yedım arada kımıldadıgını hissettırıyo
selam yavrular bwen geldim sizde gittiniz sanırımmmmm
zeynoşşşşşşşşşşşşş nerlerdesınn tatlımmmm...çokk özleştimm seniiiiii
birsoşşşşş gitmemişsin burdaymışsın bende çok özledimmmmm
buralardaytım temizlk yapimmmm nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?