ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Bende kasıkta ağrı falan yok pek çok kişinin dedği şeyleri ben hissetmedim ya da daha sonra hissedeceğim bilmiyorum nasıl oluyor ilk olunca hiçbir bilgim yok açıkçası.Doktor bana regl olmazsan test yapcaksın öyle gelceksin regl olursan ilk beş günde gelceksin tedaviye başlıcaz dedi merakla bekliyorum bu arada ben aysel memnun oldum :)))

slm kızlar simdi acilden geliyorym.otriville iğnesini vurulalı 16 gün oldu.progestanda 2 gün önce bitti.bu sabah siddetli bir agrıyla uyandım.doğum sancısı gibiydi.kustum agrıdan.heryerim kanter içinde hastaneye gittik.serum taktılar.test yaptılar.idrar yolu enfeksiyonu varmış.yoğunmuş.adetime 4 gün var ecz.test aldım negatif...hamile olsaydım silikte olsa cıkardı.ama yok.gene baska bahara kaldı.üzgünüm ama sabhki agrı saglımın daha önemli oldugunu hatırlattı.hepimiz bebegimiz olsun diye paralıyoruz gözyası döküyoruz.yalnız hiçbirsey saglıgımızdan mühim değimiş allah doğru zamnda hayır ve sağlık getirecek hamillikletr versin.saglıcakla kalın...

amin cok sagol canım inş. sizlerde hamıle kalırsınız hepimiz zor bı süreçten gecıyoduk inş. Allahım sızlerede bu mutlulugu yasatır bırde ilişkiden sonra esınıze sılkeletın cok faydası var ben denedıgım ay hamıle kaldım belkı sızlerede bı vesıle olur

gecmış olsun canım hastanedeyken kan testı yaptırsaydın ya idrarda erken cıkmıyo benım bıle 2 gun gecınce sılık cıktı

günaydın hanımlar....
cnm benim inşallah hayırlı haberlerini duyarız seninde...sıra sendedir inşallah:)

çok sağol bıtanem..amin inşallahh dua edın benım ıcın

​cnm cok gecmıs olsun..çok haklısın bencede herşeyın başı sağlık..rabbım hayırlı zamanda hayırlı ewlarlar nası p etsın..

ayşegülcümm nslsın tatlım..yanlıs hatırlamıyorsamm yarındı kont. hadı gıt de kızımızı gör bakalım

ayşegülcümm nslsın tatlım..yanlıs hatırlamıyorsamm yarındı kont. hadı gıt de kızımızı gör bakalım

iyiyim canm sen nasılsın evet yarın kontrolumuz var bakalım hayırlısı inş. ıyıdır bebegımız dun tekmelıyodu eve gelınce yazarım canım bıraz gec gelırım

geçmiş olsun canım

iyiyim canm sen nasılsın evet yarın kontrolumuz var bakalım hayırlısı inş. ıyıdır bebegımız dun tekmelıyodu eve gelınce yazarım canım bıraz gec gelırım

bende ıyıyım cnm kullandıgım ılacların yanetkısını yasıyoum bıraz ama olsun..yalancı gebelık belırtılerıde guzelmiiş kızz o kadar buyudumu mınık kuştaa annesıne tekmler atıyor..ayy maşallah onaa tmm cnm

nasıl yani canım anlamadım nasıl silkeletelim ayaklarımdan tutup havaya mı kaldırsın :) bende yapayım, inşallahh canımm Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip eder ve darısı da bize inş :)

bende memnun oldum canım bana doktor bi şey söylemedi bende ilk vuruldum ovitrelleyi benim de pek bilgim yok, bundan önceleri kendimiz çocuk yapmayı denedik ama şu 2,5 aydır doktora gittim önce 1 ay hormonlarımın düzene girmesi için bi ilaç ve fobiol diye bi ilaç onlar bittikten sonra serophene verdi onu kullandıktan sonra da çatlama iğnesi yaptı sonra bu ayın 18'inde gel test yaptıralım dedi bakalım inş pozitif olur sonuç :) size nasıl uyguladı tedaviyi?

selam kızlar nerdesınız bakalım kımsecıkler yok benım hafıf kasıklarım agrımaya basladı sankı boyle regl olcakmısım gıbı...kızlar benım 5. haftaymıs doktor dedı yarın temızlık falan yapmıyı dusunuyorum bır sey olur mu cok yorulmamam lazım ama temızlık de yapmam lazım mısafırler var onlar gıdıyr dıger grup gelıyor.. aslında bu haftalarımda dınlenmem lazım dıımı...doktor da karnımdan baktıgında burda bıraz zayıflık var dedı ne demek ıstedı anlamadım. progesteron verdı carsamba baslıcam.zaten ılk gıttıgımde ıcımı karartmıstı ılk gebelıkler dusukle sonuclanabılırdıye

kac gunun kaldı canım inş. tutmuştur bu ay evet canım dun ilk tekmemızı yedım arada kımıldadıgını hissettırıyo

nasıl yani canım anlamadım nasıl silkeletelim ayaklarımdan tutup havaya mı kaldırsın :) bende yapayım, inşallahh canımm Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip eder ve darısı da bize inş :)

evet canım ayaklarından tutup saga sola ıyıce sıllkelesın bende baska topikte okumuştum ovıtrelleyı vuruldugum gun denemeye basladım gercekten işe yarıyo

birsoşşşşş gitmemişsin burdaymışsın bende çok özledimmmmm
buralardaytım temizlk yapimmmm nasılsınnnn

buralardayımm ama şimdi yemek arasın gıdıyorum dönüştü burdayken konuşalım tatlım..ihmal etmee biziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…