- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
kuşum ya adet düzensizya hep bende geçen aydan önceki ay 35. günde oldum geçen ay 38. günde bilemedim klomen içince düzene giriyordu ne güzel şimdi karıştı benm alt bölgee
sende de olmuyor mu o testten sonra kendimi toparlayamıyorum kızzzz
ya tabi moralim bozuluyor ama kendımı cok umutlandırmadıgım ıcın öyle ağlamıyorum tatlım ama 1 gun baya bı bunalım takılıyorummhanı belırtım fln yok dedınya ondan şey ettım sen yıne varsa bi yap kız olurmu olurr
cumartesi beraber yapak kız olmazsam :18:
hehe çok heyecanlı olur toplu sonuçççç
selamun aleyküm canlarım nasılsınız ben evde olmadığım için giremedim fazla ama bugün sayfaları okudum hamişlerimize sesleniyorum çok stres yapmayın Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alamayı nasib edecek inşAllah
zeynoşş kız nasıl verdin öyle hemencicik 5 kilo maşallah darısı başımıza
bende hala adet olmadım test yaptım negatif malasef dk hapı kullanmadan olmuyorum ya bende türkiyeye gidene kadar kendi haline bıraktım
olur tatlım anlaştık ben kan testı yaptırıca direk sende ne yaparsan artıkın toplu ya aglar ya gülerizz
kudaycım nslsın tatlım..nerelere gittinde ewde yoksun bakayım..vize işin ne oldu tatlım halledebıldınmı nezaman gelıceksın
slm kızlar.ben daha adet olmadım.dün test yaptım negatifti.ama adetime 4 gün vardı.erken mi yaptım.kanda yaptırsaydım cıkar mıydı?kasığım ve belim agrıyo adet olcak gibi.bide dün acile gittim ya doktor bana idrar yolu enfeksiyon varken zaten hamile kalamazsın demişti bende akabinde eve test alıp yapmıstım (-) ti.hiç sansım yok mu yaaaa
Merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...
tatlıcıklar giremedim az biraz buralara vana falan gittik gezmelere
birsennn hadi bakalım beybitoş ilk adaım senden gelsin ben kapanışı yapacağım
bbz zeyno kız takıp edemedim ne zaman tüp beybi senin ...
hamişlerde iyi sanırım
benm adet düzenizliği tavan yaptı geçen ay ve bu ay offf off 38.günüm hala olamadım
süslümmmm kız olaki penaltı çıksa sana bu kadar umutsuzken ki inşallah öylede olurrr38. günüm bugun hala addet olmadım
göğüslerimde hiç belirti yok ki normalde bir hafta önceden şişerlerdi acaba diyorum sonra yok len yumurtan büyümüyorki diyorum
zönk diye ağrısız belirtisiz adet olmadım hiç noldiki acep ya acaba adet düzensizliğim tavan yaptı 40 günlere mi çıkacak eman tanrım çok gizemli durumdayım ama o testi alıp yapmam nefret ediyorum tiksiniyorum o beyaz aygıttan hep ağlatıyor beni
testte ağlarmıki yau işeyip bırakıyorsun afedersin dün bekledim biraz gelmeyince gittim bitanemmmm cumartesi günü günün aklımdasınayy tatlımm merakk ettım yaff aglamıycaksann test yapsanaaaaaaaaaaa :18:
as beyzoşşşşş canım kıskanma 2 hafta hep aç kaldım SEN AÇLIK NEDR BİLİRMİSİNNNNN HEEselamun aleyküm canlarım nasılsınız ben evde olmadığım için giremedim fazla ama bugün sayfaları okudum hamişlerimize sesleniyorum çok stres yapmayın Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alamayı nasib edecek inşAllah
zeynoşş kız nasıl verdin öyle hemencicik 5 kilo maşallah darısı başımıza
bende hala adet olmadım test yaptım negatif malasef dk hapı kullanmadan olmuyorum ya bende türkiyeye gidene kadar kendi haline bıraktım
merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. ılk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...
bende evlendiğim sıralar regl çok sancılı oluodum kadın doğuma gitmiştim orda baktırmıştım bütün değerlerim hormonlarım normal çıkmıştı ama işte doktor yine de verdi şimdi bende ilk şimdi doktora gittiğimde 9,5 mm idi şimdi 19 yazıyo ultrason kağıdında. şimdi de baya bi kasılma falan oldu anlamıorum aceba kaldım mı ki :) bize de şu gün şu saat diye yazdı kağıta verdi, bugün çalışmalarımızın son günüydü bakalım inş haber ederim 18inde gidince sonuçları :)[/Q
hmm bizim daha yeni başladı çalışmalar :) bilmiyorum ki kasılma falan olmadı bende daha inş olur da hissederim.. amin canım inşallah güzel haberlerini duyarız.
Fobiol folik asit mi ? banada dr baslamisti 3 4 ay ictim sonra hamile kalamayinca folik asit falan icmedim. Dogum kontrol hapinida 2 3 ay duzenli kullandim gerce bi arada kucuk bi kist problemi yuzunden kullandim 10 gun geciktim hamileyim zannedip test yaptim bide negtf cikti kisti ogrendim Allah tan o ay daha attlattim durumu. 7 8 ay oldu. Hic bi sorun olmadigi icin ne esimde ne bende dr yumurtalarim cogalsin diye verdi klomen I denicez bakalim en fazla 6 ay kullanana bilirmisim. Hala yoksa bebek asilama.. bende senin gibi ben cocuk istemiyorum diyorum ama cok canim yaniyo uzuluyorum . Ailemde baska sehirde onlari da uzemem kimse bilmiyo. hsg de cok zorlandim koktum narkozda verildi ya ailelerden gizli olmasi tedirgin etti.
hoş geldin canımmmm
inş.ilk tedavinde bu zor süreçleri yaşamayıp direk umuduna kavuşursun gel canım hoş geldin
hepimiz inanki aynı durumdayız bak bende 2 yıldır kimseye demiyorummmm en iyiside dememek
iyiyim canım benimmm sen nasılsın?? ya görümcemde kalıyoruz 2 günde bir eve geliyoruz duş falan o gece evde geçirip yine gidiyoruz enişte hala hastanede öyle cnm yaa şuan işlemler başlatıldı bakalım ne kadar sürer bilmiyorum zaten çıkar çıkmaz ertesi gün binip gelicem eşimde öyle diyo hemen göndericek benine var ne yok görüşmeyeli fıstık
testte ağlarmıki yau işeyip bırakıyorsun afedersin dün bekledim biraz gelmeyince gittim bitanemmmm cumartesi günü günün aklımdasın
kızlar kaç gündr temizlik yapıyordum cumartesi akşamı fenalık bastı yorgun luktan zaten ayriyeten rahatsızlığımda olduğu için baya zorlandım
uyurken artık hayatta iş yapmam salonum kalırsada kalsın dedim bayıldım sanki sabah 6da iki kuş camıma vurdu hani insan kapı çalar ya o şekilde sanki camı kırarcasına vurdular 6da kalktım perdeyi açtım beni görünce gittiler ve dün 2 günlük işimi bitirdim hiç yorulmadım artı az daha camdan düşüyordummmm ya azraildi gelen dedim yada koruyucu meleklerimdi canım kuşalrrr arı kargaydı galiba bilemedim
[hmm bizim daha yeni başladı çalışmalar :) bilmiyorum ki kasılma falan olmadı bende daha inş olur da hissederim.. amin canım inşallah güzel haberlerini duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?