ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

biz tam 2 yılı geçen ay bitirdik canım. Aslında benim tarafım değil de eşimin tarafı çok soruyor ne zaman bebek yapacaksınız bebek istiyoruz biz artık boş durmayın çalışın falan filan sinir oluyorum böyle soranlara. İnşallah canımm aslında eşimden de oldu ben ilk başlarda çocuk istedim eşim istemedi korunduk baya sonra da eşim istedi Rabbim istemedi vermedi

vardır bı vaktı zamanı cnm bende ilk zamanlar daha erken dedım dedım sonra ıstedık olmadı işte zaten bende polikistık over var yani yumurtalıgım da kıs var ama kac dr gezdım hıc bırı senın cocugun olmaz demedı bana cok ilac kullandim kızlıgımdan beridır ama adetımı bı turlu duzene sokamadık ilac kullansam bıle hep gununden gec gelıyo 10 gun 20 gun bezen 1 ay olmadıgım zaman oluyo bende bırakyım ılacları simdı kafama gore folik asit kullanıyorum bı ıkı kısıden duydum bu ılacı kullandıktan sonra hamile kalmıslar hayırlisi inş hersey allahtan cnm

bende evlenmeden önce adetim düzensizdi ama bende kansızlık vardı o yüzdendi 1 ay gecikmeyi artık normal görmeye başlamıştım birinde 4 ay olmamıştım tam doktora gidecekken olmuştum ama hiç doktora gitmedim bu yüzden. Evlendikten sonra düzene girdi. inşallah canım bizim komşu da vurulmuş bu iğneden erkek çocuğu olmuş tabi ben söylemiyorum ona bende çocuk istiyorum diye ama konuşurlarken duydum

anladım varsa kanda daha cabuk cıkar canım

denedim bugün sen söyleyince canım ama daha çok çıktı sanki sıvı, inş faydası olur kendim de salladım ayağımı eşim de :)

normalde cıkmıyo canım sen kendını sıkmışsın o yuzden cıkmış gebelik bölumune töpigi vardı bakmk istersen

kızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor

kızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor

günaydın cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah....ayy ne güzel öğrenmişsin şimdi hazırlıklar tam olarak başlar artık pembiş pembiş kıyafetler falan benim ki ne olacak acaba merak ediyorum nedense erkek miş gibime geliyor...ama canımı çok yakıyo teyzesi heleki geceleri karnımın altının ağrısı çok zorluyo beni ya...

kızlar slm.nabersiniz.yeni hamilel yok sanırım ama cinsiyeti belli olan ve tedaviye yeni başlayanlar var herkese hayırlı olsun.arkadslar bişy sorcagım.ben adet olmadım.progestan biteli 4 gün oldu.gecen ay bugün kanamam baslamıstı ve 13ünde tam adet olmustum.pazar günü test yaptım (-)cıkmıstı.sizce napıyım.erkenmi?daha test yapmak için.kan testi yapsam belli olmaz mı?

normalde cıkmıyo canım sen kendını sıkmışsın o yuzden cıkmış gebelik bölumune töpigi vardı bakmk istersen
evet canım haklısın sıvı çıkmasın diye sıktım kendimi o da daha çok sıvı çıkmasına neden oldu. Ben sitede çok gezemiyorum canım daha doğrusu aradığım şeyleri bir türlü bulamıyorum dur şimdi biri araştırmaya çalışayım

çok sevindim canım İnşallah hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Son düzenleme:
kız sende gitsene öğren işte hiç meyve aşerdinmiiiii sen
seninki erkek bebek canımmmm paşan olacak

hayırlı olsun canım aman miniği kendine benzetme de
nedr bu süslülerden çektiğimmmm allahımmmm halası gibi zeki olsuında

merhaba ben ılk defa klomen kullandım cuma gunu ıgn olucam yumurtaların nekadar olması gerekıyor ve ıgneden sonra doktor ne soyluyor bılgı verebılırmısınız rıca etsem

evet canım ya doktordan eve gelene kadar amcasıyla yengesı alışverış yapmış pembe pembe kıyafetler almış yakında sende öğrenırsın ne hissedersen o çıkıyo arada benmde oluyo agrı canım

amin canım inş.

sagol canım allhım herkesın gönlune göre versın evet halasına benzıcek zaten

merhaba ben ılk defa klomen kullandım cuma gunu ıgn olucam yumurtaların nekadar olması gerekıyor ve ıgneden sonra doktor ne soyluyor bılgı verebılırmısınız rıca etsem

doktor önce yumurtalarına bakar eğer yeterli olgunluga eriştiyse iğneni yapar.3 gün her gün sonra 10 gün boyu gün asırı ilşki önermişti bana.ama mesela benim ilkinde su gün gel dedğinde yumurtambüyümemişti ondan dolayı iğne vurmadı.benimki ilki 15 mm di sonra catlamıs ikincisi 18 ve22-yada 23 mm di.ardından da progestan verdi.öyle olmustu işte...:)

mrb canım hoş geldin en az 18mm olması gerek tabi doktorun 20mmde isteyebilir sonra iğneni vurup ilişkide bulunuyorsun mesela ben iğneden sonra 2gün ilişki birgün ara ertesi gün ilişki doktorun durumununa göre karar verecek hayırlı olsun bu arad canım

sagol canım allhım herkesın gönlune göre versın evet halasına benzıcek zaten

ne gülüyorsun sennn benzemezse çok fena yaparımmm
amin canım ya rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıylaaaaaa
inanamıyorummm 2 süslü bi evde d
şünemiyorum kızın seni bile sollar

tesekur ederım bılgılerınız ıcın rsbbım kımyesı aratmasın hayırlısını nasıp etsın ınsallah en yakın zamanda herkeze

ne gülüyorsun sennn benzemezse çok fena yaparımmm
amin canım ya rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıylaaaaaa
inanamıyorummm 2 süslü bi evde d
şünemiyorum kızın seni bile sollar

amın canım amın dualarımdan bırıde o aynen valla ya kuzenımde öle dıyo sımdıden oje mkyaj malzemelerı çok zaten ssuslu yapıcam ben kızımı esıme ikiye bırsın dıyorum

amın canım amın dualarımdan bırıde o aynen valla ya kuzenımde öle dıyo sımdıden oje mkyaj malzemelerı çok zaten ssuslu yapıcam ben kızımı esıme ikiye bırsın dıyorum

kocanın psikolojisini bozma kız doğurduktan sonra beraber kalmak için ikinciyide ister hemen
kıza oje moje öğretme hasta etme beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…