kocanın psikolojisini bozma kız doğurduktan sonra beraber kalmak için ikinciyide ister hemen
kıza oje moje öğretme hasta etme beniii
harika yaaa çok sevindim ilki kız olması daha iyi bence ileride annesine arkadaş olur canım ya inş. doğum hberinide alırızkızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor
kızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor
kızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor
harika yaaa çok sevindim ilki kız olması daha iyi bence ileride annesine arkadaş olur canım ya inş. doğum hberinide alırız
canım çok sevindim senin adına gözün aydın, bende ilk zamanlar kız diye tahmin etmiştim tuttu tahminim. yeşil gözlü sarı saçlı bir kızın olur inşallah
benn bildimmm:124: .. benn bildimmmm ..:124:
topicimizin 2. kızı geliyor ilki burcunundu diğer kızlar hadi sizde erkek yapın yoksa burayıı kızlarr basıcak..ayşegülcüm inşallah kızımızın sağlıcakla dogum haberinide alırız...
oo hayırlı olsun datlımmmkızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor
BİR SÜRPRİZ YAP HOCAMMMM SENDEN KURTULAYIMMM
keşke böyle bir muci,zeyi yaşayıp paylaşsan buraya inş.ta beklediğin gelir sana
kızlar ben fobi geliştirmişim kendi kendime test alıp yapamıyorum ne halt edeceğim bilmiyorum kafayı sıyıracam eşim diyor al da kurtulalım yoksa adet söktürücü içersin di yor ama yoko ben o beyaz aleeti görmeye tahammül edemiyorum yalnış hesaplamşım bugun 41. günmüş ama zaten 35-36-38 günde bir oluyorum adet off ne halt edecem ben
bu ay da olmadı adet oldum az önce...test yaptığım halde umutlanmışım. ben heralde hiç annelik duygusunu tadamıycam
işimiz şaka tabıde hayırlısı canım ya doktora degışırmı dıye sordum kesın kız dedı
merhaba ben ılk defa klomen kullandım cuma gunu ıgn olucam yumurtaların nekadar olması gerekıyor ve ıgneden sonra doktor ne soyluyor bılgı verebılırmısınız rıca etsem
bu ay da olmadı adet oldum az önce...test yaptığım halde umutlanmışım. ben heralde hiç annelik duygusunu tadamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?