git alda kurtul şu stresenn mataroşşşş
mataranı gıt bak su teste hala beklıyormusun:
moralim çooookkk bozuk fsh değerim 39 lara çıkmış 13 dü daha önce. dr um tüp bebek önerdi
kızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor
kızlar slm.nabersiniz.yeni hamilel yok sanırım ama cinsiyeti belli olan ve tedaviye yeni başlayanlar var herkese hayırlı olsun.arkadslar bişy sorcagım.ben adet olmadım.progestan biteli 4 gün oldu.gecen ay bugün kanamam baslamıstı ve 13ünde tam adet olmustum.pazar günü test yaptım (-)cıkmıstı.sizce napıyım.erkenmi?daha test yapmak için.kan testi yapsam belli olmaz mı?
Kizlar acil bisey soyleyin ileri derecede kabizim tuvalete giremiyorum kaysi kuru erik su maden suyu zeytin yagi hepsini denedim olcem valla karnim 9 aylik hamile gibi sisti dun acile gittim bi kac ilac verdi ama kullanmadim cunku bebegime bisey olmasindan korktum ne bileyim bi yolu olmali dogal bi yolu!! Bebegimide gormek istiyom cok endiseliyim daha randevu ayin 21 inde of offffff cok stres var uzerimde
kız sende gitsene öğren işte hiç meyve aşerdinmiiiii sen
seninki erkek bebek canımmmm paşan olacak
hayırlı olsun canım aman miniği kendine benzetme de
nedr bu süslülerden çektiğimmmm allahımmmm halası gibi zeki olsuında
kızlar ben fobi geliştirmişim kendi kendime test alıp yapamıyorum ne halt edeceğim bilmiyorum kafayı sıyıracam eşim diyor al da kurtulalım yoksa adet söktürücü içersin di yor ama yoko ben o beyaz aleeti görmeye tahammül edemiyorum yalnış hesaplamşım bugun 41. günmüş ama zaten 35-36-38 günde bir oluyorum adet off ne halt edecem ben
hepinize cok tesekkur ederım allahım herkese nasıp etsın emus 17. hafta bıttı sayılır yarın 18 olacak
Arkadaşlar ben ilk defa klomen kullandıktan sonra 6 gün önce ovitrelli çatlatma iğnesi vuruldum.şu anda da bebek olursa tutunması için progestan kullanıyorum bugün kahverengi lekelenmem olmaya başladı daha adetime 10 gün falan var. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi ya da kullandığım ilaçların yan etkisi mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Allah tez zamanda hepimize hayırlı,sağlıklı evimize mutluluk ve neşe katacak evlatlar nasip ettin inşaallah...
sana günaydın apla
ablasıııı heyecan yapma kız kaç gün kaldı test gününe sana anlatsam anlatamam yokmu sende tarif verecemkızlar test için günün yaklaştığını düşündükçe kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorummbir de bu ikonların toplu halini nerden bulabilirim bende güzel güzel ifadeler kullanmak istiyorum
ablasıııı heyecan yapma kız kaç gün kaldı test gününe sana anlatsam anlatamam yokmu sende tarif verecem
yaptım canım yaa ay çok sağoll ot gibi yazıp duruyordum burası çok güzel oldukullanıucı kontrol panelini tıkla
sağda seçenekleri düzenle var onuda tıkla
açılan sayfadan en alta git GİTTİNMİ
sonra çeşitli seçenekler yazıyor ya ordan
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü seç
yada
Standart Editör - Toolbar
seç ikiside aynı kaydet ve çık
yaptım canım yaa ay çok sağoll ot gibi yazıp duruyordum burası çok güzel oldusalı günü gideceğiz doktora ama ben salıdan önce dayanamayıp kesin hafta sonu yaparım bizim çalışmalar bu pazar günü bitti sence çıkar mı ki 1 haftadan testte :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?