ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

zeynooooooooo halaaaa naberrrrrrrrrr
canım un helvası çekiyorr yapsanaa banaaaaaaaaaa kızz az öncee fal baktırdım bı arkadasaa tabagımdaa bebişş çıktııııııııııı

zeynooooooooo halaaaa naberrrrrrrrrr
canım un helvası çekiyorr yapsanaa banaaaaaaaaaa kızz az öncee fal baktırdım bı arkadasaa tabagımdaa bebişş çıktııııııııııı
birsoşşşş kız ciddimisin canın çekiymiiiii
inşallah falın çıkarda canım ne diye fala baktın yahu zaten rüyalarındad da çıkıyyyy fala ne gerek var

birsoşşşş kız ciddimisin canın çekiymiiiii
inşallah falın çıkarda canım ne diye fala baktın yahu zaten rüyalarındad da çıkıyyyy fala ne gerek var

ewttt zeynoo un helvası cekıyorrr yapsanaa banaa yaaa öldüm gittimmm
kızz nee bılıyımm baktırttım ayy ıcımbı tuhaf oldu yaa gerçektenn hamileysemmmmm

zeynoo zeynoo yınee bı ruya gordum bugun onuda yorumlayın kızlar..ben ewı süpürüyorumm bı yandan da asalonda besık ıcınde mavı tulumlu yenı dogmus bebek var..hem süpürüyorumm hemm bebegı uyutuyorum ama kımın bebegı oldugunu bılmyorummmmm

kız birsoş birsoş sen ciddimisn canın helva çekiy yoksa gıcıklığınamı diyon kız ona takıldım ben
birsoşşşş ayol erkek bebek olacak ya sen hamişsin yolda bebek yada çok nyakında bebeğin gelecek süpürmüşsen evi şeker maddi açıdan paracık gidecek biraz

ewt walla un helvası çekiyor cnm..hmmm kendı ewımı degıl babamın ewını süpürüyordum ama..paracıkmı cıkacak dıyosun kurban kesıcektık onamı cıkcak para acaba..kız ne safım sankı cıft cızgı cıkmıs gıbı sewındım fala

öyleyse babanın paracığı gidecek canım
şeker senin bugün kaçıncı günün kız ya hamileysennnnnn bi test tut ya cumartesi yi kim bekliycek çatlıycammmm

öyleyse babanın paracığı gidecek canım
şeker senin bugün kaçıncı günün kız ya hamileysennnnnn bi test tut ya cumartesi yi kim bekliycek çatlıycammmm

bugün 10. gün ttlım ctesı 12 olcak anca kanda cıkar testte cıkmaz..yinede benim umudum yok yaa..0 çıkıcak kan degerimmmmmmmm :18::18::18::18:

Selam kızlar kımse yok muuu? benım de mısafırlerım var cok gıremıyorum ama hepınızı merak edıyorum acaba yenı hamıle haberlerı var mı dıye. Biz de ayın 24 unde doktorda randavumuz var bakalım bebegımızın kalp atısını duyabılecek mıyız.

canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrr( stresliyim hala adet olmadım ama böyle bir garibim belim ağrıyor olacam sankiii

mtaranı hala test yapmadın mı ınanamıyorum sana...ben adetım 1 gun gecıkınce test yapmıstım. ve ogrenmıstm. ben de hıc bır belırtı yoktu hala da yok...koooooooooooşşşşşşşşşşş test alsana yaa:)

kuzucum ya bende pco varya gecikmeli olabiliyor geçen ayda 38. günde regl olmuştumbide yumurtam ilaçla zor büyüyordu 2 aydır tedaviye ara verdimdi ilaçla zor büyüyen kendi kendine nasıl büyüsünki

o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum bugun okulda o kadar çok tuvalete gittimki geldimi diye arkadaşlar bile farketti

kızlar kan testi için ne yapmak gerekiyo doktordan randevumu yoksa acillerde de yapılabiliyomu

ben hiç yaptırmadım tatlım bilmiyorummmkaçıncı günün senin

bende de pcos var hep gecıkmelı olurdum son 4 aydır ılacların etkısıyle 33 gunde bır oluyordum. gunum gecınce 34. gunu yaptım sanırım ve cıktı. belkı senın de vardır sonucta tamam olmayabılır zaten sen buna hazırlıklısın su anda bıle hamıle olmadıgını dusunuyorsun. test al eger negatıf cıkarsa zaten hazırlıklısın buna. korkma.. ben de onceden yaptıklarımda hep negatıf gordum ve gene negatıf dıye testı almıstım ama sonucu gorunce o ankı saskınlıgımı sana anlatamam . bence hemen bır test al belkı de hamılesın. bugun kacıncı gunun?

canım benim adetim normalde 28 ile 37 gün arası geliyo ama tedavilere başlıyalı düzenliydi 28 günü geçmiyodu 2 aydır tedavi görmüyorum bugün 35. gün çalışmadığımız halde umutlanıyorum işte

42.sanırım tatlım üff stresten ölecem

işte insan umutlanıyor tatlım ya nolcak bu halimiz bizim

kızlarrr nelerr duyuyorummmmmmmmmm hadii bu aydaa toplu hamişlerimiz çıksınn..mataroşş , alimeee canımmm ayyy çok heycanlandımm :18::18::18:

kızlarrr nelerr duyuyorummmmmmmmmm hadii bu aydaa toplu hamişlerimiz çıksınn..mataroşş , alimeee canımmm ayyy çok heycanlandımm :18::18::18:

kuzuşşş datlı dilli dayanamayıp yapacam bugun gideyim alayım bari napim artık kocama baktırırım hehe böyle kendime daha çok stres yapıyorum regl olacağım varsa da engelliyorum kendimi sanırım

ama göğüslerim de hiç belirti yok hala o yüzden ümitlendim bu ay yani her ay davul gibi şişen göğüslerde tık yook

42.sanırım tatlım üff stresten ölecem

işte insan umutlanıyor tatlım ya nolcak bu halimiz bizim

bilemiyorum canım her ay aynı şey bugün karnım ağrıyo gibi oluyo ara ara, bakıp duruyorum ama gelen yok sadece beyaz krem gibi akıntı geldi gelicekse gelsede beni umutlandırmasa artık bundan sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…