Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmmmmmmm sonuc için en uzak tarıhte benımkıymış 8 ocak bekle bekle gelmez![]()
![]()
![]()
canım benim daha önceki doktorum klomenle aşılama yapmıştı beni bana çok zor geldi ya spekulum mu ne meretse canımı çok yaktı doktor kasma yoksa spermler girmez diyodu ama nasıl kasmıcaksın canım çok yandı benim hsg de zor geçmişti sen çekildinmi hsg onu kolay atlattıysan bunu daha kolay yaptırırsın. belki bende sorun vardır bilemiyorum
birsencım benım kırmızılar geldı bugun tabloyu degıştırebılırsın bu arada yarın doktora gıdıyorum kızlar
​git bakalım tatlım sıkma canını...olacagın önüne geçilemez...benimde adete bı hafta akala başlar sanc ılarım başladı bıle...bende sımdıden umutsuz vakayım...
dogru dıyosun canım ya benımde bellıydı zaten doktorumu aradım saşırdı hiç beklemıyodum dedı![]()
benimkilerde seninkiler kadar 18mm aşılama yapıyoruz zaten yumurtaların çok güzel gelişmiş dedi iğne bile vermedi banada bu gece ve gün aşırı çalışın dedi![]()
günaydın kızlarrr iğnemi yaptım bu benim son şansım allaha bıraktım o bilir artık ne derse odur bunada şükürler olsun inş.aşılamaya gerek kalmaz
birsencım benım kırmızılar geldı bugun tabloyu degıştırebılırsın bu arada yarın doktora gıdıyorum kızlar
aşılamada ilişki için gün verilmez ki :44::44:
günaydın kızlarrr iğnemi yaptım bu benim son şansım allaha bıraktım o bilir artık ne derse odur bunada şükürler olsun inş.aşılamaya gerek kalmaz
aşılamada ilişki için gün verilmez ki :44::44:
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim .. ins. Asilamaya gerek kalmadan bebegin gelir...
Insallah bu ay son olur canim..
Rabbimden umitkesilmez bende onca tedavioldum asilamalar tup bebekler dr cok sasiriyodu hersey yolunda nie boyle oluyo diye ve dr umu degistirdim okadar agir tedaviden sonra ilac kullandim ve kizim oldusende umidini yitirme egwr cok denediysen bu dr unda dr degistir..