ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar ben geldım doktordan yumurtalarım yıne catlamış ama yıne yok ya doktor üzülme olcak dıyo yıne bı maratona basladım hayırlısı bugun puregonlara devam edıyorum basladım bugun ama artık hıç ümidim yok tükendım artık sureklı tedavıden:50:

kızlar ben geldım doktordan yumurtalarım yıne catlamış ama yıne yok ya doktor üzülme olcak dıyo yıne bı maratona basladım hayırlısı bugun puregonlara devam edıyorum basladım bugun ama artık hıç ümidim yok tükendım artık sureklı tedavıden:50:

Nasil catlams sn reglin kacinci gunundesinki

hayırlı olsun canım aşılama yapsaydın

sürekli bir dr.da tedavi olmakmı iyidr yoksa dr.değişikliği yapmakmı

Tedavi seklinden memnun deilsen degistir,ben oncekinde zaman kaybettim adet sokturucu verdi bana 7 ay boyunca ben yumurtaliklarimdan sorun var dedike...
Ustelik her ay baska seylerle oyaladi yok enfeksiyon cikti obur aya kadar ilac kullan oyle gel bilmem ne....
doktoru degistirdim simdikinden cok memnunum ilk randevuda gordu pco oldugunu ve klomene baslatti hemen ama sonuc alamadim ilk ay bu ayda regl olcak gibiyim ama tedavi seklini sevdim icime sindi artik nasip Rabbimden ben onlemimi aliyorum...
Sende memnun degilsen degistir canim

Tedavi seklinden memnun deilsen degistir,ben oncekinde zaman kaybettim adet sokturucu verdi bana 7 ay boyunca ben yumurtaliklarimdan sorun var dedike...
Ustelik her ay baska seylerle oyaladi yok enfeksiyon cikti obur aya kadar ilac kullan oyle gel bilmem ne....
doktoru degistirdim simdikinden cok memnunum ilk randevuda gordu pco oldugunu ve klomene baslatti hemen ama sonuc alamadim ilk ay bu ayda regl olcak gibiyim ama tedavi seklini sevdim icime sindi artik nasip Rabbimden ben onlemimi aliyorum...
Sende memnun degilsen degistir canim

memnunum ya ne bileyim olmayınca dr. değiştirmekmi gerek diye düşündüm 1yıl oldu gidiyrum

memnunum ya ne bileyim olmayınca dr. değiştirmekmi gerek diye düşündüm 1yıl oldu gidiyrum

O zaman Allaha kalmis gerisi canim..
Koskoca dunyayi yaratmis cesitli canlilar yaratmis sayisiz nimetler vermisde bi kucucuk cocugami gucu yetmiycek..
Vardir bekledigi bir zaman sabir verir insAllah hepimize..

canım bu ay aşılamamı yapıyorsun bu ay aşılamadadamı gün veriliyor

ben yanlış anlatmışım pardon ben aşılama yapmıyorum. sana doktor 18mm iken iğne vermemiş ya bende diyorumki benim doktorda 18mm olunca bile aşılama yapılabiliyor seninki 22 olmuş güzel büyümüş dedi bana ve çatlatma iğnesi vermedi

canım sende benim gibi iğne tedavisi gördün, doktorun hiç ara vermio mu ? benimkisi ara verio biraz kendi haline bırakalım, genelde ara verdiğimiz hastalar ilaçların etkisiyle hamile kalıo dio.. bu ay ben dinleniyorum, sen yine iğneye devam hıı Allah güç versin bizlere:31:

O zaman Allaha kalmis gerisi canim..
Koskoca dunyayi yaratmis cesitli canlilar yaratmis sayisiz nimetler vermisde bi kucucuk cocugami gucu yetmiycek..
Vardir bekledigi bir zaman sabir verir insAllah hepimize..

amin canım cümlemize bizde birgün güzel haberler verecez inş.

bugün sol kasığımda bi ağrı var kızlar,,ya en son yumurtam çatlıo yada yeni yumoş oluşuo :32:

ben yanlış anlatmışım pardon ben aşılama yapmıyorum. sana doktor 18mm iken iğne vermemiş ya bende diyorumki benim doktorda 18mm olunca bile aşılama yapılabiliyor seninki 22 olmuş güzel büyümüş dedi bana ve çatlatma iğnesi vermedi

öyle desene kızz bende desene bende kendimden şüphelendim dr.iğne verdi çünkü kendiliğnden çatlamıyor olabilir dedi o riski istemedi

günaydın kızlarrr iğnemi yaptım bu benim son şansım allaha bıraktım o bilir artık ne derse odur bunada şükürler olsun inş.aşılamaya gerek kalmaz

hadi bakalım hayırlı olsun canım son şans değildir belki daha bizim gibi iğne tedaviside uygular sırayla yapıyolar çünkü

bugün sol kasığımda bi ağrı var kızlar,,ya en son yumurtam çatlıo yada yeni yumoş oluşuo :32:

çatlıyodr umurtlama döneminde olur yumurta çatlamaya hazırlaniyor galiba çünkü kistin yok ondan ağrının sebebi bu olabilr elinden geldiği kadar ilişkiye gir

sürekli bir dr.da tedavi olmakmı iyidr yoksa dr.değişikliği yapmakmı

Bazen dr degistirmek en dogru karardir canim ama seninde dr a karsi hislerin onemli ben onca dr gittim onca tedavi yaptim en son bir dr gittim bana hicbir dr soylemedigi birsey soyledi rahim filmime bakar bakmaz senin apantis ameliyatindab sonra sag yumurtaliginda yapisiklik olmus ve pkossun demisti benseni hamile biraktiricam ayda hamile kaldin kaldin kalmadin lapiroskopi yaparim demisti ama ilk ayda hamile kalmistim.. bence dr a guven cok onemli.. sana guven hisside veriyorsa devam et yoksa baska dr git derim cunku yanlis adresteysen zaman kaybindan baska ise yaramaz..

öyle desene kızz bende desene bende kendimden şüphelendim dr.iğne verdi çünkü kendiliğnden çatlamıyor olabilir dedi o riski istemedi

bende istiyodum çatlatma iğnesi ama vemedi bu ayda böyle olsun bakalım olmazsa öbür ay dinlenicem ben

çatlıyodr umurtlama döneminde olur yumurta çatlamaya hazırlaniyor galiba çünkü kistin yok ondan ağrının sebebi bu olabilr elinden geldiği kadar ilişkiye gir

bu ay hesap yapmadığım için yumurtlama dönemindemiyim onuda bilmiyorum :9: sadece süt beyaz akıntım var.. bugünleri değerlendirim bari :17:

Kizlar doktorlariniz bayan mi erkek mi ?
Benim onceki bayandi,erkekten hem utaniyodum hemde esim istemiyodu ama sonra dediki erkek olursa olsun yeterki cocuk olsunda dedi simdide erkek ama memnunum ben.. guzel ilgileniyo

Back
X