canım ben daha fazla klomende kullanmak istemiyrum 4klomen 4 iğne yeter iğneyle olmuyor demek:44::44:
klomen yerine iğne kullanıyoruz ya biz onlara diyorum. istersen aşılama dene canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben daha fazla klomende kullanmak istemiyrum 4klomen 4 iğne yeter iğneyle olmuyor demek:44::44:
Bazen dr degistirmek en dogru karardir canim ama seninde dr a karsi hislerin onemli ben onca dr gittim onca tedavi yaptim en son bir dr gittim bana hicbir dr soylemedigi birsey soyledi rahim filmime bakar bakmaz senin apantis ameliyatindab sonra sag yumurtaliginda yapisiklik olmus ve pkossun demisti benseni hamile biraktiricam ayda hamile kaldin kaldin kalmadin lapiroskopi yaparim demisti ama ilk ayda hamile kalmistim.. bence dr a guven cok onemli.. sana guven hisside veriyorsa devam et yoksa baska dr git derim cunku yanlis adresteysen zaman kaybindan baska ise yaramaz..
klomen yerine iğne kullanıyoruz ya biz onlara diyorum. istersen aşılama dene canım
o akıntı bende hiç olmuyo kız oluyosa hergün dene kaçırma kız cidden öyle hep olmaz insanda değerlendiri baribu ay hesap yapmadığım için yumurtlama dönemindemiyim onuda bilmiyorumsadece süt beyaz akıntım var.. bugünleri değerlendirim bari
![]()
Kizlar doktorlariniz bayan mi erkek mi ?
Benim onceki bayandi,erkekten hem utaniyodum hemde esim istemiyodu ama sonra dediki erkek olursa olsun yeterki cocuk olsunda dedi simdide erkek ama memnunum ben.. guzel ilgileniyo
Kizlar doktorlariniz bayan mi erkek mi ?
Benim onceki bayandi,erkekten hem utaniyodum hemde esim istemiyodu ama sonra dediki erkek olursa olsun yeterki cocuk olsunda dedi simdide erkek ama memnunum ben.. guzel ilgileniyo
o akıntı bende hiç olmuyo kız oluyosa hergün dene kaçırma kız cidden öyle hep olmaz insanda değerlendiri bari
benimkide erkek çok inançlı biri beni dinliyo sorularıma güzel cavap veriyo birde en önemlisi alttan ultrason yapmıyo ona güveniyorum inşallah boşa çıkmaz
kızzz nasıl alttan yapmıyo kız üstten mi yapıyo hepbenimkide erkek çok inançlı biri beni dinliyo sorularıma güzel cavap veriyo birde en önemlisi alttan ultrason yapmıyo ona güveniyorum inşallah boşa çıkmaz
bugün sol kasığımda bi ağrı var kızlar,,ya en son yumurtam çatlıo yada yeni yumoş oluşuo![]()
bende her ay oluo..ama ilk defa ağrım var sanırım yumurtalarım yeter artık uğraşma bizimle diotamm çalışmalar başlasıııınnnnn
![]()
bu akşam başla artık bnde başlıycim![]()
vajinal ultrasondan gına geldi bana her gittiğimde onunla bakıo çıldıriciim artık![]()
önceki doktorlar hep alttan bakardı bu hep üstten yapıyor o kadar çok hastası varki öteki doktorlara çok az insan gidiyo
bugün çalısıyorum ancak yarın olurbu arada gün saymayın diodunuz hakikaten işe yarıomus kızlar,beynim pek bi rahat,bi kaç aydır meğer ne kadar çok takıomusum aklım hep oldumu , olmadı mı diye sorup duruodu,sizede tavsiye ederim
![]()
evet ya çok kötüydü o fobi olmuştu nerdeyse bana, allah çıkardı karşıma doktorumu
birde sayınca günler geçmiyo ben geçen ay saymamanın tadını aldım kız haata insan ilişkiyide kafasına göremi girse acaba olacağı var amaaan o riskide insan göze alamazzbugün çalısıyorum ancak yarın olurbu arada gün saymayın diodunuz hakikaten işe yarıomus kızlar,beynim pek bi rahat,bi kaç aydır meğer ne kadar çok takıomusum aklım hep oldumu , olmadı mı diye sorup duruodu,sizede tavsiye ederim
![]()