ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birde sayınca günler geçmiyo ben geçen ay saymamanın tadını aldım kız haata insan ilişkiyide kafasına göremi girse acaba olacağı var amaaan o riskide insan göze alamazz

ben şuan öleyim kafama göre takılıyorum,kendimi hiç kasmadan,illa ki bugün olmalı diye düşünmüyorum,zaten günleride bilmediğim için:40: eşime sen hesapla günleri diorum,yok bu ay bende hesaplamıcam dio,karı koca pek çabuk yorulduk :9:

ben şuan öleyim kafama göre takılıyorum,kendimi hiç kasmadan,illa ki bugün olmalı diye düşünmüyorum,zaten günleride bilmediğim için:40: eşime sen hesapla günleri diorum,yok bu ay bende hesaplamıcam dio,karı koca pek çabuk yorulduk :9:

kız duygusal olarak yaşlandınız demek inş.dönüşünüz muhteşem olurrr

kızlar diğer topiklerden aşılamayla ilgili yorumlar okuyorum da, genelde ağrısız oldu demişler,doktorum izin verse bende denicem ama daha çok erken dio :50:

umarım ona gerek kalmaz ama eğer yaptırırsan bütün işlemin ayrıntısını istiyorum canım çok merak ediyorum :18:

kız tabiki hepsini yazarım ballandıra balandıra hemde istemezdim olmayı ama 4.iğnem ve umut kalmadı bende olmayınca olmuyo yaa

kız tabiki hepsini yazarım ballandıra balandıra hemde istemezdim olmayı ama 4.iğnem ve umut kalmadı bende olmayınca olmuyo yaa

ya acaba ben hazır mı değilim kii Rabbim bana o yüzden mı bebiş vermio acaba...böyle şeylerde aklıma gelmio değil hani :44:

haklısın canım,biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın..

o yüzden insan herseyi yaptıktan sonra tevekülü allaha bırakalım bu arada alt karnıma ve sağ sol tarafıma iğne saplıyolar sanki adetime şöyle 3 gün kalsaydı kesin hamişim derdim ama nerdeeee ama olsun beklemek kötü olsa bile kavuşmaya değer:38::38::38:

ilk onda tedavi oldum gittiğim hast.çok iyi dr.var inanırmısın hastanede hep onun hastaları var randevu bile almak ayrı zorluk hiç denemedim başkasını başında buna gittim sonuçta artık herseyimi biliyor tanıyor nasıl bir tedavi uyguluyacanı gerisi allaha kaldı

Hayirlisi olsun canim hakkimizda

kızlar napıyonuz :3::3::3:

bugün hiç giremedim valla ev işleri temizlik ütü yemek derken benim bütün işler haftasonuna kalıyo mecburen çalışınca

kızlar napıyonuz :3::3::3:

bugün hiç giremedim valla ev işleri temizlik ütü yemek derken benim bütün işler haftasonuna kalıyo mecburen çalışınca

canım sen altına yastık koyduğundan bahsetmiştin ya bende koyuyorum ama yarım saat sonra falan kalkıyodum, doktorda sabaha kadar ysatıkla dur dedi. ben öyle nasıl uyurum bacaklarımı nereye koyarım bilemedim sen nasıl yapıyosun?

canım sen altına yastık koyduğundan bahsetmiştin ya bende koyuyorum ama yarım saat sonra falan kalkıyodum, doktorda sabaha kadar ysatıkla dur dedi. ben öyle nasıl uyurum bacaklarımı nereye koyarım bilemedim sen nasıl yapıyosun?

canım sabaha kadar çok zor bence durulmaz yanii zaten 1 süre sonra belin ağrımaya başlıyo acayip şekilde bir de ben yüzüstü yatıyorum rahim ters olduğu için. bence 1 saat dursan yeter yine de sen bilirsin. aşılamadan sonra bile yarım saat yatırıyolarmış

kızlar diğer topiklerden aşılamayla ilgili yorumlar okuyorum da, genelde ağrısız oldu demişler,doktorum izin verse bende denicem ama daha çok erken dio :50:

canım ağrı olmuyo ağrı olucak bir durumda yok zaten sadece spekulum aletiyle açıyolar orayı o canımı yakmıştı benim ,5 dk falan sürüyo sonra yarım saat kadar kalçan yukarda yatıyosun sonra gidebiliyosun evine, sonra gün aşırı ilşki yapıyosun. şimdiki tedavilerimizden tek farkı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinle ilişki yaşamıyosun da doktor koyuyo oraya yıkanmış spermleri gerisi hep aynı

canım sabaha kadar çok zor bence durulmaz yanii zaten 1 süre sonra belin ağrımaya başlıyo acayip şekilde bir de ben yüzüstü yatıyorum rahim ters olduğu için. bence 1 saat dursan yeter yine de sen bilirsin. aşılamadan sonra bile yarım saat yatırıyolarmış

dün gece 1 buçuk saat durabildim olmuyo daha fazla

Back
X