Nasil catlams sn reglin kacinci gunundesinki
canım regliken doktorum muayene edıyo ozaman catladıgını anlıyo yumurtam catlıyo ama olmuyo
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil catlams sn reglin kacinci gunundesinki
canım sende benim gibi iğne tedavisi gördün, doktorun hiç ara vermio mu ? benimkisi ara verio biraz kendi haline bırakalım, genelde ara verdiğimiz hastalar ilaçların etkisiyle hamile kalıo dio.. bu ay ben dinleniyorum, sen yine iğneye devam hıı Allah güç versin bizlere![]()
Canim ins.olmasin bende 19 gun gelmisti oyle akintilar ben herkezde oluyo diye biliyorum yada bende hep var zatan regl oncesi beyaz akinti hayirlisi ins.hepimiz bigun anne olcazIgneden sonra 16. gunum bugunde regl olmadim.. Yarin kesinlikle olmam lazim cunki gecen ay 17. gunde olmustu...
Birde kizlar sizde adetten once beyaz bir sivi geliyor mus ? Boyle kati bir sekilde :26:
matarani sende iğneyi benden 1 gün sonra olmuşun bu hafta bizim için ya üzücüya sevindirici
olucak hayırlısı diyelim
ıyı aksamlar kızlar bugun kendımı hıc ıı hısetmıyorum sabahtan berı her duydugum muzıge her acıklı sahneye hungur hungur aglıyorum bugun yakın bı ark.hemde az uzaktan bı akraba 40 mevludu vardı bebek ıcın oraya gıttım daynamadım fazla oturamadan kactım geldım ıcım kıyıldı herkez ustume ustume gelıyodu sankı bıde her goren konusan sende yokmu e olsun artık sanada gelelım yeter sankı ben ıstemıyorum herkezden herseyden cok ıstıyorum ama olmuyo yanı ne yapabılırım yok ıste ay herkez kucagında bebegıyle yanında cocuguyla kıskandım ordakıerı yaaaaaaaaaaaa bu ark. 2 cocugu 3.5 yıllık evlıler tovbe estegfırullah artık ısyan edıyorum edıyorum nıe bende olmuyo mıllette hıc beklemeden ard arda oluya kazayla oluyo ıstıyolar oluyo ya ben nıe bunların arasında yokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm cok kotu hıssedıyrum kendımı herkez cocugunda hamılelıgınden bahsederken ben mal mal oturdum bıde elıme bı akkraba adak kurabıyesı yapıstırdı al olunca sende yap dıye neye ugradıgımı saırdım![]()
kızlar yaa adetime 1 hafta var benim bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladıyani adet belirtilerim
bu ayda olmadı yani eşime de ösyledim çok üzüldü artık ilaç tedavi felan istemiyorum dedi gün saat tutmakta yok dedi
Igneden sonra 16. gunum bugunde regl olmadim.. Yarin kesinlikle olmam lazim cunki gecen ay 17. gunde olmustu...
Birde kizlar sizde adetten once beyaz bir sivi geliyor mus ? Boyle kati bir sekilde :26:
beklenen adet tarıhı canım..satta son adet trıhi![]()
göğüslerim bir hafta önce ağrımaya başladı uçları ağrıyodu sadece ser sert ler şimdi yayılmaya başladı onun dışında bişey yok bide arasıra sağ kasığımda ince ince batmalar oluyo bu sabah çok güzel rüya gördüm doktora gidiyoruz değerlerin yükselmiş diyor tahlillere bakıyor bende umutsuz umutsuz inşallah diyorum doktor inşallahı mı var hamilesin diyorum diyor gülüyoruz sonra eşimle el ele tutuşup hastane koridorların da yürüyoruz duvarlarda hep bebek resimliri baka baka gidiyoruz rüyalar tersine çıkarmış derler ya bu doğru çıksın neolur:18::18::18:![]()
canım genelde iğneden sonra 14 ugun sonra adet gelıyor en fazla 18 gun olsun...ama istersen değişirim...Canim benimde bat tarihimi 2ocak yaz aslinda 30 aralik ama dr igneden 20 gun sonra dedi ozaman 2ocaga denk geliyo
teşekkür ederim.:)
göğüs ucu rengi falan 4 aydan sonra olur canım bazen hiç olmaz bende olmamıştıevet ya ama ben ümitli değilim ki hiçbir belirti yok ne batma ne göğüs ucu rengi değişimi vs vs..
Igneden sonra 16. gunum bugunde regl olmadim.. Yarin kesinlikle olmam lazim cunki gecen ay 17. gunde olmustu...
merhabalar. ben 3 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 14 aralıkta dayanamayıp kan tahlili yaptırdım. 3.72 çıktı. 15 aralık adet günümdü hala beklemedeyim. acaba iğneden dolayı mı geciktim yoksa tahlil mi yanıltıcı? lütfen, benim durumumda olan varsa cevap bekliyorum.
o akıntı bende hiç olmuyo kız oluyosa hergün dene kaçırma kız cidden öyle hep olmaz insanda değerlendiri bari
gün aşırı olunca istek olmuyo bende napicim bilmiyorum:18:
canım bende 3 aralıkta yaptırdım iğneyi 11 günde test yapmışın çok erken 15 gün olunca falan kanda çıkıyor yarın 14. günümüz hala erken hayırlısı bakalım 19. günde bile adet olunuyor iğne olunca batın pek bi anlamı kalmıyor iğneden 14 gün sonra adet bekleniyor
canım sen altına yastık koyduğundan bahsetmiştin ya bende koyuyorum ama yarım saat sonra falan kalkıyodum, doktorda sabaha kadar ysatıkla dur dedi. ben öyle nasıl uyurum bacaklarımı nereye koyarım bilemedim sen nasıl yapıyosun?