Kizlar simdi kacinci ginlerinizdesiniz ignelerin
ben daha yeniyim canım yeni yaptım boşu boşuna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar simdi kacinci ginlerinizdesiniz ignelerin
kızlar benım karnımda cok agrı var ince ince batıyor.Oturarak çalışıyorum üstünede bindikce iice fena oluyo gerı yaslanıyorum sizinde oluyor mu öyle hastalandıktan snrakı 19.gunum acaba adet belırtılerımımkı
ben daha yeniyim canım yeni yaptım boşu boşuna
herkes hamile kaliyyy bi bizde yokkk
Nie bosubosina diyosunki canim
kız bu sultan dizisinde kız öyle diyodu kocasına hadi kalk saat geçiiiiaay o geldi aklıma vallahi
geçen evlilik yaşında bir arkadaşımla konuştum çocuk yok flan filan üzüntümü paylaşıyordum tabi kız 32 yaşlarında çocuk olur dedi ben evde kaldım koca yok benim halim daha kötü dedi üstelik kızda çok çoook güzel kız aklıma takıldı ya evde kalsaydık acep koca için ne derdik bu seferde derdik herkes evleniyyyy biz kaldık
Aynen oyle derdik ..
Cikolata kisti falanmi varsendeki
evet canım o var bende uyuz oluyordum önceleri üç ay felan oldu seviyorum onuda o beni sevmiyo 2cmlik kist
kizlar simdi kacinci ginlerinizdesiniz ignelerin
Cikolata kistindede hamile kalmak ugrastirici diyorlar ..
Ama sana bir ornek vereyimmi benim gorumcem bekarken hic dr gitmemis ve nisanlanliyken cok sancisi oldu drlar anlamadi idrarini yapamaz oldu ve sonda taktilar 2gun onunla durdu ve son olarak drlar cikolata kistinin oldugunu acil ameliyat gerektigini soyledilerve kist okadar buyumiski bor yumurtasini almak zorunda kaldilar ve biz ondan sakladik stres yapmasin diye antalyanin iyi drlarindan biri amleliyatini yapti ve evlenince 6ay korun sonra birak 6ay icinde hamile kalirsin dedi ve dedigide oldu tekyumurtayla cikolata kistine ragmen nasip oldu.. bunun uzerine bende o dr gitmostim ve bende nasip oldu ilk ayda hamile kalmistim simdi ikinciyide o drda deniyorum.. yani sana demek istedigimhani size diyorumya bukadar takmayin uzulneyin diye iste egerki gorumceme deseydik belki onunda olmazdi hersey kafada biter ve isinin ehli dr bulmakta...
Selam kızlarr
işler yoğun açamadım öğle arası bir bakayım dedim...ben de adet belirtileri baş gösterdi aylık sivilcem bile çıktıNetice de bu ay da umutsuz kırmızıları bekliyoz eşim bu ay bişey kullanmayalım dedi senin vücutta dinlensin dedi şubatta burdan bir prof dr tavsiye ettiler ona görüncem kızlar 1 ay tataildeyimmmm
![]()
kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..
birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....
canımmm ya bilgileri çok güzel yenilisinde benide yenilesen diyorum yapabilirmisin
bizim liste için bizleri anlatan bir şarkı olsa daha güzel olur efkarlandıkmı dinleyeliimmmm