ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar benım karnımda cok agrı var ince ince batıyor.Oturarak çalışıyorum üstünede bindikce iice fena oluyo gerı yaslanıyorum sizinde oluyor mu öyle hastalandıktan snrakı 19.gunum acaba adet belırtılerımımkı

bendede oluydu canım ama regl oldum işte:34:

geçen evlilik yaşında bir arkadaşımla konuştum çocuk yok flan filan üzüntümü paylaşıyordum tabi kız 32 yaşlarında çocuk olur dedi ben evde kaldım koca yok benim halim daha kötü dedi üstelik kızda çok çoook güzel kız aklıma takıldı ya evde kalsaydık acep koca için ne derdik bu seferde derdik herkes evleniyyyy biz kaldık

geçen evlilik yaşında bir arkadaşımla konuştum çocuk yok flan filan üzüntümü paylaşıyordum tabi kız 32 yaşlarında çocuk olur dedi ben evde kaldım koca yok benim halim daha kötü dedi üstelik kızda çok çoook güzel kız aklıma takıldı ya evde kalsaydık acep koca için ne derdik bu seferde derdik herkes evleniyyyy biz kaldık

Aynen oyle derdik ..
Cikolata kisti falanmi varsendeki

evet canım o var bende uyuz oluyordum önceleri üç ay felan oldu seviyorum onuda o beni sevmiyo 2cmlik kist

Cikolata kistindede hamile kalmak ugrastirici diyorlar ..
Ama sana bir ornek vereyimmi benim gorumcem bekarken hic dr gitmemis ve nisanlanliyken cok sancisi oldu drlar anlamadi idrarini yapamaz oldu ve sonda taktilar 2gun onunla durdu ve son olarak drlar cikolata kistinin oldugunu acil ameliyat gerektigini soyledilerve kist okadar buyumiski bor yumurtasini almak zorunda kaldilar ve biz ondan sakladik stres yapmasin diye antalyanin iyi drlarindan biri amleliyatini yapti ve evlenince 6ay korun sonra birak 6ay icinde hamile kalirsin dedi ve dedigide oldu tekyumurtayla cikolata kistine ragmen nasip oldu.. bunun uzerine bende o dr gitmostim ve bende nasip oldu ilk ayda hamile kalmistim simdi ikinciyide o drda deniyorum.. yani sana demek istedigimhani size diyorumya bukadar takmayin uzulneyin diye iste egerki gorumceme deseydik belki onunda olmazdi hersey kafada biter ve isinin ehli dr bulmakta...

Cikolata kistindede hamile kalmak ugrastirici diyorlar ..
Ama sana bir ornek vereyimmi benim gorumcem bekarken hic dr gitmemis ve nisanlanliyken cok sancisi oldu drlar anlamadi idrarini yapamaz oldu ve sonda taktilar 2gun onunla durdu ve son olarak drlar cikolata kistinin oldugunu acil ameliyat gerektigini soyledilerve kist okadar buyumiski bor yumurtasini almak zorunda kaldilar ve biz ondan sakladik stres yapmasin diye antalyanin iyi drlarindan biri amleliyatini yapti ve evlenince 6ay korun sonra birak 6ay icinde hamile kalirsin dedi ve dedigide oldu tekyumurtayla cikolata kistine ragmen nasip oldu.. bunun uzerine bende o dr gitmostim ve bende nasip oldu ilk ayda hamile kalmistim simdi ikinciyide o drda deniyorum.. yani sana demek istedigimhani size diyorumya bukadar takmayin uzulneyin diye iste egerki gorumceme deseydik belki onunda olmazdi hersey kafada biter ve isinin ehli dr bulmakta...

verdimi rabbim engel tanımaz herşekil veriyor

:3: Selam kızlarr

işler yoğun açamadım öğle arası bir bakayım dedim...ben de adet belirtileri baş gösterdi aylık sivilcem bile çıktı :5: Netice de bu ay da umutsuz kırmızıları bekliyoz eşim bu ay bişey kullanmayalım dedi senin vücutta dinlensin dedi şubatta burdan bir prof dr tavsiye ettiler ona görüncem kızlar 1 ay tataildeyimmmm :23:

selam caınımm
:3:
cnımm lutfen uzulme belkıde bebiş vardır bu saydıkların hamılelıkte de olan belırtıler...

kızlar birden bire krampla biirlikte regl oldum.:(((..beklenen günden de önce oldu sanırım klomenin etkisi..bu ayda boş geçti işte..

birsencim yazarsın 2.klomenimdi ilk iğnemdi...3. klomen olur herhalde artık....

​aa canımm senın gununmuydu yaa başladık teker teker dökülmeye yine...gerçekten hepimizdemı var sanssızlık nedır bılmem..birbirimizi bulmuşuz...hayırlısı dıyelım bakalım yıne..tamam canım duzeltıyorum hemen listeyi...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2. klomen ilk iğne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen olursa haber versin şekerlerr... :51:

merhaba kızlar ya biişey sorcam size..bugun markete cıktım baya bıseyler aldım ellerime gelırken çok belim ağırdı...eve geldım hemen lavaboya girdim iç çamaşırım siyahtı bı baktım çamaşırıma beyz akıntı gelmiş baya belliydi...içimede çıtçıtlı atlet gıyıyorum atletımı cıtcıtlarken bı baktım kahve rengı boyle kan gıbı baya yuvarlak bi şekil çıkmış korktum bırden neden oldu acaba...:18:

bizim liste için bizleri anlatan bir şarkı olsa daha güzel olur efkarlandıkmı dinleyeliimmmm

Back
X