ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canm zaten varsa idrar testınde kesın cıkar cunku baya olmuş yapparsanda esıne soyleme ben öle yapıyorum yazık hayal kırıklıgına ugruyo hevesı kırılıyo

evet bence de eşine söylemeden yap kendin eczanede satılmıyo mu orda testler? ben gitti gidiyordan 10 tane mi ne almıştım erken gebelik testi daha hesaplıya geldi tanesi 3-4 tlye geldi eczanelerde çok pahalı erken gebelik testleri onları kullanıyorum iyi oldu.

benim eşim de çok alıngan olmaya başladı bir de bu varikosel olayı da var ya ben de bir sorun yok o sorun kendinde gibi görüyo onda da sorun yok aslında değerleri normal yolla çocuk sahibi olmak için yeterli dedi doktor ama her şeye alınmaya başladı vallahi ne olacak sonumuz bilemiyorum :26:buluttan nem kapıyo adam :ssz:

Evet cikarda ben tek cizgiyi kac kez gordum ya cesaret edemiorum eczaneye gidipte o testi alasim hic yok bi kac gun olmazsam o zaman belki umutlanabilirim canim :31:
Burdan haber veririm.. dua ediyorum herkese evlatsiz koyma rabbim diye Allahimbizlere o gunleri gostersin insAllah

yaparsan bızede haber ver canıım yapmmamkta haklısın ben bıle gordugum negatıf testlerın sayısını unuttum:50:

evet bence de eşine söylemeden yap kendin eczanede satılmıyo mu orda testler? ben gitti gidiyordan 10 tane mi ne almıştım erken gebelik testi daha hesaplıya geldi tanesi 3-4 tlye geldi eczanelerde çok pahalı erken gebelik testleri onları kullanıyorum iyi oldu.

benim eşim de çok alıngan olmaya başladı bir de bu varikosel olayı da var ya ben de bir sorun yok o sorun kendinde gibi görüyo onda da sorun yok aslında değerleri normal yolla çocuk sahibi olmak için yeterli dedi doktor ama her şeye alınmaya başladı vallahi ne olacak sonumuz bilemiyorum :26:buluttan nem kapıyo adam :ssz:

anladım canım yanı sperm testı iyiyse varıkoselın bı önemı yok ölemı canım

Evet satiliyo canim ama cok pahali ya bir tanesi 6 Euro yani ayda 3 kez test yaptigimda oldu cok para gidiyo testlere o yuzden dedimki yapmicam bidahaki sefere...
Allah yardimciniz olsun canim,bende pco var bizdede ben alinganim.. :31:

yaparsan bızede haber ver canıım yapmmamkta haklısın ben bıle gordugum negatıf testlerın sayısını unuttum:50:

Tamam canim veririm persembe gunune kadar olmazsam test yaparim zaten..

iğneden sonra 15. günüm karnım değilde sağ kasığım karnımın alt kısmı ağrıyo ama insan hep bir ümit taşıyo ne kadar zor bir durum bir yandan bir an önce olsam tekrar tedaviye başlasam diye bakıyorum bir yandanda olmasam diye bakıyorum ayşegül ve matarani sanırım aranıza katılcam bende bugün

iğneden sonra 15. günüm karnım değilde sağ kasığım karnımın alt kısmı ağrıyo ama insan hep bir ümit taşıyo ne kadar zor bir durum bir yandan bir an önce olsam tekrar tedaviye başlasam diye bakıyorum bir yandanda olmasam diye bakıyorum ayşegül ve matarani sanırım aranıza katılcam bende bugün

inşallah katılmazsın canım ya ama ben alıştım artık her ay aynı sonu yasamaya ne zaman gunu canım bennım gecen ay iğnenın 17.gunu gelmştı bu ay yıne aynı gunde geldı

benim de göğüslerim acımaya başladı klasik adetten 1 hafta önce başlar zaten o yüzden umut yok ben de :95:

zaten hamilelerde göğüslerde damarlar belirginleşiyomuş öle bişi hiççç yokkk

Son düzenleme:
benim de göğüslerim acımaya başladı klasik adetten 1 hafta önce başlar zaten o yüzden umut yok ben de :95:

canım belırtılere takılma boşver kafandan atmaya çalış ben o kadar taktımda noldu sonuç yıne hüsran boşver unut:34:

Evet satiliyo canim ama cok pahali ya bir tanesi 6 Euro yani ayda 3 kez test yaptigimda oldu cok para gidiyo testlere o yuzden dedimki yapmicam bidahaki sefere...
Allah yardimciniz olsun canim,bende pco var bizdede ben alinganim.. :31:

Tamam canim veririm persembe gunune kadar olmazsam test yaparim zaten..

Sendemi pkos sun peki bu ay hangi ilacla kav yumurta oldu canim insallah hamilesindir.

Sendemi pkos sun peki bu ay hangi ilacla kav yumurta oldu canim insallah hamilesindir.

evet canim melesef ki pco yum...
Klomenle 2 yumurtam olustu ve ovitrelle vurdum kendim evde.. Ilk ay doktor vurmustu..
simdide igneden sonraki 18.gunum gelen giden yok bekliyorum bakalim test yapmaya hic hevesim yok

Klomenle 2 yumurtam olustu ve ovitrelle vurdum kendim evde.. Ilk ay doktor vurmustu..
simdide igneden sonraki 18.gunum gelen giden yok bekliyorum bakalim test yapmaya hic hevesim yok

Insallah acilisi sen yaparsin geride kalanlarda devamini getirir...
Ben heralde dayanamazdim 18gune ulassaydim :))

Ciddi misin ucuna doğru mavi damarlamıkı benım arada oluyor.

18 gun guzel bir sayı risk 14 19 . gunu umudını kesme olumsuzluga kapılıp kırmızıları davet etme arkadasım

Insallah acilisi sen yaparsin geride kalanlarda devamini getirir...
Ben heralde dayanamazdim 18gune ulassaydim :))

InsAllah canim,bende dayanamiyorum da iste bi yanimda yapma diyo canim :)
bazilari 19.gunde olmus belki bende oyle olurum yarinid atlatiyimda persembe yapicam

18 gun guzel bir sayı risk 14 19 . gunu umudını kesme olumsuzluga kapılıp kırmızıları davet etme arkadasım

o zaman yarini da atlatirsam umutlanmaya basliycam :9:

benim de öyle...11. günde test negatifti. hala regl olmadım, hala içimde bir ümit kalmış olması ve beklemek ne zor ya..az önce ablamın hamile olduğunu öğrendim.tuhaf bi sevinç..Allah isteyen herkese versin.

InsAllah canim,bende dayanamiyorum da iste bi yanimda yapma diyo canim :)
bazilari 19.gunde olmus belki bende oyle olurum yarinid atlatiyimda persembe yapicam

o zaman yarini da atlatirsam umutlanmaya basliycam :9:

tabı cnm guzel düşün pozitif düşün beynine güzel sinyaller ver peki adet tarıhın gectımı

Evet gecen ay 17 sinde olmustum... :44:

Tanrım 1 gun geçmiş oda iyi peki belirtilerin varmı.Canın tatlı cekıyormu ağrıların varmı.Benım mesela dizimden üst tarafım tutmaz o damarlar sanırsın parçalanıyo ozaman anlarım gelıyor davetsız mısafır

Tanrım 1 gun geçmiş oda iyi peki belirtilerin varmı.Canın tatlı cekıyormu ağrıların varmı.Benım mesela dizimden üst tarafım tutmaz o damarlar sanırsın parçalanıyo ozaman anlarım gelıyor davetsız mısafır

Sen daha heyecan yaptin:))

Sen daha heyecan yaptin:))

Valla güzel haberlerini bekliyorum. Ya ben dr. gittiğimin 9. gunu 10 gunluk sure vermişti. bir gun cok zorlandım bır turlu olmadı.daha önce hıc bole olmamıstı okadar canım acıdıkı zor yurudum hala ağrım var

Back
X