ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Bende regl olucam galiba...
Hamile kalmak o kadar zor geliyo ki bana her ay yikiliyorum kendimi olmusten beter hissediyorum resmen karariyo dunyam :43:
Isyan etmemeye calisiyorum ama herkesin ya kucaginda ya karninda herkese teselli veriyorum ama kendime veremiyorum iste...
:43::43::43::43::43:

ben de olacam 2-3 güne belim acayip ağrımaya başladı ayaklarıma vuruyo ağrısı erken gelcek galiba kırmızılar :43:

iğneden sonra 15. günüm karnım değilde sağ kasığım karnımın alt kısmı ağrıyo ama insan hep bir ümit taşıyo ne kadar zor bir durum bir yandan bir an önce olsam tekrar tedaviye başlasam diye bakıyorum bir yandanda olmasam diye bakıyorum ayşegül ve matarani sanırım aranıza katılcam bende bugün
canım umarım olmaz canım ya

kızlar yaa bugün aldığım 1 gebelik haberi ile yine sarsıldım :60: bizim işyerinden kız eylülde evlendi ve hamile :84: üstelik kocası pilot adam sürekli uçuşta orda burda ne ara denk getirdi de hemen oldu tillahi anlamış değilim bizimki her gece evde ama ne fayda :5:
off off o kadar moralsizim ki ümit olayınıda yitirdim ben iyice hiç olmayacak gibi gelliyor artık bu ay ümitli değidim zaten diğer aylarda herşeyi hamileliğe yoruyordum ama yokoldu o duygumda:(((zaten beklenen günden de erken oldu ümitlenecek gün bile yaşamadım:)
Kismet canim bizimkiler nazli gelenlerden benim bi ark.bi defa birlikte oldu hamile kaldi dr.yasaklsmisti o ay icin iliskiyi bi kez yapmislar nasip canim benim yarin kpntrolum var ama gitmiycem bu ay icimdrn gelmiyo cpk isteksizim bu ay tek klomen kullanmis olsyim dedim hayirlisi bakalim

bizde sabah akşam deneyelim canımız çıksın artık ma sonuç sıfırrr....

Bende regl olucam galiba...
Hamile kalmak o kadar zor geliyo ki bana her ay yikiliyorum kendimi olmusten beter hissediyorum resmen karariyo dunyam :43:

off off herkesde sıfır moral ben çok isyan aşamasına geliyorum artıkkk neden neden nedenn haadi ben haketmiyorum da eşimin ne suçu var:5:
Isyan etmemeye calisiyorum ama herkesin ya kucaginda ya karninda herkese teselli veriyorum ama kendime veremiyorum iste...
:43::43::43::43::43:

Ne zormus hamile kalmak Allahim Yarabbim ya sabir ver bizlere yada biran once kavustur bebeklerimize de bitsin bi SIKINTILARIMIZ ne olurr

Ne zormus hamile kalmak Allahim Yarabbim ya sabir ver bizlere yada biran once kavustur bebeklerimize de bitsin bi SIKINTILARIMIZ ne olurr
içim acıyor gerçekten diyorum neden allahım hadi ben bi günah işledim de eşimin suçu ne ..benim yüzümden oda baba olamiyor...ciddi ciddi bazen evi kalmakla ona haksızık yaptığımı falan düşünür oldum artık

birseeeeeennnnnn bu arada birsencim aksam eşine demiştin ya belki bebiş vardr sürekli aklıma gelince gülüyordum ve akşam rüyama geldin kızzz inş.bilinç altı değidr gerçektr sen rüyada hıdırelleze türbeye gittim diyodun bana bende sana banada dua etseydin diyordum inş.rabbim hayra yollar ve inş.bilinç altı değildr ama türbe hıdırellez güzeldr kız hayal meyal senide gördümm :6::6::6::6:

Son düzenleme:
içim acıyor gerçekten diyorum neden allahım hadi ben bi günah işledim de eşimin suçu ne ..benim yüzümden oda baba olamiyor...ciddi ciddi bazen evi kalmakla ona haksızık yaptığımı falan düşünür oldum artık

Of canim bende cok uzuluyorum esime 28 yasinda esim bende 22, zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla benden kucukler evlendi cocuk sahibi oldular bu pco yuzunden cocuk sahibi olamiyorum :43:
Tmm rabbimin nasibi ama dayanamiyorum artik,ben bide yurtdisindayim cevreme bakiyorum zenciler fransizlar hep hamile yada cocuklari var Allahim ben onlar kadardami kadin degilim diyorum :43::43::43:
Regl oldum az once cok zor bi durum 3. klomene basliycam dayanamiyorum agliyorum su anda

Of canim bende cok uzuluyorum esime 28 yasinda esim bende 22, zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla benden kucukler evlendi cocuk sahibi oldular bu pco yuzunden cocuk sahibi olamiyorum :43:
Tmm rabbimin nasibi ama dayanamiyorum artik,ben bide yurtdisindayim cevreme bakiyorum zenciler fransizlar hep hamile yada cocuklari var Allahim ben onlar kadardami kadin degilim diyorum :43::43::43:
Regl oldum az once cok zor bi durum 3. klomene basliycam dayanamiyorum agliyorum su anda

Cok uzuldum canim ya :((
Gercekten artik inanmaya baskayacagim butun olumsuz sonuc alacaklar toplanmisiz sank:((
Listeden bari birimz olumlu olsaydikta digerlermizi umitlendirseydik :((
Rabbim insallah dahada bekletmeden melegini verir sana canim ...
Kizlar duam sizinle..
Enazindan birdefada olsa ben anneligi tattim rabbim bagislasin..
Duam oki rabbim kimsenin kalbini kirik karnini bos birakmasin tum isteyen annelik duygusunu tatmamis olan hanimlara nasip etsin b duyguyu..... amiiiiiin.....

hayatım hiç bilmiyorum adet ne zaman olurum normal tarıhım 28 arlık ama iğne dolayısıyla erken oluyorum..geçen ay iğnenin 16. günü hastalanmıştım yanlıs hatırlmıyorsam:26: bugünde çtlatma iğnemin 11. günü canikom..bencede yerleşme kanaması deıldır ama hayal kuruyoruz işteee :9::9:

inşallah üzülmezzsın canım ben ondan korkuyorum mutlu son olur belkı:40:

birseeeeeennnnnn bu arada birsencim aksam eşine demiştin ya belki bebiş vardr sürekli aklıma gelince gülüyordum ve akşam rüyama geldin kızzz inş.bilinç altı değidr gerçektr sen rüyada hıdırelleze türbeye gittim diyodun bana bende sana banada dua etseydin diyordum inş.rabbim hayra yollar ve inş.bilinç altı değildr ama türbe hıdırellez güzeldr kız hayal meyal senide gördümm :6::6::6::6:

ayyy nee diiyorsun kuzum..ayy hadi inşanlllah ruyan hayırlara çıksın bitanem...nasıl gördün beni bakem..ama rüyana girmem çok güzel inş. sonu guzel olur tatlım...
:13:

kızlarr benımde geçen gece içimee bi darlık girdi bı turlu uyuyaamadım..uykum kaçtı..bende dua etmeye başladım gece geç saat oldugu ıcın allahım duyar belkı dedım sesimi ve sizler içinde dua ettim...ve o sırada gözlerimden yaş gelerek allahım duy sesımı dedım...we dememle birlikte gardolabım sürgülü benim birden gürültüyle kapağı açıldı
:53:o anda yüreğim çatladı korkudan ölüyordum neredeyse..kimseye söylemiycektim ama dayanamadım bak yıne...

inşallah üzülmezzsın canım ben ondan korkuyorum mutlu son olur belkı:40:

alıştık her ay kırmızıları gormeye tatlım her ne kadar çok ümitli olmasamda allahtan ümit kesilmez diyorum :34:

canım çok üzüldüm bu ay senden ümitliydim ben...rabbim alnımıza yazımızı yazmış bizim için hayırlı olan zaman gelmemiş demekki..herşeyde bir hyır var rabbim bizim için doğru olanı bilir..sabırla şükredelim halimize
:34:

kan testi yaptinmi cnm hamileyen belli olur...ben prengly vuruldummm...8.gunummm beklemedeyim bendee:16::16::16:

arkadaşım böyle düşünme..hayrın nerede olduğunu bilemeyiz ki..Allah sevdiği kuluna istediğini hemen vermezmiş, dua edip sesini duymak istermiş..böyle düşün..Rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyor..Rabbim hayırlı evlatlar versin. önemli olan o...görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

canım eşin de sen de çok gençsiniz. bu kadar takma, ben 31 yaşındayım. eşim de öyle. ben hepten kendimi camdan atayım o zaman:)

daha sabah erkenden işe gideceğim bir de..cevap verdiğin için sağol arkadaşım..olumlu olumsuz durumumu burada paylaşrım nasipse..iyi geceler diliyorum şimdilik:)

Back
X