canım bu durumda önemli olan bayan ben sabah akşam eşimede bi tek akşam içirecem
olur aslında canım ya bende arada sabah içeyım barı ama ac karnına falanda içilmez kı o ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu durumda önemli olan bayan ben sabah akşam eşimede bi tek akşam içirecem
olur aslında canım ya bende arada sabah içeyım barı ama ac karnına falanda içilmez kı o ya
tadı bıraz ii olsa kolayda tadı kötu
kokusu varmı bu arada kız 1600 tane kudum şimdi eşimn iş yerindeyim abdestszde okuyaabilirmyim duayı oluomu
yok kokusu o kadar tadı var oluyo dedıler canım ya bnım öle okudugum oldu
abdestsiz okuyayım yani adetli okunuyosa bende abdestsz okuyabilirm
selam kızlar nasılsınız bişeyler içmeye başlamışsınız faydası olur inşallah...bende bugun iyi hissediyorum temizliğe girişicem :)
slm canım iyiyiz sen nasılsın evett yıne bışeyler içmeye başladık inşallah faydası olur boşver cok fazla işyapma
kızlar ne içiyorsunuz
hayıt suyu canım
hmmm o ne ki daha önce hiç duymadım kendinizmi yapıyorsunuz?
canım bi kez iğne bi kez aşılama sonra kıbrısa gidecez tüp bebek için öyle karar verdik eşimle kız iğnelere ilaçlara tedavilere alışmışım kendimi boşlukta hissediyorum bahar ayları hamilelik ayları oluyo
hoşgeldın canım nasılsın![]()
şükür iyiyim işte kafam çok karışık bebeğim ya aşılama yerine yazın direk tüp bebek mi yapsam aşılama şartı arıyor sigorta ama ona vereceğim parayı diğerine veriririm gibi geliyor bilemedim:S