ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hayyy aklına bin yaşa kız:46::46::46:kız bebeğe söyle çabuk gelsin o anlar onların dilinden kız bu ay normaldi görmemen geçen ay zaten görmüştün belliydi olacağı zaten dimi kz
tama canım söyledım aksama bebıslerınıze söyleyecek annenız sızı cok özlemış dıye:16:
ayşegül senin kızın olacakmış gibi geliyo bana senin varmı hislerin

valla canım hamıle kalmadan önce hep kızım olur dıyodum sımdı karıs duygu içindeyım ama agırlıgı kız basıyo ama önemlı olan saglıgı hiç farketmez:emir_bebek:

kız hacı ben baktım çin takviminde erkek olacakmışşş hehe zaten ayşegül kız istiyodu ya bence erkek olurrr bu arada kız olursa zayıf olur ayşegül kilo almasın diye yedirmez yavruyaaa

demekki hamilesin:1:inşallah
yok canım benim aedet belirtileri zaten bu ay öylesine yapmıştımmmm
tama canım söyledım aksama bebıslerınıze söyleyecek annenız sızı cok özlemış dıye:16:

valla canım hamıle kalmadan önce hep kızım olur dıyodum sımdı karıs duygu içindeyım ama agırlıgı kız basıyo ama önemlı olan saglıgı hiç farketmez:emir_bebek:

tamam inş. der demezse çok kötü olur ikiniz içinn:4::4::4:

inşalah sağlıklı bebişler versin rabbim
kız hacı ben baktım çin takviminde erkek olacakmışşş hehe zaten ayşegül kız istiyodu ya bence erkek olurrr bu arada kız olursa zayıf olur ayşegül kilo almasın diye yedirmez yavruyaaa

bakıyorum bazı zayıfların bebekleride tombik oluyo bu bundan mı çıkmış diyorum belli olmaz yani.. aman zayıf olsun sonra çıkarması zor olur dimi:1:

inşalah sağlıklı bebişler versin rabbim

bakıyorum bazı zayıfların bebekleride tombik oluyo bu bundan mı çıkmış diyorum belli olmaz yani.. aman zayıf olsun sonra çıkarması zor olur dimi:1:

kız güldürdün beni:1::1::1:doğru söylüyosun ayyy onu doğurmk bile ayrı bir zorlukkkk :52::52::52:

kızlar ben hala regl olmadım.. 11 şubatta olmuştum, 23 şubat iğne, dün sağ, bugün de sol kasığımda ağrılar oluyo..beklemedeyim.. rüyamda mayalanmış yoğurt yrdiğimi gördüm.. acaba benim maya tuttu mu ki :52::52::52:

kızlar ben hala regl olmadım.. 11 şubatta olmuştum, 23 şubat iğne, dün sağ, bugün de sol kasığımda ağrılar oluyo..beklemedeyim.. rüyamda mayalanmış yoğurt yrdiğimi gördüm.. acaba benim maya tuttu mu ki :52::52::52:

kan testi niye yapmadınki daha 19 gün olmuş hadi yap :52::52:

merhaba canlar temizlik yaptımcanım çıktı:27:

off off beklenen adet tarihime 7 gün kaldı ama benmki malum ne zaman geleceği belli olmuyor:51:

kız valla aklıma hepiniz sırayla hamıle olacakmısınız gıbı gelıyo ama ilk hangınız olur bılemıyorum ama bıraz bırsenmış gıbı gecıyo:34:

kızz ayşegül seninde minik bıcırıgında agzını yerım ...agzından bal damlıyor kız ayy inşallah nerede bende o şans..tüp bebegimmi tutacak acabaa :52:

birsen sağ gösterip sol vuruyo zaten inş.bakalım çıkıyormu

hee nee demezsin doktor umutsuz vaka görmüş tüp bebek demiş bana tedavı yok bısey yok nerde bende o şans..ahh bı vurabılsem o sağdann
:52:

merhaba kızlar nasılsnız..ben hazırlandım sslendım puslendım kınaya gıdıcem..başka listeye eklenmek ısteyen yok herhalde..yarın başlanır salatı tefrıcıyeye..

bu arada çok düşündüm bende listeden çıkartmaya karar verdım kendımı..nedenını sorucak olursanız bu ara dugunler var sonra trbzndan mısafırler gelıyor ay sonuna kadar burdalar annemın mevludu var yetiştiremeyebilirim..kimsenin hakkına girmek istemıyorum...ben girdiim zamanlar listenızı guncellerım olurmu
:34:

Back
X