ayşegülcüm senin sebepsiz infertiliteydi demi canım.
evet canım öyleydı bı sebep bulamamışlardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşegülcüm senin sebepsiz infertiliteydi demi canım.
aminnnn canım bana rüya gördünmühoşbulduk canım he tüpler valla kurtuldum çok şükür canım inş. sizlerde kurtulursunuz ya![]()
çıkar kız fazlasıda çıkar istersen borç verim sana :44::44: benim kalanlar yarısı ya evlendiğim sene evime hırsız girdi diğer kısmı gitti. onlarda yeni gelinim ya güya biyere giderken takıyodum oyüzden farklı yerdeydi allahtan bunları bulmayıp gitmişler.
evet canım öyleydı bı sebep bulamamışlardı
aminnnn canım bana rüya gördünmü
itiraf ediyorum o hırsız bendim canımkız onları nereye saklamıştın ben hiç saklamam bi kaç parça var dışarı çıksamda oralarda valla bu arada taşlı maşlı kolyem bilekliğim yüzüğüm var sevmem takıları onu satacam kendime
aminnnn canım bana rüya gördünmü
itiraf ediyorum o hırsız bendim canımkız onları nereye saklamıştın ben hiç saklamam bi kaç parça var dışarı çıksamda oralarda valla bu arada taşlı maşlı kolyem bilekliğim yüzüğüm var sevmem takıları onu satacam kendime
anladım canım sorun olmayınca er yada geç oluyor canım bizim işimiz biraz daha zor
sendin demek haa.. aslında bende pek saklamamıştım çalınanlar öyle çekmecedeydi diğerleride set bilezik falandı oda elbise dolabındaydı ben pazara gitmiştim sanırım zaman kısıtlı diye çekmecedekileri alıp gitmişlerdi.
merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bu arada.. bugunde babama gıdıcem gıtmeden bı sızlere bakayım dedım...bu arada bugun adet gunum sabah dayanamayıp bı test yaptım herzamankı gıbı negatıf cıktı..testıde nıye yptıysam artık :))
kızlar benden dolayı lısteden gerı kalmayın lutfen ben elımden geldıgı kadar buraya gırıcem listenızı guncellerım...ama ezbere bılmedıgım ıcın gıttıgım yerlerde okuyamam mevlut zamanıda yogun olucam ozaman kımın sırasıysa hakkına gırmemek eksık olmaması adına dedım..yoksa bende dualarda olmayı ck ıstıyorum..
bugun mubrk gun hatıce arkadasımızın nıyetıne başlayın bnce![]()
ben görmedım ama bebegım sizin bebişlerınızı görup söylemış çok yakında gelceklermış
öle deme canım o kadar umutsuzdum kı hıç bır sebep olmadıg halde olmuyodu hiç bir zamn olmayacagını duşunuyodum bu ay en basından cok umutluydum ama bı okadarda korkuyodum ya hayal kırıklıgı olursa dıe cok şükür inandıgım bı anda allahım bebegımı gönderdı sende ınan dualar et allahım sızlerede gönderecektır
evet canım bendim çok çabuk pazardan döndüğün iiçin yağlı şeyleri çalamamışım demek tühhhkız ya ne kötü insanın takılarının çalınması ya onlar hangi ara öyle yapmışsalar çıktımı hırsızlar kanımca tanıdık felan olması zamanı bile kestrmişler
amin canım ben hep dua ediyorum burdaki herkes için.sende inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyacaksın.hayırlısıyla sağ salim kucağınada alıcaksın inşallah.
amın canım inş. ya akşma dogum vıdeolarına bakıyorum pcden doguran kucagına alıyo okadar guzel kı agladım bendde kucagıma alabılecekmıyım dıye ya![]()
amın canım inş. ya akşma dogum vıdeolarına bakıyorum pcden doguran kucagına alıyo okadar guzel kı agladım bendde kucagıma alabılecekmıyım dıye ya![]()
kız inş. tuturursun belirti yaşamasanda iyi akıntıdan sonra devamı geldimi kızzzz benimde göğüs ağrım geçti şiimdi karın ağrım başladı bugün galiba erken gelecek benimki 12.günüm
alıcaksın tabiki bi avazda çıkarcan inşallah.ayy ne güzel ya hayali bile güzel valla.
ne zmandır yazmıyodum bu topice.canım tesadüfen hamile olduğunu gördüm ve çookk sevindim allah tamamına erdirsinalırsın alırsın sonra bi bakarsın ki kocaman olmuş artık kucğına sığmıyor
uyguladığın bişey varmıydı bu ay canım