ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hoşbulduk canım he tüpler valla kurtuldum çok şükür canım inş. sizlerde kurtulursunuz ya:32::32::32::32:
aminnnn canım bana rüya gördünmü
çıkar kız fazlasıda çıkar istersen borç verim sana :44::44: benim kalanlar yarısı ya evlendiğim sene evime hırsız girdi diğer kısmı gitti. onlarda yeni gelinim ya güya biyere giderken takıyodum oyüzden farklı yerdeydi allahtan bunları bulmayıp gitmişler.

itiraf ediyorum o hırsız bendim canım:9::9::9:kız onları nereye saklamıştın ben hiç saklamam bi kaç parça var dışarı çıksamda oralarda valla bu arada taşlı maşlı kolyem bilekliğim yüzüğüm var sevmem takıları onu satacam kendime

merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bu arada.. bugunde babama gıdıcem gıtmeden bı sızlere bakayım dedım...bu arada bugun adet gunum sabah dayanamayıp bı test yaptım herzamankı gıbı negatıf cıktı..testıde nıye yptıysam artık :))

kızlar benden dolayı lısteden gerı kalmayın lutfen ben elımden geldıgı kadar buraya gırıcem listenızı guncellerım...ama ezbere bılmedıgım ıcın gıttıgım yerlerde okuyamam mevlut zamanıda yogun olucam ozaman kımın sırasıysa hakkına gırmemek eksık olmaması adına dedım..yoksa bende dualarda olmayı ck ıstıyorum..

bugun mubrk gun hatıce arkadasımızın nıyetıne başlayın bnce ;)

itiraf ediyorum o hırsız bendim canım:9::9::9:kız onları nereye saklamıştın ben hiç saklamam bi kaç parça var dışarı çıksamda oralarda valla bu arada taşlı maşlı kolyem bilekliğim yüzüğüm var sevmem takıları onu satacam kendime

:53::53::53::53:sendin demek haa.. aslında bende pek saklamamıştım çalınanlar öyle çekmecedeydi diğerleride set bilezik falandı oda elbise dolabındaydı ben pazara gitmiştim sanırım zaman kısıtlı diye çekmecedekileri alıp gitmişlerdi.

ben görmedım ama bebegım sizin bebişlerınızı görup söylemış çok yakında gelceklermış:16:
anladım canım sorun olmayınca er yada geç oluyor canım bizim işimiz biraz daha zor

öle deme canım o kadar umutsuzdum kı hıç bır sebep olmadıg halde olmuyodu hiç bir zamn olmayacagını duşunuyodum bu ay en basından cok umutluydum ama bı okadarda korkuyodum ya hayal kırıklıgı olursa dıe cok şükür inandıgım bı anda allahım bebegımı gönderdı sende ınan dualar et allahım sızlerede gönderecektır

:53::53::53::53:sendin demek haa.. aslında bende pek saklamamıştım çalınanlar öyle çekmecedeydi diğerleride set bilezik falandı oda elbise dolabındaydı ben pazara gitmiştim sanırım zaman kısıtlı diye çekmecedekileri alıp gitmişlerdi.

evet canım bendim çok çabuk pazardan döndüğün iiçin yağlı şeyleri çalamamışım demek tühhh:43::43::43:kız ya ne kötü insanın takılarının çalınması ya onlar hangi ara öyle yapmışsalar çıktımı hırsızlar kanımca tanıdık felan olması zamanı bile kestrmişler

merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar bu arada.. bugunde babama gıdıcem gıtmeden bı sızlere bakayım dedım...bu arada bugun adet gunum sabah dayanamayıp bı test yaptım herzamankı gıbı negatıf cıktı..testıde nıye yptıysam artık :))

kızlar benden dolayı lısteden gerı kalmayın lutfen ben elımden geldıgı kadar buraya gırıcem listenızı guncellerım...ama ezbere bılmedıgım ıcın gıttıgım yerlerde okuyamam mevlut zamanıda yogun olucam ozaman kımın sırasıysa hakkına gırmemek eksık olmaması adına dedım..yoksa bende dualarda olmayı ck ıstıyorum..

bugun mubrk gun hatıce arkadasımızın nıyetıne başlayın bnce ;)

bencede arkadaşlar başlayalım.ama lütfen sırası geçenler okumaya devam etsin.ben diğer listede herkese okudum enson bendim benimki okunup bağışlanmadı:50::50: busefer katılan arkadaşların hepsine okuyalımki hakları geçmesin.

ben görmedım ama bebegım sizin bebişlerınızı görup söylemış çok yakında gelceklermış:16:

öle deme canım o kadar umutsuzdum kı hıç bır sebep olmadıg halde olmuyodu hiç bir zamn olmayacagını duşunuyodum bu ay en basından cok umutluydum ama bı okadarda korkuyodum ya hayal kırıklıgı olursa dıe cok şükür inandıgım bı anda allahım bebegımı gönderdı sende ınan dualar et allahım sızlerede gönderecektır

amin canım ben hep dua ediyorum burdaki herkes için.sende inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyacaksın.hayırlısıyla sağ salim kucağınada alıcaksın inşallah.

evet canım bendim çok çabuk pazardan döndüğün iiçin yağlı şeyleri çalamamışım demek tühhh:43::43::43:kız ya ne kötü insanın takılarının çalınması ya onlar hangi ara öyle yapmışsalar çıktımı hırsızlar kanımca tanıdık felan olması zamanı bile kestrmişler

benimde aklıma tanıdık olabileceği gelmedi değil ama kimseninde günahına giremem.kız bana altın yaramıyor geçen ayda tek taş yüzüğüm bide altın başka bi yüzüğüm kayboldu.ama bu seferki yüzde yüz tanıdık kayınvalidem burda gelen gidenim çok oluyodu kim aldı bilmiyorum.

amin canım ben hep dua ediyorum burdaki herkes için.sende inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyacaksın.hayırlısıyla sağ salim kucağınada alıcaksın inşallah.

amın canım inş. ya akşma dogum vıdeolarına bakıyorum pcden doguran kucagına alıyo okadar guzel kı agladım bendde kucagıma alabılecekmıyım dıye ya:43:

amın canım inş. ya akşma dogum vıdeolarına bakıyorum pcden doguran kucagına alıyo okadar guzel kı agladım bendde kucagıma alabılecekmıyım dıye ya:43:

alıcaksın tabiki bi avazda çıkarcan inşallah.ayy ne güzel ya hayali bile güzel valla.

ne zmandır yazmıyodum bu topice.canım tesadüfen hamile olduğunu gördüm ve çookk sevindim allah tamamına erdirsin:1:alırsın alırsın sonra bi bakarsın ki kocaman olmuş artık kucğına sığmıyor:16::16: uyguladığın bişey varmıydı bu ay canım

kız inş. tuturursun belirti yaşamasanda iyi akıntıdan sonra devamı geldimi kızzzz benimde göğüs ağrım geçti şiimdi karın ağrım başladı bugün galiba erken gelecek benimki 12.günüm

benimde geçti başlardan vardı göğüs ağrım şimdi sadece kasığımda ağrı var bilmiyorum canım yaa kız belki senin belirtiler şaşırmıştır bu ay. sende benim gibi ümitsizsin ben bi kaç gün önce sancı çekerken ağladım dedim tutmadı yine bu ay :((

kızlar herkese hayırlı cumalar tefriciyeye başlıyomuyuz kaçar tane okuycaz ve kaç gün içinde biticek

ne zmandır yazmıyodum bu topice.canım tesadüfen hamile olduğunu gördüm ve çookk sevindim allah tamamına erdirsin:1:alırsın alırsın sonra bi bakarsın ki kocaman olmuş artık kucğına sığmıyor:16::16: uyguladığın bişey varmıydı bu ay canım

cok teşekkur ederım canım inş. öle olur uyguladıgım cok şey vardı bu ay öncelıkle dualar okudum sonra hayıt tohumu tavsıye ettı bı tanıdıgımız adetım bıtınce hemn ona basladık ama esınle beraber hergun aynı saatte içeceksınız dedıler içtik ikimizde adetıme bır hafta kala bıraktık ovıtrelleden sonra esım hep ayaklarımdan sılkeledı canım çok şükür geldı bebegım inş. allahım herkese nasıp etsın:16:

karanfil canım senindemi tüplerde sorun var canım bende geçen hafta öğrendim 1 senedir bizde sorun yok neden olmuyoki diyodum sorun bende çıktı:)))3-4 ay bekleyip laporoskopi olacam sonrasını bilmiyorum aşılama ne kadar tutar acaba?çok para biriktirmek lazım offfffff.ama Allahım cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin

Back
X