ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

karanfil canım senindemi tüplerde sorun var canım bende geçen hafta öğrendim 1 senedir bizde sorun yok neden olmuyoki diyodum sorun bende çıktı:)))3-4 ay bekleyip laporoskopi olacam sonrasını bilmiyorum aşılama ne kadar tutar acaba?çok para biriktirmek lazım offfffff.ama Allahım cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin

evet canım sağ tüpüm tıkalı maalesef.2ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tesadüf budurki yumurta hep sağda oluştu.bu ay çekildim filmi buay ara verdim adetin 3.günü gidecem bakalım neye karar vericez.ben laparaskopiden çok korkuyorum ya neticede bi ameliyat ve ya açılmazsa ayrıca açılırsada tekrar klomen iğne bi dünya tedavi.ben biraz bekleyip olmazsa tüpbebebk düşünüyorum ya.

senindemi tüplerde sorun var ne tedavi uyguladın hangi aşamadasın doktorun ne diyor.tek tüple çokmu zor ya.

evet canım öyleydı bı sebep bulamamışlardı
Cnm ne zaman ogrendin hamile oldugunu ve hangi tedaviden sonra?? Bende catlatma ignesi olali 14 gun oldu hala bekliyorum dun test yaptim negatif cikti ama adet gelmedi daha cok sancim var Allah insallah bizede nasip etsin bu mubarek gunun yizu suyu hurmetine…

Cnm ne zaman ogrendin hamile oldugunu ve hangi tedaviden sonra?? Bende catlatma ignesi olali 14 gun oldu hala bekliyorum dun test yaptim negatif cikti ama adet gelmedi daha cok sancim var Allah insallah bizede nasip etsin bu mubarek gunun yizu suyu hurmetine…

cok sagol canım pazartesı gunu ögrendım cnım 9 martta adet olmm gerekıyodu olmadım bende ayın 11ınte test yaptım pozıtıf cıktı kanda pozıtıf cıktı ben ovıtrelleden sonrakı 16. gun adet olurdum tedavı ise pregon iğne oluyordum göbekten hergun yumurta buyuncede ovıtrelle oldum bu tedavıye basladıgımızın 3. ayında haamıle kaldım ama 2,5 sene bebegımı bekledım inş. sizlerde nasıp olur

senindemi tüplerde sorun var ne tedavi uyguladın hangi aşamadasın doktorun ne diyor.tek tüple çokmu zor ya.

evet canım tüplerde.2 side tıkalıymış sağ açıldı sol kapalı yine dr laporoskopi dedi bende tasonuçlarımızı aldım gittim 2 farklı doktora biri üni. hoca biri özelde ikiside 3-5 ay bekle hsg den sonra tek tüplede olsa hamile kalabilirsin dedi hatta ilaç bile vermediler başka sorun olmadığı için.ama tek tüple şansın düşük oluyo tabi.sonra kendi doktorumu aradım ben hemen yaptırmak istemiyorum biraz bekleyeceğim diye oda olur bu arada gebelik için çalışın dedi:)))ama ben laporoskopi olmayı düşünüyorum netten araştırdığım kadarı ile hatta doktor sitesinde birinede sordum tüplerde sorun olunca aşılama ve tüp yaptırdığında şansın düşük oluyomuş.laporoskopide iltihaplı kanalları temizliyolarlarmış çok kötüysede alıyolarmış tüp bebeğe hazırlıyolarmış.çünkü kanalların iltihaplı olması bebeğin tutunmasını engelliyormuş

benimde geçti başlardan vardı göğüs ağrım şimdi sadece kasığımda ağrı var bilmiyorum canım yaa kız belki senin belirtiler şaşırmıştır bu ay. sende benim gibi ümitsizsin ben bi kaç gün önce sancı çekerken ağladım dedim tutmadı yine bu ay :((

bugün kaçıncı güünündü eve t göğüs ağrım geçtikten 3 gün sonra adet olurum hiç ümitli değilim olmayacak biliyorum inş.sen tuturursun ister istemez insan üzülüp ağlayabiliyor dayanamıyoki insan

bugün kaçıncı güünündü eve t göğüs ağrım geçtikten 3 gün sonra adet olurum hiç ümitli değilim olmayacak biliyorum inş.sen tuturursun ister istemez insan üzülüp ağlayabiliyor dayanamıyoki insan

işte geldi gelenler :26: 3. denemede başarısız yaz birsencim listeye :26: ne yapalım canım Rabbim diğer ay yüzümüzü güldürsün kısa süreli bi deprosyonun ardından söylenecek tek söz bu kendimi işe verdim halıları siliyorum şuan :3:

cok sagol canım pazartesı gunu ögrendım cnım 9 martta adet olmm gerekıyodu olmadım bende ayın 11ınte test yaptım pozıtıf cıktı kanda pozıtıf cıktı ben ovıtrelleden sonrakı 16. gun adet olurdum tedavı ise pregon iğne oluyordum göbekten hergun yumurta buyuncede ovıtrelle oldum bu tedavıye basladıgımızın 3. ayında haamıle kaldım ama 2,5 sene bebegımı bekledım inş. sizlerde nasıp olur

canım inş.hepimiz hamiş oluruz seninle tarihlerimiz aynı bende daha regl olmadım ama evde yaptığım testler negatif çıktı bi kerede bu aksam son bikez iş çıkışı doğum evnin aciline gitcem kan testi yaptırmaya inş.çıkar hamiş olduğum yoksa yine dr.peşine düşcem

işte geldi gelenler :26: 3. denemede başarısız yaz birsencim listeye :26: ne yapalım canım Rabbim diğer ay yüzümüzü güldürsün kısa süreli bi deprosyonun ardından söylenecek tek söz bu kendimi işe verdim halıları siliyorum şuan :3:

geldimiiii ayy kaçıncı günündü bugün yemn ederim ben olmuşum gibi oldum okadar üzüldüm yaniiii

işte geldi gelenler :26: 3. denemede başarısız yaz birsencim listeye :26: ne yapalım canım Rabbim diğer ay yüzümüzü güldürsün kısa süreli bi deprosyonun ardından söylenecek tek söz bu kendimi işe verdim halıları siliyorum şuan :6: :27:

canım inş.hepimiz hamiş oluruz seninle tarihlerimiz aynı bende daha regl olmadım ama evde yaptığım testler negatif çıktı bi kerede bu aksam son bikez iş çıkışı doğum evnin aciline gitcem kan testi yaptırmaya inş.çıkar hamiş olduğum yoksa yine dr.peşine düşcem

keşke hamileyim haberini alsak bu kadar uğraştan sonra varsa çıksın artk

inş. pozıtıf cıkar canım ya hamıle degılsen neden gelmıyo kı :26:

budün hızlıca koltuktan kaltım karnımın böbrek kısmına kramp girdi keşke hmile olsam dedim bi tuhaf oldum ya sonrada gözüm karardı tansiyonum düştü bi daha oturdum hızlıca kalktım bakem yine oldumu diye olmadı umut fakirin ekmeği işte

geldimiiii ayy kaçıncı günündü bugün yemn ederim ben olmuşum gibi oldum okadar üzüldüm yaniiii

Allah razı olsun canım yaaa 16. gündü normalde 14. gün olurdum 2 gün gecikmeli teşrif ettiler :(( biz bu ay bazı geceleri kaçırdık eşimin işleri çok yoğundu bi kaç gün medinede geçirdi o aralar gitti ortadaki günler ama yinede umut etmeye başlamıştım iki gün gecikince nasib işte olmadı yine Rabbim senin ve diğer arkadaşların yüzünüzü güldürsün canım yaa..

kız ayşegül bazen başka topiklere gidiyorum bi tuhaf oluyorum burası başka demi insanın evi gibi rahat ve konforlu sankiiii sendede oluyomu

Allah razı olsun canım yaaa 16. gündü normalde 14. gün olurdum 2 gün gecikmeli teşrif ettiler :(( biz bu ay bazı geceleri kaçırdık eşimin işleri çok yoğundu bi kaç gün medinede geçirdi o aralar gitti ortadaki günler ama yinede umut etmeye başlamıştım iki gün gecikince nasib işte olmadı yine Rabbim senin ve diğer arkadaşların yüzünüzü güldürsün canım yaa..

amin canım ya cümlemize ama insan üzülüyo yaa elde dğil vala benimde karın kasık ağrılarım başladı olsada kurtulsam şimdi ne yapacan hangi tedavi olacn

keşke hamileyim haberini alsak bu kadar uğraştan sonra varsa çıksın artk

keşkeeeeeeeeeeeee nerdeysen gel bebeğimmmmmmmmm annen seni çok özledi gelde göreyim yüzünü çekeyim kokunu içimin en içineeeeeeeeeeee canım yavrummmmmmmmmmmmm

amin canım ya cümlemize ama insan üzülüyo yaa elde dğil vala benimde karın kasık ağrılarım başladı olsada kurtulsam şimdi ne yapacan hangi tedavi olacn

bilmiyorum belki bu ay iğnelere ara veririz burdaki doktorum tahlil gibi bişeyler istiycek yönlendiricek bizi burda işler türkiye gibi değil doktorla samimiyiz dün akşam yemeğe geldi bize böyle bakalım nasıl devam edicez bide branca ursului diye bi ilaç vardı ya onu buldum onu getittiricem onu kullanıcam bu ay acaba tedaviyle beraber kullanılır mı?

Back
X