ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar doktor banada aşılama önerdi ama kafam çok karışık ya sağ tüpüm kapalı ondan şansım daha düşük gibi ne yapim nasıl karar verim bilmiyorum.

bence aşılamayla zaman kaybetmeyin hem zaman hem maddiyat açısından yorulursunuz derim ben..benimde sağ tüp kapalı aşılamada şans yüzde onmuş zaten tutan binde bir yaşınızda önemli tabi ama maddi manevi yıpranmadan direk tüp deneyin derim..bende o aşamadaydım çünkü boşuna yıprandım kaç ay aşılamda yaptramdım üstelik raporda çıkarrtığım halde aşılama raporu..şimdiki aklım olsa hiç devlette uğraşmaz direk tüp denerdim

kızlar dünkü belirtilerim sağlı sollu kasık ağrm alt karın ağrım çok oldu birde göğüslerim ilk kez bu kadar acıyodu uçları felan kalkarken yerimden bile kramp gibi girdi bir iki kez dedimki ben acep tuttumu test olsaydı yapardım yani ama sabaha birseyim kalmadı ne kasık ne karın nede göğüs benim vucut yalandan beni umutlandırdı kkandırdı sanki duygularımla oynadılar karnımda gurulduyo sabahtan nerdeysem gangnam style oyniyyler tüm iç organlarımm:52::52::52:

Son düzenleme:
kızlar dünkü belirtilerim sağlı sollu kasık ağrm alt karın ağrım çok oldu birde göğüslerim ilk kez bu kadar acıyodu uçları felan kalkarken yerimden bile kramp gibi girdi bir iki kez dedimki ben acep tuttumu test olsaydı yapardım yani ama sabaha birseyim kalmadı ne kasık ne karın nede göğüs benim vucut yalandan beni umutlandırdı kkandırdı sanki duygularımla oynadılar karnımda gurulduyo sabahtan nerdeysem gangnam style oyniyyler tüm iç organlarımm:52::52::52:

:9::9::9::9: zeynoş çok guldurdun kız bı test al barrı ya belkı utmuştur bende merak ettım:1:

:9::9::9::9: zeynoş çok guldurdun kız bı test al barrı ya belkı utmuştur bende merak ettım:1:

çokmu komik niyetin belli kıskanıyosun beniiiii anadımmm kıskanç:57::57::57:kız yok ya test almak içinde 1 saatlik yol çekemem zaten yokta birsey canım dün akşam aklıma girdiii:52::52::52::52:ayyy çıldiricimm

sende zaten çatlak hamiş çıktın bi tek kasık ağrın olmuş anlamazsın belirtilerden olmasa bile sana soracaktım böyle oldu sonra şöyle oldu amaaaa nerde yol gösteremez otur yat kalk ye iç.sonrada fil gibi ol:32::32::32:

çokmu komik niyetin belli kıskanıyosun beniiiii anadımmm kıskanç:57::57::57:kız yok ya test almak içinde 1 saatlik yol çekemem zaten yokta birsey canım dün akşam aklıma girdiii:52::52::52::52:ayyy çıldiricimm

:1::1:benım evın altında eczane var ben pcden atem sende al:9::9::9::9:

sen çok yaşa emi zeynoş :1:

abooo senden korkulur sen 7+24 yersin artık arada acı biberde ye yarasın
kıtlıktan çıkmışsında artık kocan çalışsın seni doyurmak için doymazsınkide:53::53::53:

ama ben yıyeyım kı bebegımınde karnı doysun sımdıde elımde koca bı tabak meyve var:56: esım dıyo zaten hamıle oldugumu öğrendıgım gun sende zaten son bır haftadır tuhaflık vardı çok yıyodun gece yatarken yıyıpte yatıyodun dıyo ben normalde hayatta gece yemek yıyıp yatmam:9::9::9::9:

her gece süt iç şiddetle tavsiye ederim ama günlk sütlerden iç birde canım cicibebe büskv.al ye hergün dört beş tane kesinlikle ye zararı olmaz demir vitamin ne desen içinde var dr.sor istersen abur cubur yiyeceğine bunu kullan derim

Cnm lutfen umidini yitirme Allah vaktini saatini bilir benimde yarin gunum agrilar basladi ama ne bileyim bi umut diyorum Allahima yalvariyorum gceleri aglaya aglaya dualar ediyorim Allahim buyuk bizide goruyo!!

ben mart 1 de iğneyi vuruldum perşembe sabah çok az bi kan geldi çok üzüldüm oluyorum diye ama bu güne kadar peşi gelmedi dün test yaptım negatif çıktı birlikte bekleyelim aynı durumdayız :)

ama ben yıyeyım kı bebegımınde karnı doysun sımdıde elımde koca bı tabak meyve var:56: esım dıyo zaten hamıle oldugumu öğrendıgım gun sende zaten son bır haftadır tuhaflık vardı çok yıyodun gece yatarken yıyıpte yatıyodun dıyo ben normalde hayatta gece yemek yıyıp yatmam:9::9::9::9:

kız bir gecede çatal bıçak git yataga eşin hayırdr derse acım seni yiyecem de madem çok yiyosun kocişini korkutt:56::56::56::53::53::53:

Son düzenleme:
her gece süt iç şiddetle tavsiye ederim ama günlk sütlerden iç birde canım cicibebe büskv.al ye hergün dört beş tane kesinlikle ye zararı olmaz demir vitamin ne desen içinde var dr.sor istersen abur cubur yiyeceğine bunu kullan derim

önceden cok içmezdım canım ama şimdi gunde 2,3 bardak içiyorum abur cubur yemıyorum zaten bı çok seyı kestım cıcıbebe bıskuvıye bayılırım ama almamıştım alayım ozamn ekmekten zıyade meyve falan yıyorum gunduzlerı kendımı kaptırdım mı bı oturuşta yarım ekmek bıtıyo:1::1::1:

önceden cok içmezdım canım ama şimdi gunde 2,3 bardak içiyorum abur cubur yemıyorum zaten bı çok seyı kestım cıcıbebe bıskuvıye bayılırım ama almamıştım alayım ozamn ekmekten zıyade meyve falan yıyorum gunduzlerı kendımı kaptırdım mı bı oturuşta yarım ekmek bıtıyo:1::1::1:

eve t canım dr.sor yinede canım ama kalsiyom bütün vitemnler içinde var canım ye yaaa başlarda öyle zaten

gunaydın arkadaslar bır sey soracam ben bu ay hsg cekıldım ve korunmamızı soyledı. sımdı adetımı beklıyorum ondan sonra calısmalar baslayacak.( bu sefer kafaya koydum 1 ay boyunca gun asırı ılıskıye gırecegım:))) ama benım adetım ne zaman gelecek bellı olmuıyor. daha oce doktor progestan ılac vermıstı daha duzenlı vermıstı. bu ay keske gene doktoruma sorup alsamıydım ya da kendısı hsg cekıldıgınden herhangı bır ılac kullanmamak gerek dıye mı vermedı kendı dogal yolla adetımı beklemem mı lazım???

ben de hsg cekildim bu sabah, doktorum herhangi bir sorun olmaz zaten o yüzden adetinin 6.günü yapıyoruz dedi. ben klomeni kullanıyorum bir yandan. senin hsg belki geç çekilmiştir, bu nedenle korunun demiştir. bu arada merak eden varsa hsg fiyatları için uçuk kaçık rakamlar söylüyorlar ya, pazarlık edin. memorial'da özel sağlık sigortam olduğu için 700+ilaç'tan 184+ilaca düştüler.300 lira ödedim, sigortadan bir ödeme almıyorlar. sadece varsa indirim yapıyolar. ağrı sızı hiçbişey de olmadı. eğer tüplerde tıkanıklık varsa hafif adet sancısı gibi kramp olabilirmiş. söylenenler hurafe.. böyle çok okuyunca insanın aklı karışıyo, boşuna panik oluyor.. herkese çok kafaya takmamasını, kendi kendine doktorculuk oynamamasını öneririm..

eve t canım dr.sor yinede canım ama kalsiyom bütün vitemnler içinde var canım ye yaaa başlarda öyle zaten

nasıpse carsambaya gıdıcem zaten doktora canım o da söyler neler yemem gerektıgnı haklısın yakında esımı yıycem:9::9:

Back
X