ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben mart 1 de iğneyi vuruldum perşembe sabah çok az bi kan geldi çok üzüldüm oluyorum diye ama bu güne kadar peşi gelmedi dün test yaptım negatif çıktı birlikte bekleyelim aynı durumdayız :)

Cnm benimde vurulali 16.gun bugun bi belirti yok sadece bi akinti bu kadar sende neler var?

​merhaba kızlar..kimse yazdıklrıma cvb vermemiş..merak etmedınız ama yıne soylıyım ben hala hastalanmadım hıc bı beılırtımde yok...umarım gunu gelenlerde kırmızıları grmez..

Cnm benimde vurulali 16.gun bugun bi belirti yok sadece bi akinti bu kadar sende neler var?[/QUOTE ara ara kasık ağrısı var karındsa bazen şişlik var ama gögüslerde sadece ucunda bazen ağrı oluyor sendemi mart 1 de vurulmuştun iğneyi ?

ben senden bi gun once vuruldum cnm 28 subatta bende sislik falan yok dedim ya tek akintim oluyo ara ara olmadi galiba bu ayda bugun ruyamda kan testim 256 cikti uyaninca baya kotu oldum Allah buyuk cnm hayirlisi

benimde bugün başladı regl olacakmışım gibi karın ağrım başladıda ama diğer belirtilerim her zamanki gibi aynı gnlerde başladı neden olmasın bende hayıt içmiştm senle beraber birde soğan kürüde yapmıştım aklıma takıldı bugün 13.günüm 4 gün daha gelmezse kesin derim herhlde ah ah nerde:42:

belki hamilesindir cnm hep dualarim sizinle insallah hepimiz alcaz kucaklarimiza bebeklerimizi

​merhaba kızlar..kimse yazdıklrıma cvb vermemiş..merak etmedınız ama yıne soylıyım ben hala hastalanmadım hıc bı beılırtımde yok...umarım gunu gelenlerde kırmızıları grmez..

cnm gunun ne zaman?

kaç gün geçti birsencim Rabbim yüzünü güldürsün belkide bu ay tutunmuştur bebişin :16: bende geldi kırmızılar ama her zamanki gibi değil sadece sildiğimde mendile geliyo o kadar acaba böğürtlen içmiştim onun mu etkisidir :26:??

bbbz zeynepçim senden ve günü geçen diğer arkadaşlardan da iyi haber bekliyoruz tamam mı bizlere iyi haberlerle gelin :16:

bbbz zeynepçim senden ve günü geçen diğer arkadaşlardan da iyi haber bekliyoruz tamam mı bizlere iyi haberlerle gelin :16:
yok canım bu ay imkansz son rgl belirtimde çıktı bu ayda yok malesef dün akşam ümitlendim
belki hamilesindir cnm hep dualarim sizinle insallah hepimiz alcaz kucaklarimiza bebeklerimizi
aminnnn canım ama bu ayda olmadı canım ya

ben arada bazı yrleri kaçırıyom inş. olmazsın kız kaç gün geçtiki onuda yazr insan

yok canım bu ay imkansz son rgl belirtimde çıktı bu ayda yok malesef dün akşam ümitlendim

aminnnn canım ama bu ayda olmadı canım ya

ben arada bazı yrleri kaçırıyom inş. olmazsın kız kaç gün geçtiki onuda yazr insan

NEDEN BU AY GECTI DIYORSUN NOLDUKI HASTALANDINMI??Allah'tan umit kesilmez cnm

inş.ya ne diyimki artk senin neden olmuyo

yumurtlama sorunum var !! tuplerim falan sukur acik ama yumurtlayamiyorum bu ay ilk defa basladim hap kullanarak ve catlatma ignesi vuruldum bugun 16 gunum ilk ayda olma ihtimali ne kadar bilmiyorum galiba cok az ama dua ediyorum bol bol insallah diyorum

yumurtlama sorunum var !! tuplerim falan sukur acik ama yumurtlayamiyorum bu ay ilk defa basladim hap kullanarak ve catlatma ignesi vuruldum bugun 16 gunum ilk ayda olma ihtimali ne kadar bilmiyorum galiba cok az ama dua ediyorum bol bol insallah diyorum

kız bi test tutsana ya ne bekliyon öyle varmı beliirtin falan

Back
X