ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayy ne güzel kıskandımm valla ben niye kilo veremiyom yaa:19::19::19:
kız niye şişelim dur daha hamiş kalalım ozaman bol bol şişeriz nasılsa...nasıl verdin kiloları ben hiç diyet yapamıyorum üstüne üstün stres ve sıkıntıdan kendimi iyice yemeğe verdim.
kilo vermek istiyorsan evde yemek yiyecek kimse olmamalı akşama yemek yapma derdin olmayacak
kendinede ekmek kullenma palamut olmuşsun gitmişsin benim gibi hamsi ol ço acıkırsan domates ye arada salata yap arada al eline salatalık ye sonra gece lişmonlu su iç günde 4lt su tüketiyorum gerçi eskiden beri öyleyim hamile kalınca daha çok şişmeyalim hazırlık yapıyorumda ama senin gibi biri olsa siyet neyime yerim kesin sen güğzel yemekler yapıysın

ay ayy duyduğum engüzel beddua bunlar inşallah hemencecik tutar:1::1::1::1:iyi gelinim benim..
seninde tedaviye az kaldı canım hadi hayırlısı olsun inşallah..

ahhh kötü gelin ahhh birgün bize hamile haberimnizi versek
neler hayal etmiştik ne oldu canım:19::19::19:aynı zamanda aşılama yapacaktık beraber gün sayacaktık engüzelide hastanede karşılaşacaktık ama olmadı maalesef..

merhabalarrr kuzukuzu canlarr...anne olmayı hayal edenler , anne adayları cici kızlar minik göbişteki bebişlerr hepimizin kandili mübarek olsun..rabbım gonlumuzden geçenleri tek tek kabul etsın inş.. bu mübarek gecede duaalarınızda olmak dileğiyleee:16::16::16::16:

canım ben bıraktım tedavileri çikolata kisti var dediler en son ameliyat olmam gerektiği falan bende hastahane doktor araştırıyorum acaba direk tüp bebekmi yapsam diyorum. burdan bitane arkadaş memorial de yaptırmış tutmuş bilmiyorum işte psikolojim bozuldu resmen ya:50: bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar nerde olursa gideceğim artık

canım o zaman sen zeynoşla aynı yoldasın..bnce ıyı bı doktora gozuk vee amelıytınmı yoksa tüp bebegınmı önce yapılacagına karar werin..canım üzme kendını bak hepımız aynı yolda çareler arıyoruz..rabbım hayırlı kapılar açsın sanada inş.:16:

gittiğim doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti bi de testler vermişti şimdi bilmiyorum ona mı gitsem acaba direkt ordan mı başlasam karar veremedim kocacıkla konuşuruz artık onu :9: kız benim bu doktor iyi de hiç insana yüz vermiyo sinir oluyorum bende ne güzel öyle konuşuyosa biz konuşup bilgi almak istiyoruz muayeneyi devlette de yaptırıyosun sonuçta ilgi lazım bize :9: hayırlsıı olsun bakalım canım Rabbim nasıl nasip ederse yarın akşam kandil bol bol dua et kendine de bize de :52::52:

ne testleri verdi canım..testlerını herşeyını al direk onda başla eger gıdıceksen tatlım..aynen cnm bızımle konusup ıcımızı rahatlatmaları lazı m bızım ıcımız kararımış kararacagı kadar zaten dimi:9:..
etmezmiyimm kızz dualarım hep sizinle sizde beni unutmayın hee:16:

Cnm gittim doktora keseyi gorduk embriyonuda gorduk ama kalp atisina 21inde gel dedi simdilik 4 haftalik dedi cok sukur anormallik yokmus folik asit verdi kullansammi bilmiyorum birde fitil olarak progestan verdi bebegime zarar verirse diye korkuyom :( cok sukur cok mutluyum insallah benimle kalir bebegim bugun bol dua edelim

canım kullan tabı bu zamana kadar kullanmadıgın hata hemen folıkasıte başla ve progsteronuda al ben bıle aşılama gununden ıtıbaren basladım kullanmaya..folıkasıt bebegın sınır sıstemını progestorunda bebegın tutunmasını dusmesını engellıyor ıhmal etme tatlım..hadi bakalım kalp tışlarınıda duydugunu duyarız inş. tatlım:16:

maşallah uyanık gelin ne çok iş yaptırmışsın kızzzzz
bendende on puan aldıı demek ki kaynanoşşş cani gönülden torun bekliyor inş.rabbim sana hayırlı evlat nasip eder kaynanoşta torun görür
deseydin bugü
nde ütüye gelseydi kız

ben yaptırmadım kız kendı yaptı..bak nazar değdi kadıncagızabugun gelmedi :9:
ewt cnm çok ıstıyorlar torunu inş. allahım bızede nasip eder...kızz zeynoş bu sabaha karşı bı tuhf rüya gördüm böyle eşimle köy gibi bi yerde yürüyoruz heryer agaclık boyle yemyeşil bi erik ağacı görüyrum o kadar çok erik varki onda ama daha tam olgunlaşmamış olmalarına 10-15 gun daha var bı taneyı koparıyorum yıyorum boyle yesıl erık dıyorum eşime daha olmamış bunlar diye..neyee yoruyorsun bakalım sankı bebişe daha var gibi yrdum ben..:44:

neler hayal etmiştik ne oldu canım:19::19::19:aynı zamanda aşılama yapacaktık beraber gün sayacaktık engüzelide hastanede karşılaşacaktık ama olmadı maalesef..

yavrum bana jel artı antıbotık verdı aşılama esnasında rahımı dışarı cıkarttıgı için mikrop kapmamam için 5 gun kullan dedi bende kullanıyorum..sıkma canıını tatlm sende ne yaıpıcagına kadar ver amelıyat olucaksan ol bıdahakı aşılamamızı eylül gibi fln beraber yparız
:34: oda olmadı tüp bebekte buluşuruz kuzum :9:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

ne testleri verdi canım..testlerını herşeyını al direk onda başla eger gıdıceksen tatlım..aynen cnm bızımle konusup ıcımızı rahatlatmaları lazı m bızım ıcımız kararımış kararacagı kadar zaten dimi:9:..

düşük için bi tehlikem varmıymış ona bakılıyomuş testlerde bir sürü bişeyler yazıyo da anlamadım :) aynen canım şuanda bile için kararık ya bişey olursa diye zaten hiçbişey yapamıyorum aç açına dolaşıyorum mahvetti beni bu bebiş :9: unutmayız canım :54:

kızlaar hepinizin kandili mübarek olsun..Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin..hamişlere hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar , olmayanlara da hayırlısıyla tez zamanda bebişler nasip etsin..bebişimde hepinizin ellerinden öper teyzeleri :)

düşük için bi tehlikem varmıymış ona bakılıyomuş testlerde bir sürü bişeyler yazıyo da anlamadım :) aynen canım şuanda bile için kararık ya bişey olursa diye zaten hiçbişey yapamıyorum aç açına dolaşıyorum mahvetti beni bu bebiş :9: unutmayız canım :54:

hmm anladım tatlım inş. bı sorun cıkmaz testlerındee:16:
kızz suss gıkın çıkmasın sen onca bebiş için ugraş işimdide mafetti beni dee yıgenıstomaa laff yok..ohh yat aaşşa işin nee hem zaıyıflarsın bıraz da :33::9::9::9:

aarkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.bu aksam cok dua edin.bebeği olacak olanlar sağ salim kucağına almak için olmasını niyet edenler de tez vakitte muradına kavusması için bol bol allaha dua edip hacet namazı kılsın...

maşallah uyanık gelin ne çok iş yaptırmışsın kızzzzz
bendende on puan aldıı demek ki kaynanoşşş cani gönülden torun bekliyor inş.rabbim sana hayırlı evlat nasip eder kaynanoşta torun görür
deseydin bugü
nde ütüye gelseydi kız

canım bu kistle uğraşan biri olarak bak sen ilaç iğne kullanmıştın olsaydı o şekilde olur ister kist olsun ister olmasın aynı tedassvi süreçlerini doktor izliyor olmadı sakın ameliyat olma daha küçük ameliyat yumurta rezarvinişde düşürüyor hiç uğraşma tüp bebek yaptır bak o aşamalrdan sonra bende yapcam aslında normal kendiliğinden hamile kalanda var ama nasibimizz yok demek

evet canım içimden bir ses tüp bebeğe doğru gittğimi söylüyor zaten rabbim yüzümüzü güldürür inşallah tez zamanda. bu arada zayıflamışşın ne güzel çıtır anne olacaksın sen bu gidişle

aminnn canım senişnde mübarek olsun
sorma canım ya demirbaşlar zor hamiş kalıyor burda ama olack allahın izniyle
inş.pozitifi görürsün varmı belirti,ler değişik enterasan şeyler

merhabalarrr kuzukuzu canlarr...anne olmayı hayal edenler , anne adayları cici kızlar minik göbişteki bebişlerr hepimizin kandili mübarek olsun..rabbım gonlumuzden geçenleri tek tek kabul etsın inş.. bu mübarek gecede duaalarınızda olmak dileğiyleee:16::16::16::16:

canım o zaman sen zeynoşla aynı yoldasın..bnce ıyı bı doktora gozuk vee amelıytınmı yoksa tüp bebegınmı önce yapılacagına karar werin..canım üzme kendını bak hepımız aynı yolda çareler arıyoruz..rabbım hayırlı kapılar açsın sanada inş.:16:

canım kullan tabı bu zamana kadar kullanmadıgın hata hemen folıkasıte başla ve progsteronuda al ben bıle aşılama gununden ıtıbaren basladım kullanmaya..folıkasıt bebegın sınır sıstemını progestorunda bebegın tutunmasını dusmesını engellıyor ıhmal etme tatlım..hadi bakalım kalp tışlarınıda duydugunu duyarız inş. tatlım:16:

ben yaptırmadım kız kendı yaptı..bak nazar değdi kadıncagızabugun gelmedi :9:
ewt cnm çok ıstıyorlar torunu inş. allahım bızede nasip eder...kızz zeynoş bu sabaha karşı bı tuhf rüya gördüm böyle eşimle köy gibi bi yerde yürüyoruz heryer agaclık boyle yemyeşil bi erik ağacı görüyrum o kadar çok erik varki onda ama daha tam olgunlaşmamış olmalarına 10-15 gun daha var bı taneyı koparıyorum yıyorum boyle yesıl erık dıyorum eşime daha olmamış bunlar diye..neyee yoruyorsun bakalım sankı bebişe daha var gibi yrdum ben..:44:

yavrum bana jel artı antıbotık verdı aşılama esnasında rahımı dışarı cıkarttıgı için mikrop kapmamam için 5 gun kullan dedi bende kullanıyorum..sıkma canıını tatlm sende ne yaıpıcagına kadar ver amelıyat olucaksan ol bıdahakı aşılamamızı eylül gibi fln beraber yparız
:34: oda olmadı tüp bebekte buluşuruz kuzum :9:

amin canım sağol inşallah rabbim bu güzel aylarda verir kuzucuklarımızı bize

kızlaar hepinizin kandili mübarek olsun.. bu gece bol bol dua edelim hem kendimize hem birbirimize allahın izniyle müslümanın müslümana yapacağı dua kabul olur

canlar size bişey danışıcam daha önce hiç gitmediğim bir doktora yani şehir dışına giderken adetlimi yoksa adetsizken mi gideyim sizce, yada adete yakın mı gitsem siz ne yapardınız yorumlarınızı bekliyorum :16: bak es geçmeyin lütfen

canlar size bişey danışıcam daha önce hiç gitmediğim bir doktora yani şehir dışına giderken adetlimi yoksa adetsizken mi gideyim sizce, yada adete yakın mı gitsem siz ne yapardınız yorumlarınızı bekliyorum :16: bak es geçmeyin lütfen

​canım bence adetın 3. gunu git..genelde doktorlar ozaman rahımın durumunu net gorebılıyorlr..

​canım bence adetın 3. gunu git..genelde doktorlar ozaman rahımın durumunu net gorebılıyorlr..

canım senin doktorun sen adetliyken vajinal ultrason yapıyomu? daha önceki doktorum adetliyken üstten bakıyodu ve çok sıkışık olmam isteniyodu gene öyle birine denk gelirsem diye tedirgin oldum. ayrıca gittğin hastanede tüp bebek vemuayene ücretleri ne kadar

canım senin doktorun sen adetliyken vajinal ultrason yapıyomu? daha önceki doktorum adetliyken üstten bakıyodu ve çok sıkışık olmam isteniyodu gene öyle birine denk gelirsem diye tedirgin oldum. ayrıca gittğin hastanede tüp bebek vemuayene ücretleri ne kadar

​canım ben bu zamana kadar 5-6 doktora gıtmısımdır muayene ıcın hıc bırı ustten bakmadı hepsi alttan baktı hemde adetlıyken dahil..benım doktorumda suankı yıne alttan bakıyor bana hıc üstten bakılmadı..muayene ücreti 10 tl tüp bebek 3.500 milyar + ilaç tahlıller fln 5 mılyarı bulur dedi...tabi raporluysan daha uyguna gelır sana tatlım..

​canım ben bu zamana kadar 5-6 doktora gıtmısımdır muayene ıcın hıc bırı ustten bakmadı hepsi alttan baktı hemde adetlıyken dahil..benım doktorumda suankı yıne alttan bakıyor bana hıc üstten bakılmadı..muayene ücreti 10 tl tüp bebek 3.500 milyar + ilaç tahlıller fln 5 mılyarı bulur dedi...tabi raporluysan daha uyguna gelır sana tatlım..[/QUO 10 tl mi:53: çok az değilmi? sgk ile anlaşmalı galiba inşallah gerek kalmazda eğer tüp bebek yaptırırsan sen gene ordamı yapıcaksın canım orayı tavsiye edermisin acaba orayamı gelsem bende

hmm anladım tatlım inş. bı sorun cıkmaz testlerındee:16:
kızz suss gıkın çıkmasın sen onca bebiş için ugraş işimdide mafetti beni dee yıgenıstomaa laff yok..ohh yat aaşşa işin nee hem zaıyıflarsın bıraz da :33::9::9::9:

yok kız çekiyorum falan ama çok şükür çekmeye razıyım tek sorunum yemek yiyemiyorum bebişim aç kalıyo :9: yatıyorum zaten başka hiçbişey yapamıyorum :9:

10 tl mi:53: çok az değilmi? sgk ile anlaşmalı galiba inşallah gerek kalmazda eğer tüp bebek yaptırırsan sen gene ordamı yapıcaksın canım orayı tavsiye edermisin acaba orayamı gelsem bende

yavrum hastahane yenı acıldıgı ıcın fıyatlar suan cok uygun ılerde degısırmı bılemem..ewt ssk gecıyor cnm...walla bılmıyorum cnm aşılama için orayı tercıh ettım ama tüp bebek için ne yaprım bılmıyorum..ptesı sabah 10 da cagırmıslardı bızı benım aşılamam yarımdaydı o saate kadar doktorum baya bı kac tane asılama yaptı gıttı bıde tüp bebek yumurta toplama işlemi vardı yanı tercıh edılıyor hastahane baya ama pek tüp bebek için duyu m almadıgım ıcın bilgim yok tatlım..ilerdeordamı yaptırırım nerde yaptırrım bısey dıyemem sımdı ama dogumumu kesın orada yapacagım kesin tatlım :34:

yok kız çekiyorum falan ama çok şükür çekmeye razıyım tek sorunum yemek yiyemiyorum bebişim aç kalıyo :9: yatıyorum zaten başka hiçbişey yapamıyorum :9:

korkma kuzum ilk 3 ay bebiş anneden besın almıyormus dıye bılıyorum..sen folık asıtını ıhmal etme yeter..inş. geçicek bu gunlerde rabbım kolay sıkıntısız bı sekılde bebegını kucagına almayı nasip eder inş.:16:

​canım ben bu zamana kadar 5-6 doktora gıtmısımdır muayene ıcın hıc bırı ustten bakmadı hepsi alttan baktı hemde adetlıyken dahil..benım doktorumda suankı yıne alttan bakıyor bana hıc üstten bakılmadı..muayene ücreti 10 tl tüp bebek 3.500 milyar + ilaç tahlıller fln 5 mılyarı bulur dedi...tabi raporluysan daha uyguna gelır sana tatlım..

alttan niye bakılıyor birsencim banada tam tersi hiç alttan bakılmadı ultrasonla karnımdan bakıyor ve tahlil istiyorlar özele gidiyorum alttan mecbur olmayınca bakılmıyor diye biliyorum ama dr a göre deişebiliyor demek

Back
X