ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

alttan niye bakılıyor birsencim banada tam tersi hiç alttan bakılmadı ultrasonla karnımdan bakıyor ve tahlil istiyorlar özele gidiyorum alttan mecbur olmayınca bakılmıyor diye biliyorum ama dr a göre deişebiliyor demek

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım....geçmiş kandiliniz mübarek olsun....

bana hastayken karından diğer zamanlarda alttan bakmıştı doktorum....hele ilk gittiğim kadındı o kadar rahatsız olmuştum ki alttan baktığında...

maşallah uyanık gelin ne çok iş yaptırmışsın kızzzzz
bendende on puan aldıı demek ki kaynanoşşş cani gönülden torun bekliyor inş.rabbim sana hayırlı evlat nasip eder kaynanoşta torun görür
deseydin bugü
nde ütüye gelseydi kız

canım bu kistle uğraşan biri olarak bak sen ilaç iğne kullanmıştın olsaydı o şekilde olur ister kist olsun ister olmasın aynı tedassvi süreçlerini doktor izliyor olmadı sakın ameliyat olma daha küçük ameliyat yumurta rezarvinişde düşürüyor hiç uğraşma tüp bebek yaptır bak o aşamalrdan sonra bende yapcam aslında normal kendiliğinden hamile kalanda var ama nasibimizz yok demek

aminnn canım senişnde mübarek olsun
sorma canım ya demirbaşlar zor hamiş kalıyor burda ama olack allahın izniyle
inş.pozitifi görürsün varmı belirti,ler değişik enterasan şeyler
inş .canım görürüz artık bizde ogünleri göğüslerim büyümüş ve uçları çok acıyo onun dışında bi değişiklik yok oda çatlama iğnesinden diycem ama iğneyi yapalı 15 gün oldu bilmiyorum hayırlısı

canlar size bişey danışıcam daha önce hiç gitmediğim bir doktora yani şehir dışına giderken adetlimi yoksa adetsizken mi gideyim sizce, yada adete yakın mı gitsem siz ne yapardınız yorumlarınızı bekliyorum :16: bak es geçmeyin lütfen

ben adetli değildim ilk gittiğimde.ilk gittiğimde şikayetlerimi söyledim.ama zaten doktor bana ilaç verip adetin ilk 5 günü içinde gel dedi.bende şehir dısına gitmiştim.yani sen normal günde gitsen bile adet ol gel diyor.birde ultrasyon alttan oluyor.

​canım ben bu zamana kadar 5-6 doktora gıtmısımdır muayene ıcın hıc bırı ustten bakmadı hepsi alttan baktı hemde adetlıyken dahil..benım doktorumda suankı yıne alttan bakıyor bana hıc üstten bakılmadı..muayene ücreti 10 tl tüp bebek 3.500 milyar + ilaç tahlıller fln 5 mılyarı bulur dedi...tabi raporluysan daha uyguna gelır sana tatlım..

canım siz nerde gidiyosunuz doktora mrk ettim.ankarada mı? hastanennin adı ne

arkadslar slm gelen giden yok gene.size sorum olacak.progestan kullanıyorum yarın bitecek.SAT 11 i gibi lekelenme seklinde basladı.13ünde tam kanamam gerceklesti.insallah adet olmazam:) hamiile olduğumu nezaman anlarım.kasıgımda ara ara agrı var.ne zaman idrarla yapılan testlerden yapıym.cvp verin ama.....:)

alttan niye bakılıyor birsencim banada tam tersi hiç alttan bakılmadı ultrasonla karnımdan bakıyor ve tahlil istiyorlar özele gidiyorum alttan mecbur olmayınca bakılmıyor diye biliyorum ama dr a göre deişebiliyor demek

cnm bana hep alttan bakıldı alttan daha ıyı gözüküyomuş ve daha ıyı sonuç verıyor dıye bılıyorum cnm..

canım siz nerde gidiyosunuz doktora mrk ettim.ankarada mı? hastanennin adı ne

yok cnm ben istanbuldayım..medipol mega bagcılara gıdıyorum...

arkadslar slm gelen giden yok gene.size sorum olacak.progestan kullanıyorum yarın bitecek.SAT 11 i gibi lekelenme seklinde basladı.13ünde tam kanamam gerceklesti.insallah adet olmazam:) hamiile olduğumu nezaman anlarım.kasıgımda ara ara agrı var.ne zaman idrarla yapılan testlerden yapıym.cvp verin ama.....:)

​canım tam olarak bat gunun nezaman bat gununde yapabılırsı test..

korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif :((( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte :(((((( anne olma hayallerim yine boğazımda düğümlenip kaldı canım çokacıyo bu acının tarifi yok yaaaaaaaa

korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif :((( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte :(((((( anne olma hayallerim yine boğazımda düğümlenip kaldı canım çokacıyo bu acının tarifi yok yaaaaaaaa

canım üzülme diyecem ne care seni bizlerden daha iyi anlayan olamaz heralde.ama yapacak birey yok biz alıstık artık hayal kırıklıklarına .ama senin günün gecmiş miydi erkenden mi yaptın.bende sabırsızlanıyorm.ama hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyrum.böyle sanki hamileymiş gibi umut etmek ve o hisse kapılmak bile güzel.insan onla bile mutlu oluyor.ama her bitiş yeni başlangıc demek o yüzden.bu topikten herkes ve ben hamile kalasıya cıkmayalım.birbirimize destek olalım.sakın ümitsizliğe kapılma.tüp bebek yaparsın sende.herseyin caresi var sıkma canını.sana diyom da gel bide sen beni gör.öptüm

​canım tam olarak bat gunun nezaman bat gununde yapabılırsı test..[/QUOTE]

canım ben yanlıs yazdım sanırım.SAT: son adet tarihi BAT: Baslangıc adet tarihi mi yani benmi yanlıs biliyom baslangıc:11 mayıs gibi leke seklinde 17 bitiş.ne zaman test yapıyım.adet olmazsam tabi....

​canım tam olarak bat gunun nezaman bat gununde yapabılırsı test..

canım ben yanlıs yazdım sanırım.SAT: son adet tarihi BAT: Baslangıc adet tarihi mi yani benmi yanlıs biliyom baslangıc:11 mayıs gibi leke seklinde 17 bitiş.ne zaman test yapıyım.adet olmazsam tabi....[/QUOTE]

canım bat beklenen adet tarihi oluyo, bence ne zaman adet olacaksan günün 1,2 gün geçsin

çok üzüldüm canım demekki nasip değilmiş bu ay isyan etmek yok denemeye devam inşallah bir gün olacak

pazartesi beta hcg baktırdıgımda degerım 1185.00 dı bugun yanı 3 gun aradan sonra baktırdım sonucta su yazıyor >1500.00 dıyor cok artmamıs bu ne demek sımdı stres oldum artmıs ama az artmıs yaa

kilo vermek istiyorsan evde yemek yiyecek kimse olmamalı akşama yemek yapma derdin olmayacak
kendinede ekmek kullenma palamut olmuşsun gitmişsin benim gibi hamsi ol ço acıkırsan domates ye arada salata yap arada al eline salatalık ye sonra gece lişmonlu su iç günde 4lt su tüketiyorum gerçi eskiden beri öyleyim hamile kalınca daha çok şişmeyalim hazırlık yapıyorumda ama senin gibi biri olsa siyet neyime yerim kesin sen güğzel yemekler yapıysın
bundan sonra yanlızım bakalım söylediklerini uygulamaya çalışıcam inşallah işe yarar..
ah kuzum ahh inşallah o müjdeli haberi bizimde vermemiz yakındır..
merhabalarrr kuzukuzu canlarr...anne olmayı hayal edenler , anne adayları cici kızlar minik göbişteki bebişlerr hepimizin kandili mübarek olsun..rabbım gonlumuzden geçenleri tek tek kabul etsın inş.. bu mübarek gecede duaalarınızda olmak dileğiyleee:16::16::16::16:

canım o zaman sen zeynoşla aynı yoldasın..bnce ıyı bı doktora gozuk vee amelıytınmı yoksa tüp bebegınmı önce yapılacagına karar werin..canım üzme kendını bak hepımız aynı yolda çareler arıyoruz..rabbım hayırlı kapılar açsın sanada inş.:16:

ne testleri verdi canım..testlerını herşeyını al direk onda başla eger gıdıceksen tatlım..aynen cnm bızımle konusup ıcımızı rahatlatmaları lazı m bızım ıcımız kararımış kararacagı kadar zaten dimi:9:..
etmezmiyimm kızz dualarım hep sizinle sizde beni unutmayın hee:16:

canım kullan tabı bu zamana kadar kullanmadıgın hata hemen folıkasıte başla ve progsteronuda al ben bıle aşılama gununden ıtıbaren basladım kullanmaya..folıkasıt bebegın sınır sıstemını progestorunda bebegın tutunmasını dusmesını engellıyor ıhmal etme tatlım..hadi bakalım kalp tışlarınıda duydugunu duyarız inş. tatlım:16:

ben yaptırmadım kız kendı yaptı..bak nazar değdi kadıncagızabugun gelmedi :9:
ewt cnm çok ıstıyorlar torunu inş. allahım bızede nasip eder...kızz zeynoş bu sabaha karşı bı tuhf rüya gördüm böyle eşimle köy gibi bi yerde yürüyoruz heryer agaclık boyle yemyeşil bi erik ağacı görüyrum o kadar çok erik varki onda ama daha tam olgunlaşmamış olmalarına 10-15 gun daha var bı taneyı koparıyorum yıyorum boyle yesıl erık dıyorum eşime daha olmamış bunlar diye..neyee yoruyorsun bakalım sankı bebişe daha var gibi yrdum ben..:44:

yavrum bana jel artı antıbotık verdı aşılama esnasında rahımı dışarı cıkarttıgı için mikrop kapmamam için 5 gun kullan dedi bende kullanıyorum..sıkma canıını tatlm sende ne yaıpıcagına kadar ver amelıyat olucaksan ol bıdahakı aşılamamızı eylül gibi fln beraber yparız
:34: oda olmadı tüp bebekte buluşuruz kuzum :9:

:53::53::53::53:nee rahim dışarımı çıkartılıyor bi aşılama yaptım inan bilmiyordum..benim bildiğim spekulummudur nedir muayane aleti varya onunla rahim ağzını açıp öyle işlemi yapıyorlar..ama enfeksiyona karşı ilaç verilmesi bencede gerekli..

canım ya bozma hemen moralini belki idrar testinde çıkmamıştır..aşılamanın kaçıncı günündesin kırmızıları görene kadar umut vardır herzaman..inşallah yanıltmıştır test olmasada üzülme canım ne yapalım kısmet daha vakti zamanı var demek..hepimiz kimi zaman umutla kimi zaman umutsuz bi şekilde bekliyoruz işte..

meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu

merhba arkadasım ben iki haftalık hamişim ve ben hıcbır belırtı hıssetmedımkasık agrım oldu adet oldum olcakmısım gıbıydım yuzumde her adet döeminde sıvılce cıkardı ama bu kez kocaman bı tane cıktı adetıme 3gün kala ıdrar testı yaptım silik çıktı bı kac kez daha yaptım yine silikti işallah hamişsindirrr

günaydın canlar
hepimizin miraç kandili mübarek olsun hamile kızlar burdean bebelerinizinde kandili mübarek olsun hepsinin gözlerinden öperim onlarda bi zahmet ellerimden öpsün:52::52::52:
hamişler ya bi kaç kişi kaldık burda bizlerde dua edin

BENİM GİBİ HAMİLE KALMAYI HAYAL EDEN KIZLAR RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZE DE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA :43::43::43::43:

Bol bol dua ettim insallah hamilelik isteyen tum arkadaslara Rabbim nasip etsin hamile olanlara ve banada dahil kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim

canlar size bişey danışıcam daha önce hiç gitmediğim bir doktora yani şehir dışına giderken adetlimi yoksa adetsizken mi gideyim sizce, yada adete yakın mı gitsem siz ne yapardınız yorumlarınızı bekliyorum :16: bak es geçmeyin lütfen

Cnm bencede adetin ucunci gunu git o zaman yumurtaliklar harekete gecmismi gorur doktor

çok güzel :9: bizde duymadık 10 gün sonra tekrar gidecez ozaman duyarız dedi dr ama gördük atışlarını çok şükür Rabbime :16:

Biz goremedikde daha ne zaman kalmis soyledimi doktor? Bana mayosin ikisinde kalmis 4 haftalik dedi kalp atisi icin cok kucuk dedi 2 mm daha

inş .canım görürüz artık bizde ogünleri göğüslerim büyümüş ve uçları çok acıyo onun dışında bi değişiklik yok oda çatlama iğnesinden diycem ama iğneyi yapalı 15 gün oldu bilmiyorum hayırlısı

Bence bi kan testi yap benimde goguslerimde agri vardi sadece ve atesliydim bu kadar cnm

Back
X