ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif :((( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte :(((((( anne olma hayallerim yine boğazımda düğümlenip kaldı canım çokacıyo bu acının tarifi yok yaaaaaaaa

Cnm kacinci gunun bugun?? Belki erkendir daha??

pazartesi beta hcg baktırdıgımda degerım 1185.00 dı bugun yanı 3 gun aradan sonra baktırdım sonucta su yazıyor >1500.00 dıyor cok artmamıs bu ne demek sımdı stres oldum artmıs ama az artmıs yaa

Cnm kac gun gecti adetinden yada yumurtlamadan snr kac gun gecti? Ben 6 gun sonra yaptigimda 10 a katlamisti ama bilmiyorum belki daha cok kucuk hemen negatif dusunme

merhabalarrr kuzukuzu canlarr...anne olmayı hayal edenler , anne adayları cici kızlar minik göbişteki bebişlerr hepimizin kandili mübarek olsun..rabbım gonlumuzden geçenleri tek tek kabul etsın inş.. bu mübarek gecede duaalarınızda olmak dileğiyleee:16::16::16::16:

canım o zaman sen zeynoşla aynı yoldasın..bnce ıyı bı doktora gozuk vee amelıytınmı yoksa tüp bebegınmı önce yapılacagına karar werin..canım üzme kendını bak hepımız aynı yolda çareler arıyoruz..rabbım hayırlı kapılar açsın sanada inş.:16:

ne testleri verdi canım..testlerını herşeyını al direk onda başla eger gıdıceksen tatlım..aynen cnm bızımle konusup ıcımızı rahatlatmaları lazı m bızım ıcımız kararımış kararacagı kadar zaten dimi:9:..
etmezmiyimm kızz dualarım hep sizinle sizde beni unutmayın hee:16:

canım kullan tabı bu zamana kadar kullanmadıgın hata hemen folıkasıte başla ve progsteronuda al ben bıle aşılama gununden ıtıbaren basladım kullanmaya..folıkasıt bebegın sınır sıstemını progestorunda bebegın tutunmasını dusmesını engellıyor ıhmal etme tatlım..hadi bakalım kalp tışlarınıda duydugunu duyarız inş. tatlım:16:

ben yaptırmadım kız kendı yaptı..bak nazar değdi kadıncagızabugun gelmedi :9:
ewt cnm çok ıstıyorlar torunu inş. allahım bızede nasip eder...kızz zeynoş bu sabaha karşı bı tuhf rüya gördüm böyle eşimle köy gibi bi yerde yürüyoruz heryer agaclık boyle yemyeşil bi erik ağacı görüyrum o kadar çok erik varki onda ama daha tam olgunlaşmamış olmalarına 10-15 gun daha var bı taneyı koparıyorum yıyorum boyle yesıl erık dıyorum eşime daha olmamış bunlar diye..neyee yoruyorsun bakalım sankı bebişe daha var gibi yrdum ben..:44:

yavrum bana jel artı antıbotık verdı aşılama esnasında rahımı dışarı cıkarttıgı için mikrop kapmamam için 5 gun kullan dedi bende kullanıyorum..sıkma canıını tatlm sende ne yaıpıcagına kadar ver amelıyat olucaksan ol bıdahakı aşılamamızı eylül gibi fln beraber yparız
:34: oda olmadı tüp bebekte buluşuruz kuzum :9:

Cnm dun gece basladim haplara insallah duyalim cnm kalp atislarini bebegimin simdiden ozledim onu onceden jinekolog sevmezdim ultrason falan simdi ozluyom :))

cnaım ya durup dururken moralım bozuldu:(((( degerlerım soyle

28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500

yanı 1500 den buyuk dıyor tamam ama sankı az artmıs yaaa.....senın degerlerın nasıldı kı? 1500den buyuk ısaretı ama kac

9 gun gectı olmam gereken adet tarıhımden.sanırım yumurtlamadan sonrakı 22. gunum sanırım

meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu

hayırlı olsun canım ben rapor kullandım 1 kez raporla ovitrelle 10 liraydı. bana doktor tarafından söylenen şu devlet 3 defa rapor hakkı veriyomuş. şimdi kullanma daha pahalı iğnelere geçince kullan demişti şimdi iki hakkım kaldı

merhba arkadasım ben iki haftalık hamişim ve ben hıcbır belırtı hıssetmedımkasık agrım oldu adet oldum olcakmısım gıbıydım yuzumde her adet döeminde sıvılce cıkardı ama bu kez kocaman bı tane cıktı adetıme 3gün kala ıdrar testı yaptım silik çıktı bı kac kez daha yaptım yine silikti işallah hamişsindirrr

canım insallah öyleyimdir.pko rahatsızlığım var.klomen catlatma iğnesi ve progestan kullanıyorum şimdide adet olmazsam haftaya test yapym diyorm.sen dede pko mu vardı?normal sekilde mi hamile kaldın?
:49: artık bende hamiş olmak istyorum:49:

meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu

bende 67 tl ye almıştım eczacı banada öle demişti rapor çıkarsaydınız ödemezdiniz diye.. inş tutarda bidaha iğne vs almak zorunda kalmazsın arkadaşım..ben bilmiyordun mesela devletin bu tarz iğnelerin iki defa ödeme hakkı olduğunu eczaccıyla konuş istersen..

Biz goremedikde daha ne zaman kalmis soyledimi doktor? Bana mayosin ikisinde kalmis 4 haftalik dedi kalp atisi icin cok kucuk dedi 2 mm daha

benim 6 hafta 5 günlük dedi pazasrtesi günü.. yarın cuma 7. haftaya gircez inş .. bebişi gördük kalbi atıyordu onuda gördük şükür..:16: 10 gün sonra 13 Hazirana gün verdi bakalım ozamn duuyarız inş..:16: bebişin boyu 6 mm dedi.. bana ne zaman kaldığımı sölemedi..7 haftalık olduğuna göre ben iğneden sonra kalmışım demek yani 26 nisanda ..:9:

cnaım ya durup dururken moralım bozuldu:(((( degerlerım soyle

28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500

yanı 1500 den buyuk dıyor tamam ama sankı az artmıs yaaa.....senın degerlerın nasıldı kı? 1500den buyuk ısaretı ama kac

9 gun gectı olmam gereken adet tarıhımden.sanırım yumurtlamadan sonrakı 22. gunum sanırım

günaydın hanımlar ...
cnm stres yapma bak ne güzel artmış değerler...benim ilk 125 t 4 gün sonra mı ne 750 civarıydı ..başkada yaptırmadım zaten doktoro gittim sen gitmedin mi doktora 1000 üzeri olunca kese görülürmüş...ben ilk değeri söyledim doktoruma 1 hafta sonra falan gel demişti bakmştı...

kızlar benim bildiğim kadarıyla raporla 6 iğne hakkımız var eczacı bana öyle demişti..

canım ya bozma hemen moralini belki idrar testinde çıkmamıştır..aşılamanın kaçıncı günündesin kırmızıları görene kadar umut vardır herzaman..inşallah yanıltmıştır test olmasada üzülme canım ne yapalım kısmet daha vakti zamanı var demek..hepimiz kimi zaman umutla kimi zaman umutsuz bi şekilde bekliyoruz işte..

bende oyle ümit ediyorum 14.gününde test yaptım nasip değilmiş ben artık göreceğimi zannetmiyorum hiç :((

canım üzülme diyecem ne care seni bizlerden daha iyi anlayan olamaz heralde.ama yapacak birey yok biz alıstık artık hayal kırıklıklarına .ama senin günün gecmiş miydi erkenden mi yaptın.bende sabırsızlanıyorm.ama hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyrum.böyle sanki hamileymiş gibi umut etmek ve o hisse kapılmak bile güzel.insan onla bile mutlu oluyor.ama her bitiş yeni başlangıc demek o yüzden.bu topikten herkes ve ben hamile kalasıya cıkmayalım.birbirimize destek olalım.sakın ümitsizliğe kapılma.tüp bebek yaparsın sende.herseyin caresi var sıkma canını.sana diyom da gel bide sen beni gör.öptüm

canım arkdaşım yüreğine sağlık zaten bi tek sizinle paylaşıp içimi dökebiliyorum çevremde kimseye bahsedemedeğim için bu durumdan millet böyle iken kapamıyo çenesi bide durumumu anlatsam hiç çıkamam içinden iyiki sizler varsınız ben 14.günümde yaptım canım adet tarihime daha var 12 haziran ama zaten olcak gibi bütün belirtilerde var ben artık gerçekten bütün ümitlerimi kaybettim nasibimde yok benim :(((

Bence bi kan testi yap benimde goguslerimde agri vardi sadece ve atesliydim bu kadar cnm

canım ben test yaptım idrarla malesef yine negatif okadar çok alştımki tek çizgi görmeye şaşırmadım yani :((( ama yine çok üzüldüm

bundan sonra yanlızım bakalım söylediklerini uygulamaya çalışıcam inşallah işe yarar..
ah kuzum ahh inşallah o müjdeli haberi bizimde vermemiz yakındır..

:53::53::53::53:nee rahim dışarımı çıkartılıyor bi aşılama yaptım inan bilmiyordum..benim bildiğim spekulummudur nedir muayane aleti varya onunla rahim ağzını açıp öyle işlemi yapıyorlar..ama enfeksiyona karşı ilaç verilmesi bencede gerekli..

:1::1: dışarıcıkıyor dedıysem tamamen degıl kız..zatenıdrarar sıkısık olunca rahım aşşa ınıyor sanırım bıraz daha assa cekıyor vajınamın ıcını fln yıkadı sende onları yapmadımı..doktordan doktora farkmı var acaba bılememdım bende :9:

ewt cnm ılaçlarımı kullanıyorum bu jelde mafettı benı hamıle gıbı hormonlarım tavan yaptı

günaydın kızlarr hayırlı cumalarınız olsun:16:

kızlarr nerelerdee yaaa kımse gelmez oldu gelınde ıkı sohbetın belını kıralım:1:

:1::1: dışarıcıkıyor dedıysem tamamen degıl kız..zatenıdrarar sıkısık olunca rahım aşşa ınıyor sanırım bıraz daha assa cekıyor vajınamın ıcını fln yıkadı sende onları yapmadımı..doktordan doktora farkmı var acaba bılememdım bende :9:

ewt cnm ılaçlarımı kullanıyorum bu jelde mafettı benı hamıle gıbı hormonlarım tavan yaptı

ayy kızlar tırstım ben ya ne rahim dışamı çıkıyo çıkarttırmam beeeeeeennnn

canım arkdaşım yüreğine sağlık zaten bi tek sizinle paylaşıp içimi dökebiliyorum çevremde kimseye bahsedemedeğim için bu durumdan millet böyle iken kapamıyo çenesi bide durumumu anlatsam hiç çıkamam içinden iyiki sizler varsınız ben 14.günümde yaptım canım adet tarihime daha var 12 haziran ama zaten olcak gibi bütün belirtilerde var ben artık gerçekten bütün ümitlerimi kaybettim nasibimde yok benim :(((

canım sen cok erekn yapmısın beeeee.sıkma canını ozaman. bende gecen ay 11nde lekelenme seklinde 13.de tam kanamam basladı.ben mesela test yapmadım .çünkü doktor bana adet gecince yap dedi.ben işte sabırsızlıktan yapıyım diyorum.zaten agrımda var olcak gibi.ama sonra doktor cıkmaz dediği için vazgeciyorum.çarsamba falan yapacam.gene erken ama zaten ozamana adet olmazsam hamileyimdir belki naparsın umut dünyası:64:

Bence bi kan testi yap benimde goguslerimde agri vardi sadece ve atesliydim bu kadar cnm
battaşım 1 aydır girmiyordum buraya sizi merak ettiğim için girdim hamile olduğunu okuyunca çok sevindim inş. allah kucağına almayı nasip eder kayınvalidenede kapak olur ...

Son düzenleme:
Back
X