ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım sen cok erekn yapmısın beeeee.sıkma canını ozaman. bende gecen ay 11nde lekelenme seklinde 13.de tam kanamam basladı.ben mesela test yapmadım .çünkü doktor bana adet gecince yap dedi.ben işte sabırsızlıktan yapıyım diyorum.zaten agrımda var olcak gibi.ama sonra doktor cıkmaz dediği için vazgeciyorum.çarsamba falan yapacam.gene erken ama zaten ozamana adet olmazsam hamileyimdir belki naparsın umut dünyası:64:

Dr.bana bi 10 gün sonra yap demişti ben biraz daha bekledim aslında adetim geçmesini bekliycektim ama yine dayanamadım yptım zaten bügünde lekem geldi kesinleşti yani artık umutlar bi başka aşılamaya kaldı inş.olmazsın ve meleğin seninle beraberdir

Dr.bana bi 10 gün sonra yap demişti ben biraz daha bekledim aslında adetim geçmesini bekliycektim ama yine dayanamadım yptım zaten bügünde lekem geldi kesinleşti yani artık umutlar bi başka aşılamaya kaldı inş.olmazsın ve meleğin seninle beraberdir

canım insallah hepmizin melekleri bizlerle olur.bakalım nolacak.insan burada kızlaaaar hamileyim demeyi ve baizim gibi umutsuzlara umut vermeyi nekadar da iatiyor.aslında birbirimiz okadar iyi anlıyoruz ki bu yüzden burada toplanıp dertleşip rahatlıyoruz.ben cogu zaman kimseyle paylasmadığımı yazyrum.çünkü buradaki gibi beni anlayabilecek kişiler yok etrafımda.bugün progestan son günüm artık ya adeti ya hamileliği bekleyeceğim....

28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500

kızlar bugun gene verdım
7 hazıran 5520 cıktı cok sukur yaaa:) nasıl boyle arttı anlamadım

cnaım ya durup dururken moralım bozuldu:(((( degerlerım soyle

28 mayıs 122
30 mayıs 329
3 hazıran 1182
6 hazıran >1500

yanı 1500 den buyuk dıyor tamam ama sankı az artmıs yaaa.....senın degerlerın nasıldı kı? 1500den buyuk ısaretı ama kac

9 gun gectı olmam gereken adet tarıhımden.sanırım yumurtlamadan sonrakı 22. gunum sanırım

Canim ben daha iki kez yaptirdim adet gununden 5 gun sonra 862 ondan 5 gun sonrada 7400 bir kez daha yaptircam ayin onunda ama uzulme bence kotu degil

ıyı aksamlar kızlar...ıkı hamıle haberı daha aldım cok ımrenıyorum ınsallah ben de bır gun hamıleyım dıyebıırım ıyıce strese gırdım....
.son 5 gunum allahım ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır...bu arada en ufak bır belırtı yok....

tesadüfen gördüm bu yazdığını ve canım okuyunca bendde sana imrendim şimdi.benimde son 5 günüm ve belirtim hiç yok.az az kasık agrısı sanki adet olacak gibi....bende sevinirmiyim birgün böyleee o mutlulugu tadanlar gibi....

tesadüfen gördüm bu yazdığını ve canım okuyunca bendde sana imrendim şimdi.benimde son 5 günüm ve belirtim hiç yok.az az kasık agrısı sanki adet olacak gibi....bende sevinirmiyim birgün böyleee o mutlulugu tadanlar gibi....

merhaba canım evet sen de bunu ınsallah gorursun Allah nasıp eder hıc umıdım yoktu ama oldu...hala belırtı yok bılıyormusun ustune 8 gun gectı adetımın sadece gousum bıraz acıyor o kadar.....ınsallah tuta canım benım 3. denemede tuttu...Allahım sana da nasıp eder ınsallah...bız yarın doktora gıdecegız bakalım bakacak kese var mı

kızlar bu evlilik tarihini yayımladığınız eklentiyi nasıl ekliyrsunuz su yüzüklü olan fotolu canımla evleneli su kadar oldu diye yazıyo ya

mrh kızlar.. benim gibi ishal olan varmı? geçen yaşadım ilk kez olağan bişi sandım ama bugün gene yaşadım internetten baktım gebelikte olan bişiymiş.. her gebe yaşabiliyornmuş..fazla süt tüketimi fazla sıvı gıda tüketiminden oluyormuş öle yazıyor.. bende onayladım çünkü bugün muhallebi yaptım 2 kese yadim :1: ondan olmalı.. ama geçen gün olduğumda ne yedim hatırlayamadım..:9:

benim 6 hafta 5 günlük dedi pazasrtesi günü.. yarın cuma 7. haftaya gircez inş .. bebişi gördük kalbi atıyordu onuda gördük şükür..:16: 10 gün sonra 13 Hazirana gün verdi bakalım ozamn duuyarız inş..:16: bebişin boyu 6 mm dedi.. bana ne zaman kaldığımı sölemedi..7 haftalık olduğuna göre ben iğneden sonra kalmışım demek yani 26 nisanda ..:9:

banada bebegin 2 mm oldugunu soyledi cnm insallah hayirlisiyla kucagimiza alalim cok endiseliyim son zamanlarda

canım 14.gündü sabah ecz test alıp yaptım bişeyler olsa silik bile olsa çıkardı diyorum eşimde regl tarihini bekle diyo

cnm 14 gunde belkide daha yeni dollenme oldu bencede adetini bekle bi gecerse tekrar test yaparsin hem bazilarinda idrar testinde hic cikmazmis kanda baktirirsin bi kac gune?? ve hayirlisiyla insallah hamile kalacaksin dua ediyorum ben sizlere

battaşım 1 aydır girmiyordum buraya sizi merak ettiğim için girdim hamile olduğunu okuyunca çok sevindim inş. allah kucağına almayı nasip eder kayınvalidenede kapak olur ...

cnm baya uzun zaman oldu gorusmeyeli gercektende insallah hayirlisiyla seninde hamile haberini bekliyorum ne asamadasin klomenmi kullaniyosun bana gecen ay fostimon ignesi verdi 17 gunde yumurtalar buyudu iste sonrada hamile kaldim Allahin izniyle

cnm hadi insallah bol bol dua et bendede sadece bazen karin agrisi oldu ve ateslenme baska hic bir belirti yoktu hadi insallah tutmustur bu sefer

mrh kızlar.. benim gibi ishal olan varmı? geçen yaşadım ilk kez olağan bişi sandım ama bugün gene yaşadım internetten baktım gebelikte olan bişiymiş.. her gebe yaşabiliyornmuş..fazla süt tüketimi fazla sıvı gıda tüketiminden oluyormuş öle yazıyor.. bende onayladım çünkü bugün muhallebi yaptım 2 kese yadim :1: ondan olmalı.. ama geçen gün olduğumda ne yedim hatırlayamadım..:9:

cnm bendede tam tersi hamilelik olalidan beri tuvalete giremiyorum karnim sisiyo ama yapamiyorum nolacak 9 ay boyle giderse zor...

banada bebegin 2 mm oldugunu soyledi cnm insallah hayirlisiyla kucagimiza alalim cok endiseliyim son zamanlarda

ewet cnm bendede var endişe hep dua ediyorum içimden Allahım bebeğimi koru inş bişi olmaz diye ve bazen diyorumki acaba duruyormu yerinde :( ya bişi olcak diye çok korkuyorum..hatta her dra gittiğimde diyoruumki duruyormu diye.. pisikıolojik sanırım.. inş cnm yaa inş Allahın izniyle inş :16:

Hanimlar haydi uyanin bakalim gunaydiiin :) haydi herkez yazsin yaklasan adetler belirtiler duygular hamileler …

cnm baya uzun zaman oldu gorusmeyeli gercektende insallah hayirlisiyla seninde hamile haberini bekliyorum ne asamadasin klomenmi kullaniyosun bana gecen ay fostimon ignesi verdi 17 gunde yumurtalar buyudu iste sonrada hamile kaldim Allahin izniyle
bana umut oldun tekrar,:emir_bebek: ben doktra gitmiyorum bıraktım 3-4 ay kadar böyle gitsin sonrsında olmazsa bakarım kafamdan çocuk meselesini atmaya çalışıyrum zaman zaman beceriyorumda çok aklıma gelmiyor ...:emir_bebek:

Back
X