- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar kızlar nslsınız..hvc cnm nsl gıdıyor hamişlik...zeynep29 nerelerdesın cnm kayboldun ortadan
cnm bendede tam tersi hamilelik olalidan beri tuvalete giremiyorum karnim sisiyo ama yapamiyorum nolacak 9 ay boyle giderse zor...
Cnm iyi gidiyo simdilik biraz endiseliyim kalp atislarini duymak istiyom ama sukur simdilik iyiyiz senden ne haber??
kayısı ye canım faydası cok oluyo![]()
​endişelenme cnm klp atışlarınıda duyarısın..ne zamandı randövun..bende ıyıyım cnm aşılama oldum işte bu ay hftaya ctesı sonucu ogrenıcez bakalım hayırlısı hakkımızda..
arkadaşlar ben de dün vuruldum ovitrelleyi ilk kez 7 aydır bebek istiyoruz.benim merak ettiğim bu iğneden sonra dikkat edilmesi gereken birşey var mı bir de bende bi halsizlik,bel ağrısı, başağrısı var bu iğnenin yan etkileri mi bunlar..
​endişelenme cnm klp atışlarınıda duyarısın..ne zamandı randövun..bende ıyıyım cnm aşılama oldum işte bu ay hftaya ctesı sonucu ogrenıcez bakalım hayırlısı hakkımızda..
Cnm iyi gidiyo simdilik biraz endiseliyim kalp atislarini duymak istiyom ama sukur simdilik iyiyiz senden ne haber??
kızlar doktordan geldık keseyı gorduk:) ama kalp atısı yok ya bu benım doktor cok sey dıyor kı daha kalp atısını duymadan bır sey dıyemeyı dıyor....oytle deyınce ben de korkuyorum....kac haftalık dedım 5 dedı....gecen haftalarda gıttıgımde 2 haftalık demıstı sallıyor mu ne:))) baska doktora gıdecegız sımdılık buna gıdıyoruz ama ne kesenın boyutunu falan bır sey demedı. progestan verdı karnımdan bakarken surda bıraz zayıflık var dedı kesenın etrafında ondan verdı...ama bugun degıl carsamba basla dedı. kızlar ben bugun mu baslasam acaba sız kullanıyormusunuz ?boyle yanı .. tam kalbı duyulmadn yorum yapmıyor en azından bugunku mesele dıs gebe degılsın normal gebesın dedı sımdılık...ınternetı fazla okuma dedı:)))))
anladım canım yarın 4 aylık olcak![]()
bu çarşamba vuruldum iğneyi kasıklarım ağrıyor, arada batma oluyo sanki regl oluomuşum gibi, söylediğiniz diğer yan etkiler de oluştu, size ne zaman gelin dedi doktorunuz? bana ayın 18'inde gel dedi, umarım pozitif sonuçlar alırız.. Bu arada ismim elif sizin?arkadaşlar ben de dün vuruldum ovitrelleyi ilk kez 7 aydır bebek istiyoruz.benim merak ettiğim bu iğneden sonra dikkat edilmesi gereken birşey var mı bir de bende bi halsizlik,bel ağrısı, başağrısı var bu iğnenin yan etkileri mi bunlar..