ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

buralardayımm ama şimdi yemek arasın gıdıyorum dönüştü burdayken konuşalım tatlım..ihmal etmee biziii :38:
tamammmmm birsoşşş git öyle olsun yedinde ne oldu TIR gibi oldun ben hamsiiyim bu arada
p.tesi gününe kadar yine hep burda oolacam allahın izniyle ilk ham,ile haberini de ben okuyacammmmm süslüm benim:52:

:52::52::52::52:

bende memnun oldum canım bana doktor bi şey söylemedi bende ilk vuruldum ovitrelleyi benim de pek bilgim yok, bundan önceleri kendimiz çocuk yapmayı denedik ama şu 2,5 aydır doktora gittim önce 1 ay hormonlarımın düzene girmesi için bi ilaç ve fobiol diye bi ilaç onlar bittikten sonra serophene verdi onu kullandıktan sonra da çatlama iğnesi yaptı sonra bu ayın 18'inde gel test yaptıralım dedi bakalım inş pozitif olur sonuç :) size nasıl uyguladı tedaviyi?

İnş pozitif olur canım :) ben kasımda bebek için önce bi muayene oldum kan hormon onlar iyi çıktı.Normal yollardan denedik 7 ay olmayınca ve reglim bu sefer herzamankinden erken olunca adetin 3.günü doktora gittim bana 1 hafta sonra alttan ultrason ve smear testi yaptı ilk defa yapıldı bunlar.İlk ultrasonda yumurtam 12mmdi ve kan ve hormon sonuçlarım hepsi güzeldi bana 3gün sonra öğleden sonra gel bi daha ultrasonla bakıcam dedi.Yumurtalarım 16mm ve 19mmdi hemen git iğne al vurayım dedi vurdu bana saat saat ilişki takvimi yazdı gönderdi.

tatlıcıklar giremedim az biraz buralara vana falan gittik gezmelere :D

birsennn hadi bakalım beybitoş ilk adaım senden gelsin ben kapanışı yapacağım:D

bbz zeyno kız takıp edemedim ne zaman tüp beybi senin ...

hamişlerde iyi sanırım:21::21:

benm adet düzenizliği tavan yaptı geçen ay ve bu ay offf off 38.günüm hala olamadım:43::43:

selam kızlar nerdesınız bakalım kımsecıkler yok benım hafıf kasıklarım agrımaya basladı sankı boyle regl olcakmısım gıbı...kızlar benım 5. haftaymıs doktor dedı yarın temızlık falan yapmıyı dusunuyorum bır sey olur mu cok yorulmamam lazım ama temızlık de yapmam lazım mısafırler var onlar gıdıyr dıger grup gelıyor.. aslında bu haftalarımda dınlenmem lazım dıımı...doktor da karnımdan baktıgında burda bıraz zayıflık var dedı ne demek ıstedı anlamadım. progesteron verdı carsamba baslıcam.zaten ılk gıttıgımde ıcımı karartmıstı ılk gebelıkler dusukle sonuclanabılırdıye

gecmış olsun canım hastanedeyken kan testı yaptırsaydın ya idrarda erken cıkmıyo benım bıle 2 gun gecınce sılık cıktı

o an hastanede gerekli müdahale yapıldı sanırım.ben düşük falan yapıyorum sandım ağrı o kadar şiddtliydiki kesin başka bşy olmalı dedim.kanamam da yok.ama şimdi ağrım var.kasığımda sanki adet olcak gibi.annemleri taaa kaç saatlik yoldan çağırmış eşim.telaştan napcanı sasırdı beni öyle görünce.üzüntümü belli etmemeye calısıyorum ama içimde acıyan bişyller var.hayat devam ediyor napalım.bakarsın hamileyimdir....kanda çıkar mı sonuç peki?

çok sağol bıtanem..amin inşallahh dua edın benım ıcın :34:

​cnm cok gecmıs olsun..çok haklısın bencede herşeyın başı sağlık..rabbım hayırlı zamanda hayırlı ewlarlar nası p etsın..

tsk ederim herkese allah razı olsun

kızlar doktordan geldık keseyı gorduk:) ama kalp atısı yok ya bu benım doktor cok sey dıyor kı daha kalp atısını duymadan bır sey dıyemeyı dıyor....oytle deyınce ben de korkuyorum....kac haftalık dedım 5 dedı....gecen haftalarda gıttıgımde 2 haftalık demıstı sallıyor mu ne:))) baska doktora gıdecegız sımdılık buna gıdıyoruz ama ne kesenın boyutunu falan bır sey demedı. progestan verdı karnımdan bakarken surda bıraz zayıflık var dedı kesenın etrafında ondan verdı...ama bugun degıl carsamba basla dedı. kızlar ben bugun mu baslasam acaba sız kullanıyormusunuz ?boyle yanı .. tam kalbı duyulmadn yorum yapmıyor en azından bugunku mesele dıs gebe degılsın normal gebesın dedı sımdılık...ınternetı fazla okuma dedı:)))))

Cnm progestana hemen basla bekleme bence doktorunuda dinleme strese girme fazla! Benimkininde kalbi duyulmadi daha takmamaya calisiyorum Allahin izniyle bebeklerimiei kucagimiza alacagiz

tamammmmm birsoşşş git öyle olsun yedinde ne oldu TIR gibi oldun ben hamsiiyim bu arada
p.tesi gününe kadar yine hep burda oolacam allahın izniyle ilk ham,ile haberini de ben okuyacammmmm süslüm benim:52:

:52::52::52::52:

kızz zeynoo haniiburdaydınn ben geldım yoksunn ...hangi ptesıye kadar burdsın kız kımın haberını ılk sen okuyosunn :27::27::27:

tatlıcıklar giremedim az biraz buralara vana falan gittik gezmelere :D

birsennn hadi bakalım beybitoş ilk adaım senden gelsin ben kapanışı yapacağım:D

bbz zeyno kız takıp edemedim ne zaman tüp beybi senin ...

hamişlerde iyi sanırım:21::21:

benm adet düzenizliği tavan yaptı geçen ay ve bu ay offf off 38.günüm hala olamadım:43::43:

oo beybıı dur durdugun yerdee amma gezer oldun hee :33: sağol bıtanem ama kapanısa bende adayım onu sana bırakmam :1::1:

kızz zeynoo haniiburdaydınn ben geldım yoksunn ...hangi ptesıye kadar burdsın kız kımın haberını ılk sen okuyosunn :27::27::27:

oo beybıı dur durdugun yerdee amma gezer oldun hee :33: sağol bıtanem ama kapanısa bende adayım onu sana bırakmam :1::1:

ağrıdan ayrılmadan çevre illeri görelim birdaha gelirmiyiz gelmez miyiz belli değil:((

ben çok üzülüyorum çok güzel arkdaşlıklarım vaardı:(((

evet canım ayaklarından tutup saga sola ıyıce sıllkelesın bende baska topikte okumuştum ovıtrelleyı vuruldugum gun denemeye basladım gercekten işe yarıyo

denedim bugün sen söyleyince canım ama daha çok çıktı sanki sıvı, inş faydası olur kendim de salladım ayağımı eşim de :)

İnş pozitif olur canım :) ben kasımda bebek için önce bi muayene oldum kan hormon onlar iyi çıktı.Normal yollardan denedik 7 ay olmayınca ve reglim bu sefer herzamankinden erken olunca adetin 3.günü doktora gittim bana 1 hafta sonra alttan ultrason ve smear testi yaptı ilk defa yapıldı bunlar.İlk ultrasonda yumurtam 12mmdi ve kan ve hormon sonuçlarım hepsi güzeldi bana 3gün sonra öğleden sonra gel bi daha ultrasonla bakıcam dedi.Yumurtalarım 16mm ve 19mmdi hemen git iğne al vurayım dedi vurdu bana saat saat ilişki takvimi yazdı gönderdi.

bende evlendiğim sıralar regl çok sancılı oluodum kadın doğuma gitmiştim orda baktırmıştım bütün değerlerim hormonlarım normal çıkmıştı ama işte doktor yine de verdi şimdi bende ilk şimdi doktora gittiğimde 9,5 mm idi şimdi 19 yazıyo ultrason kağıdında. şimdi de baya bi kasılma falan oldu anlamıorum aceba kaldım mı ki :) bize de şu gün şu saat diye yazdı kağıta verdi, bugün çalışmalarımızın son günüydü bakalım inş haber ederim 18inde gidince sonuçları :)

selam kızlar nerdesınız bakalım kımsecıkler yok benım hafıf kasıklarım agrımaya basladı sankı boyle regl olcakmısım gıbı...kızlar benım 5. haftaymıs doktor dedı yarın temızlık falan yapmıyı dusunuyorum bır sey olur mu cok yorulmamam lazım ama temızlık de yapmam lazım mısafırler var onlar gıdıyr dıger grup gelıyor.. aslında bu haftalarımda dınlenmem lazım dıımı...doktor da karnımdan baktıgında burda bıraz zayıflık var dedı ne demek ıstedı anlamadım. progesteron verdı carsamba baslıcam.zaten ılk gıttıgımde ıcımı karartmıstı ılk gebelıkler dusukle sonuclanabılırdıye

günaydın hanımlar...
ne temizliği cnm ya sakın ha dinlen ve kendini yorma...kolay kolay olmuyo bebek işte dikkat et ben ev süpürdüm diye falan pembelik geliyordu düşük iğnesi oldum 2 defa ve herkes bana çok kızdı doktorda hiç bişey yapmayacaksın dedi...yürümem falan bile yasaktı azcık yürüsem gelirdi...aman dikkat et işi falan umursama bi yakınını çağır yada imkanın varsa bi kadın getirt dikkat et...

Dikkat edin kendinize, bende tam iğneyi vurulduktan sonra çalışmalarımızın başlayacağı sırada başka bir yere taşınmak zorunda kalıyorum ağır kaldırınca bir şey olur mu :( çocuk olma ihtimali daha mı az olur :( ama mecburen hep çok yoruldumm :( keşke bebeğim olsa da ben hiç bi şeye el sürmesem misafirler de kendisi yapsınlar bi zahmet yardım etsinler gıcık oluyorum böyle düşüncesiz kişilere niye geliyorlar söyleyin müsait değilim diye kabul etmeyin. hiç bir şey sizden ve bebeğinizden daha kıymetli değil bunu unutmayın. Bende öyle çok koşturdum misafirlerin arkasından ama şunu bilin ki kimse kıymet bilmiyor

merhabalar kızlar nslsınız..hvc cnm nsl gıdıyor hamişlik...zeynep29 nerelerdesın cnm kayboldun ortadan
canım gitmedende bahsetmştimya biraz kafamı dağıtıyım diye o zaman çok kafaya takıyordum şimdi daha iyiym ...sen nasılsın sanırım aşılama OLUCAKSIN yada oldunmu okadar çok okuyamadığım varki tam olarak taki edemedim ?

kızlar doktordan geldık keseyı gorduk:) ama kalp atısı yok ya bu benım doktor cok sey dıyor kı daha kalp atısını duymadan bır sey dıyemeyı dıyor....oytle deyınce ben de korkuyorum....kac haftalık dedım 5 dedı....gecen haftalarda gıttıgımde 2 haftalık demıstı sallıyor mu ne:))) baska doktora gıdecegız sımdılık buna gıdıyoruz ama ne kesenın boyutunu falan bır sey demedı. progestan verdı karnımdan bakarken surda bıraz zayıflık var dedı kesenın etrafında ondan verdı...ama bugun degıl carsamba basla dedı. kızlar ben bugun mu baslasam acaba sız kullanıyormusunuz ?boyle yanı .. tam kalbı duyulmadn yorum yapmıyor en azından bugunku mesele dıs gebe degılsın normal gebesın dedı sımdılık...ınternetı fazla okuma dedı:)))))

gözün aydın cnm inş kalp atışlarınıda duyarsınız 8 haftalıkken duyuluyor.. bende daha duyamadım ama görterdi dr atışlarını.. haftaya duycaz inş.. aslında dr ların olumsuz konuşmamaları lazım moral olması lazım bizlere.. öyle cnm sen sıkılma dert etme rahat ol.. gebelilte rahatlık iç huzur çok önemli diyorlar.. stres yapma kenddine..:16:

canım gitmedende bahsetmştimya biraz kafamı dağıtıyım diye o zaman çok kafaya takıyordum şimdi daha iyiym ...sen nasılsın sanırım aşılama OLUCAKSIN yada oldunmu okadar çok okuyamadığım varki tam olarak taki edemedim ?

merhaba cnm unutmusum baya zaman gectı..şimdi iyi olmana sewındım..ben aşılama yaptırdım cnm bugun bı hafta oldu..ctesı sonucu ogrenıcez bakalım:34:

slm kızlar.ben daha adet olmadım.dün test yaptım negatifti.ama adetime 4 gün vardı.erken mi yaptım.kanda yaptırsaydım cıkar mıydı?kasığım ve belim agrıyo adet olcak gibi.bide dün acile gittim ya doktor bana idrar yolu enfeksiyon varken zaten hamile kalamazsın demişti bende akabinde eve test alıp yapmıstım (-) ti.hiç sansım yok mu yaaaa:(

38. günüm bugun hala addet olmadım:37::37:

göğüslerimde hiç belirti yok ki normalde bir hafta önceden şişerlerdi acaba diyorum sonra yok len yumurtan büyümüyorki diyorum:27:

zönk diye ağrısız belirtisiz adet olmadım hiç noldiki acep ya acaba adet düzensizliğim tavan yaptı 40 günlere mi çıkacak eman tanrım çok gizemli durumdayım ama o testi alıp yapmam nefret ediyorum tiksiniyorum o beyaz aygıttan hep ağlatıyor beni:50:

38. günüm bugun hala addet olmadım:37::37:

göğüslerimde hiç belirti yok ki normalde bir hafta önceden şişerlerdi acaba diyorum sonra yok len yumurtan büyümüyorki diyorum:27:

zönk diye ağrısız belirtisiz adet olmadım hiç noldiki acep ya acaba adet düzensizliğim tavan yaptı 40 günlere mi çıkacak eman tanrım çok gizemli durumdayım ama o testi alıp yapmam nefret ediyorum tiksiniyorum o beyaz aygıttan hep ağlatıyor beni:50:

ayy tatlımm merakk ettım yaff aglamıycaksann test yapsanaaaaaaaaaaa :18:

ayy tatlımm merakk ettım yaff aglamıycaksann test yapsanaaaaaaaaaaa :18:

kuşum ya adet düzensizya hep bende geçen aydan önceki ay 35. günde oldum geçen ay 38. günde bilemedim klomen içince düzene giriyordu ne güzel şimdi karıştı benm alt bölgee:ssz:

sende de olmuyor mu o testten sonra kendimi toparlayamıyorum kızzzz

Back
X