ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kuşum ya adet düzensizya hep bende geçen aydan önceki ay 35. günde oldum geçen ay 38. günde bilemedim klomen içince düzene giriyordu ne güzel şimdi karıştı benm alt bölgee:ssz:

sende de olmuyor mu o testten sonra kendimi toparlayamıyorum kızzzz

ya tabi moralim bozuluyor ama kendımı cok umutlandırmadıgım ıcın öyle ağlamıyorum tatlım ama 1 gun baya bı bunalım takılıyorumm :9: hanı belırtım fln yok dedınya ondan şey ettım sen yıne varsa bi yap kız olurmu olurr :52:

ya tabi moralim bozuluyor ama kendımı cok umutlandırmadıgım ıcın öyle ağlamıyorum tatlım ama 1 gun baya bı bunalım takılıyorumm :9: hanı belırtım fln yok dedınya ondan şey ettım sen yıne varsa bi yap kız olurmu olurr :52:

cumartesi beraber yapak kız olmazsam :18:

hehe çok heyecanlı olur toplu sonuçççç:46::46:

selamun aleyküm canlarım nasılsınız ben evde olmadığım için giremedim fazla ama bugün sayfaları okudum hamişlerimize sesleniyorum çok stres yapmayın Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alamayı nasib edecek inşAllah :16::16:
zeynoşş kız nasıl verdin öyle hemencicik 5 kilo maşallah darısı başımıza
bende hala adet olmadım test yaptım negatif malasef dk hapı kullanmadan olmuyorum ya bende türkiyeye gidene kadar kendi haline bıraktım :10:

selamun aleyküm canlarım nasılsınız ben evde olmadığım için giremedim fazla ama bugün sayfaları okudum hamişlerimize sesleniyorum çok stres yapmayın Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alamayı nasib edecek inşAllah :16::16:
bende hala adet olmadım test yaptım negatif malasef dk hapı kullanmadan olmuyorum ya bende türkiyeye gidene kadar kendi haline bıraktım :10:

kudaycım nslsın tatlım..nerelere gittinde ewde yoksun bakayım..vize işin ne oldu tatlım halledebıldınmı nezaman gelıceksın

kudaycım nslsın tatlım..nerelere gittinde ewde yoksun bakayım..vize işin ne oldu tatlım halledebıldınmı nezaman gelıceksın

iyiyim canım benimmm sen nasılsın?? ya görümcemde kalıyoruz 2 günde bir eve geliyoruz duş falan o gece evde geçirip yine gidiyoruz enişte hala hastanede öyle cnm yaa şuan işlemler başlatıldı bakalım ne kadar sürer bilmiyorum zaten çıkar çıkmaz ertesi gün binip gelicem eşimde öyle diyo hemen göndericek beni :9: ne var ne yok görüşmeyeli fıstık

slm kızlar.ben daha adet olmadım.dün test yaptım negatifti.ama adetime 4 gün vardı.erken mi yaptım.kanda yaptırsaydım cıkar mıydı?kasığım ve belim agrıyo adet olcak gibi.bide dün acile gittim ya doktor bana idrar yolu enfeksiyon varken zaten hamile kalamazsın demişti bende akabinde eve test alıp yapmıstım (-) ti.hiç sansım yok mu yaaaa:(

idrar testini adetin gecikince yapınca sağlıklı sonuç veriyor canım, kan testinde 5 günlük bile çıkıyormuş doktorum söyledi, bende de enfeksiyon vardı bu çatlama iğnesini vululduktan 1 gün sonra tekrar doktora gittim idrarımı yaparken gözümden yaş geliyordu enfeksiyondan dolayı sabaha kadar sancılanmıştım. doktor suyun içine karıştırılıp içilen bir şey verdi diğer haplar çatlama iğnesiyle beraber kullanılmaz dedi onu içtim geçti eğer öyle bir şey olsaydı doktor söylemez miydi hamile kalamazsın diye bana da :18: inşallah hamilesindir canım benim üzme kendini :16:

Merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...

Merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...

Bende yeniyim canım hoşgeldin :) bizde 7 aydır çocuk istiyoruz. Klomen ne bilmiyorum doktor bana vermedi ondan, önce hormon tedavisi sonra serophene ve aynı zamanda fobiol ve B12 hapı. geçen salı da çatlama iğnesi verdi. Doğum kontrol hapı aceba hormonlarını değiştirmiş olabilir mi? bende sadece burda paylaşıyorum bu sırrımı kimselere söyleyemiyorum. Herkes soruyor neden çocuk yok artık yapın düşünün diyorlar bende yok düşünmüyoruz diyorum ama çok zoruma gidiyor bunu söylerken çok üzülüyorum :( inşallah hayırlısıyla Rabbim bir evlat nasip etsin inşallah size de bize de :hamile: olmayı nasip etsin inş

Fobiol folik asit mi ? banada dr baslamisti 3 4 ay ictim sonra hamile kalamayinca folik asit falan icmedim. Dogum kontrol hapinida 2 3 ay duzenli kullandim gerce bi arada kucuk bi kist problemi yuzunden kullandim 10 gun geciktim hamileyim zannedip test yaptim bide negtf cikti kisti ogrendim Allah tan o ay daha attlattim durumu. 7 8 ay oldu. Hic bi sorun olmadigi icin ne esimde ne bende dr yumurtalarim cogalsin diye verdi klomen I denicez bakalim en fazla 6 ay kullanana bilirmisim. Hala yoksa bebek asilama.. bende senin gibi ben cocuk istemiyorum diyorum ama cok canim yaniyo uzuluyorum . Ailemde baska sehirde onlari da uzemem kimse bilmiyo. hsg de cok zorlandim koktum narkozda verildi ya ailelerden gizli olmasi tedirgin etti.

tatlıcıklar giremedim az biraz buralara vana falan gittik gezmelere :D

birsennn hadi bakalım beybitoş ilk adaım senden gelsin ben kapanışı yapacağım:D

bbz zeyno kız takıp edemedim ne zaman tüp beybi senin ...

hamişlerde iyi sanırım:21::21:

benm adet düzenizliği tavan yaptı geçen ay ve bu ay offf off 38.günüm hala olamadım:43::43:

38. günüm bugun hala addet olmadım:37::37:

göğüslerimde hiç belirti yok ki normalde bir hafta önceden şişerlerdi acaba diyorum sonra yok len yumurtan büyümüyorki diyorum:27:

zönk diye ağrısız belirtisiz adet olmadım hiç noldiki acep ya acaba adet düzensizliğim tavan yaptı 40 günlere mi çıkacak eman tanrım çok gizemli durumdayım ama o testi alıp yapmam nefret ediyorum tiksiniyorum o beyaz aygıttan hep ağlatıyor beni:50:
süslümmmm kız olaki penaltı çıksa sana bu kadar umutsuzken ki inşallah öylede olurrr
şekerimmm ben temmuzda gidecemm herhalde temmuz 18de iğnemi kullanacam gağustosta olabilir

ayy tatlımm merakk ettım yaff aglamıycaksann test yapsanaaaaaaaaaaa :18:
testte ağlarmıki yau işeyip bırakıyorsun afedersin dün bekledim biraz gelmeyince gittim bitanemmmm cumartesi günü günün aklımdasın
as beyzoşşşşş canım kıskanma 2 hafta hep aç kaldım SEN AÇLIK NEDR BİLİRMİSİNNNNN HEE
canım ya çok zor kilo verme işi hamsi olmuşummmmm göbek kaldı biraZ

kızlar kaç gündr temizlik yapıyordum cumartesi akşamı fenalık bastı yorgun luktan zaten ayriyeten rahatsızlığımda olduğu için baya zorlandım
uyurken artık hayatta iş yapmam salonum kalırsada kalsın dedim bayıldım sanki sabah 6da iki kuş camıma vurdu hani insan kapı çalar ya o şekilde sanki camı kırarcasına vurdular 6da kalktım perdeyi açtım beni görünce gittiler ve dün 2 günlük işimi bitirdim hiç yorulmadım artı az daha camdan düşüyordummmm ya azraildi gelen dedim yada koruyucu meleklerimdi canım kuşalrrr arı kargaydı galiba bilemedim

merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. ılk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...

hoş geldin canımmmm
inş.ilk tedavinde bu zor süreçleri yaşamayıp direk umuduna kavuşursun gel canım hoş geldin
hepimiz inanki aynı durumdayız bak bende 2 yıldır kimseye demiyorummmm en iyiside dememek

bende evlendiğim sıralar regl çok sancılı oluodum kadın doğuma gitmiştim orda baktırmıştım bütün değerlerim hormonlarım normal çıkmıştı ama işte doktor yine de verdi şimdi bende ilk şimdi doktora gittiğimde 9,5 mm idi şimdi 19 yazıyo ultrason kağıdında. şimdi de baya bi kasılma falan oldu anlamıorum aceba kaldım mı ki :) bize de şu gün şu saat diye yazdı kağıta verdi, bugün çalışmalarımızın son günüydü bakalım inş haber ederim 18inde gidince sonuçları :)[/Q

hmm bizim daha yeni başladı çalışmalar :) bilmiyorum ki kasılma falan olmadı bende daha inş olur da hissederim.. amin canım inşallah güzel haberlerini duyarız.

Fobiol folik asit mi ? banada dr baslamisti 3 4 ay ictim sonra hamile kalamayinca folik asit falan icmedim. Dogum kontrol hapinida 2 3 ay duzenli kullandim gerce bi arada kucuk bi kist problemi yuzunden kullandim 10 gun geciktim hamileyim zannedip test yaptim bide negtf cikti kisti ogrendim Allah tan o ay daha attlattim durumu. 7 8 ay oldu. Hic bi sorun olmadigi icin ne esimde ne bende dr yumurtalarim cogalsin diye verdi klomen I denicez bakalim en fazla 6 ay kullanana bilirmisim. Hala yoksa bebek asilama.. bende senin gibi ben cocuk istemiyorum diyorum ama cok canim yaniyo uzuluyorum . Ailemde baska sehirde onlari da uzemem kimse bilmiyo. hsg de cok zorlandim koktum narkozda verildi ya ailelerden gizli olmasi tedirgin etti.

anemi tedavisi için veriyorum dedi canım doktor bana. seni çok iyi anlıyorum canım benim aileden uzak çok zor oluyor benim de ailem yok yanımda ve bu konuları konuşamıyorum. Yok canım tedirgin olma eşin var sonuçta, ben bir tek eşime sığınıyorum o oldu artık benim ailem napalım inşallah bu günlerimiz de geçecek hep beraber bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.

hoş geldin canımmmm
inş.ilk tedavinde bu zor süreçleri yaşamayıp direk umuduna kavuşursun gel canım hoş geldin
hepimiz inanki aynı durumdayız bak bende 2 yıldır kimseye demiyorummmm en iyiside dememek

zehra hanım bende yeni geldim aranıza umarım beni de kabul edersiniz kusura bakmayın direk konulara daldım bu sıralar bu çocuk meselesi yüzünden kafam bayaa bir dalgın :( gerçi siz de benimle aynı durumda olunca anlarsınız beni :( ilk tedaviye başlayınca sizin yazılarınızı okudum hepsini iyi ki varsınız sizin yazıları okuyunca tek olmadığımı hissettim, benim kimselerle konuşamadığım ve utandığım konuları rahat rahat konuşabileceğim bir ortam var olduğunu görünce de iyice rahatladım :) ama yine de korkuyorum ya hamile değilsem diye :(

iyiyim canım benimmm sen nasılsın?? ya görümcemde kalıyoruz 2 günde bir eve geliyoruz duş falan o gece evde geçirip yine gidiyoruz enişte hala hastanede öyle cnm yaa şuan işlemler başlatıldı bakalım ne kadar sürer bilmiyorum zaten çıkar çıkmaz ertesi gün binip gelicem eşimde öyle diyo hemen göndericek beni :9: ne var ne yok görüşmeyeli fıstık

bende ıyıyım cnm...anladım cnm cok gecmıs olsun rabbım en yakın zamand şifasını verır ınş. ohh cıkarr cıkmaz atla gel beyzacım..iştee aşılama yaptım ctesıyı beklıyorum gercı sonucu bellı yıne adet belırtılerm cıktı ama naparsın iştee
:9:

testte ağlarmıki yau işeyip bırakıyorsun afedersin dün bekledim biraz gelmeyince gittim bitanemmmm cumartesi günü günün aklımdasın

kızlar kaç gündr temizlik yapıyordum cumartesi akşamı fenalık bastı yorgun luktan zaten ayriyeten rahatsızlığımda olduğu için baya zorlandım
uyurken artık hayatta iş yapmam salonum kalırsada kalsın dedim bayıldım sanki sabah 6da iki kuş camıma vurdu hani insan kapı çalar ya o şekilde sanki camı kırarcasına vurdular 6da kalktım perdeyi açtım beni görünce gittiler ve dün 2 günlük işimi bitirdim hiç yorulmadım artı az daha camdan düşüyordummmm ya azraildi gelen dedim yada koruyucu meleklerimdi canım kuşalrrr arı kargaydı galiba bilemedim

zeynooo zeynoo hamsii zeynooo kılçıklarınla senı agzıma atar ham dıye yerım zeynoo :9::9:hee kociş geldı al pc yı o yuzden gec gırebıldım tatlım..ctesıyı hıc bekleme ben sana sonucu soylıyım 0.0 :9::9:
kızz demek senden kurtulucaktık son anda yırttın kefenii hee..yavrum bu arada iğneni aldınmı recetenı kaybetmıstın ayın 8 de vuruluyordun dımı :52:

[hmm bizim daha yeni başladı çalışmalar :) bilmiyorum ki kasılma falan olmadı bende daha inş olur da hissederim.. amin canım inşallah güzel haberlerini duyarız.

bizim çalışmalar da yeni bitti :) canım benim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız içinde de bizlerin güzel haberlerini :)

Son düzenleme:
Back
X