- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
hamsii kılıklıı zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
zehra hanım bende yeni geldim aranıza umarım beni de kabul edersiniz kusura bakmayın direk konulara daldım bu sıralar bu çocuk meselesi yüzünden kafam bayaa bir dalgıngerçi siz de benimle aynı durumda olunca anlarsınız beni
ilk tedaviye başlayınca sizin yazılarınızı okudum hepsini iyi ki varsınız sizin yazıları okuyunca tek olmadığımı hissettim, benim kimselerle konuşamadığım ve utandığım konuları rahat rahat konuşabileceğim bir ortam var olduğunu görünce de iyice rahatladım :) ama yine de korkuyorum ya hamile değilsem diye
![]()
efendimn bitanemmmmmhamsii kılıklıı zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
canım ya hoşgeldin aramıza
seni çok iyi asnlıyorum canım ya burda rahat ol ne sormask istersende sor hepimizde biliyorsak cevaplarız korkma canım başa gelen çekilir
kaçıncı tedavin bu ay ne yaptın tedavidemisin
efendimn bitanemmmmm
benim 3 katlı apartmanım beni yerim seni
şafak sayıyorsun dimi her sayıştada mideye bayram yapıyorsun demi süslümmmmm
zeynooo zeynoo hamsii zeynooo kılçıklarınla senı agzıma atar ham dıye yerım zeynoohee kociş geldı al pc yı o yuzden gec gırebıldım tatlım..ctesıyı hıc bekleme ben sana sonucu soylıyım 0.0
kızz demek senden kurtulucaktık son anda yırttın kefenii hee..yavrum bu arada iğneni aldınmı recetenı kaybetmıstın ayın 8 de vuruluyordun dımı![]()
hayırlı olsun canımmmm tedavin inş.güzel haberlerini buraya yazarsınevet canım tedavideyim ilk ay yumoşlarıma baktı 7 ile 9 mm büyüklüğündeydi hormonlarımı dengeleyici ilaç verdi regl düzensiz bir kaç gün düzensiz oluyordum fobiol ve B12 de verdi sonra o bitince serophene verdi. serophene bitince yumoşlar 19 mm ile 20 mm civarı olmuşlar ikinci ay adet olunca iç dedi adetten 3 gün sonra gittiğimde de 4. gün çatlama iğnemi oldum gelecek hafta salı test için gitcem bakalım inş hamileyimdir. bir de benim taşınma işim var ağır kaldırırsam zararı olur mu hep unuttum kaldırdımkaldırdıktan sonra aklıma geldi bıraktım ama kaldırmış bulundum hep
![]()
ayy hemdee nee bayramm işthımda bı acıldıkı sormaa zeynoşşşşşş
reçeteni buldunmu ilacını yaptınmı dıye yazmıştımm kuzuuuuuu
![]()
birsoşşşşşş yaptırdım reçeteyi gerek kalmadı hemşlire bakmadı bile
ye beni birsoşşş ye beni yemesende bebeni ye
canım ya neden öyle diyorsun ahanda MUCİZEM OL DEMİŞSİN
mucizen olur belki inş.ta olur
Bu arada ismim elif :) ilk tedavim :)
elifcim tekrar hoş geldinnn canım benimBu arada ismim elif :) ilk tedavim :)
iştahınmı açıldııııı ha hahaaaa hiç kapoanmadıki açılsın canıum yaptım bitanemmm
Bu arada ismim elif :) ilk tedavim :)
hee ıyı sorun cıkmamasına sevındım zeynoşcuk..kızz kaynanan burdamı hala nezaman gıdıcek amma cok kaldı hee sensız sarmıyor buralar ..inşallah yawrumm olursaa şaşırıcam walla cok umutsuzum aşılama konusunda
canım inşallah gider kayınıma gitti bugün gitmese nasıl kıbrısa uçacam yahu
benim gibi yapma birsen hep umutsuz gibi bakma kendine lütfen neden olmasınki olanların hepsi umutlumuyduki bazıları pes etmiş bazıları olacak demiş bu ay olmuş işte ne bileyim anla işte beni
canım inşallah gider kayınıma gitti bugün gitmese nasıl kıbrısa uçacam yahu
benim gibi yapma birsen hep umutsuz gibi bakma kendine lütfen neden olmasınki olanların hepsi umutlumuyduki bazıları pes etmiş bazıları olacak demiş bu ay olmuş işte ne bileyim anla işte beni
ağzını gözünü yamultma kız çok ayıp dilini koparicimmm senin
![]()
sans işte canım ya tutarsa ağostosta hamile kalırsak bana gelecekmisiN BU ARADA DUYGULARIMIZLLA OYNAMA RİCA EDERİM İÇİN İNŞALLAH YANILMAZ KIZ YA KALSAK AYNI ANDA ÇOK DEHŞET OPLUR SONRA KİM TUTAR BİZİcnım haklısında bsından berı aşılamaya pek sıck bakmadım sonra doktorda cok umutlanma sansı cok düşük dedi..benım ıcımede olucak gıbı dogmuyor..biz agustosta hamiş kalcaz senle görde bakk​tabi allahın izniyle inşallahhh..
bende çok memnun oldum sizlerin yazısını ocak ayından beri hep okudum ama bir türlü aranıza katılamadım :) İnşallah bir şey olmamıştırhaklısın dikkat etmem gerek. beni de listeye eklermisiniz BAT tarihim 25 mayıs istanbul 23 yaşındayım SAT ne onu anlamadım :) 7 aydır hatta 8. aya gircez bebek isteyeli :) iğne tarihim 4 haziran sorun yok dedi doktor. hepsinden de ilk denemelerim
sans işte canım ya tutarsa ağostosta hamile kalırsak bana gelecekmisiN BU ARADA DUYGULARIMIZLLA OYNAMA RİCA EDERİM İÇİN İNŞALLAH YANILMAZ KIZ YA KALSAK AYNI ANDA ÇOK DEHŞET OPLUR SONRA KİM TUTAR BİZİ