ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende çok memnun oldum sizlerin yazısını ocak ayından beri hep okudum ama bir türlü aranıza katılamadım :) inşallah bir şey olmamıştır :( haklısın dikkat etmem gerek. Beni de listeye eklermisiniz bat tarihim 25 mayıs istanbul 23 yaşındayım sat ne onu anlamadım :) 7 aydır hatta 8. Aya gircez bebek isteyeli :) iğne tarihim 4 haziran sorun yok dedi doktor. Hepsinden de ilk denemelerim
okurken şakalrımızda olmuştu gülüyormuyduıun kız aklında kalan birşey varmı
sat adet günü bat gelecek olan adet demek canımn kanımca öyleydi
bu arada sen alttaki şahsı örnek alma kendine beni al elifcim

:113::113::113::113::95::95::95:

çoook ayıp aaaa benim gibi lkibar ol mi,llete kötü örnek olma birsencim benim:7::7::7::7:sen bana sopalı geliyon ben sana kahve ısmarlıyorum çok iyi biri olduğum için

olsun cnm geç olsun güç olmsın katıldıgın ılk ay hamıs kalırsın inş. ama bızı bırkıp gıtmek yok :)) yavrucum sat son adet tarıhı oda 25 myıs sanırım bt ta beklenen adet taıhı onu da yaz eklıyım cnm..

bilmiyorum ki canım ne zaman olacağını çünkü bu adetimin düzene girmesi için vermiş olduğu ilaç değiştirdi düzenimi eskisine göre 25 haziranda olurdum ama bu ilaca göre 23 ya da 24 olabilir ilacı kullanmayı bıraktım ben canım o yüzden bi şey söyleyemiyorum :16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn:nazar:[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]8 aydır
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

sana nıye gelıyım kızz ben hele bı agustosta hamıle akalayım 3 ay kıcımı yerden kaldırmam :9: walla his bunlar cnm sımdıye kadar pek hıslerım cıkmadı ama bellı olmaz..hee kızz süperr olur walla ıkı demirbaş oram agrıyo buram bulanıyo o oldu bu oldu dıye yarış ederikk :9::9::9:

yani süper olur birde hamileyken burası daha çok kopar dimi
seni bilirim bi işş yapmazsın hepsini kaynanaya yaptırır artık zaten yemeye yorulursun birde senin bebeğin de benim bebeğğime laf söyle senin gibi hazır cevaptır şimdi eee benim bebekte durmaz zaten çok fena olur

çoook ayıp aaaa benim gibi lkibar ol mi,llete kötü örnek olma birsencim benim:7::7::7::7:sen bana sopalı geliyon ben sana kahve ısmarlıyorum çok iyi biri olduğum için

tabii tabii senn benii döftünn hemdee karnımdaa bebişim olbilirr sen bizi dövdünnn :5::5::9:

yani süper olur birde hamileyken burası daha çok kopar dimi
seni bilirim bi işş yapmazsın hepsini kaynanaya yaptırır artık zaten yemeye yorulursun birde senin bebeğin de benim bebeğğime laf söyle senin gibi hazır cevaptır şimdi eee benim bebekte durmaz zaten çok fena olur

yigeniştoma laff yokk hele bi olsun ben onu el üstünde tutarım pamuklara sarmalarımm :52:

tabii tabii senn benii döftünn hemdee karnımdaa bebişim olbilirr sen bizi dövdünnn :5::5::9:

yigeniştoma laff yokk hele bi olsun ben onu el üstünde tutarım pamuklara sarmalarımm :52:

şaka yapmıştım ama senden değilde bebetten özür dilerim dövdüm şi,mdi öcünü alma hırsıyla sana daha sıkı tutunur abla ya ona söyle şaka yaptığımı
inş.bebişin vardr ya
olunca görecez bakem pamuklara sarıyormusdun

merhaba cnm unutmusum baya zaman gectı..şimdi iyi olmana sewındım..ben aşılama yaptırdım cnm bugun bı hafta oldu..ctesı sonucu ogrenıcez bakalım:34:
canım okadar yürekten olmasını istiyorum ki inş. sende güzel haberi verirsin bize hemen tüp bebek denemediğine sevindim bence henüz o aşamaya daha var ve o aşamaya gelmeden mutlu haberi almayı nasip eder mevlam inş....benimde bata 1 hafta var

tabiki gülüyordum canım ama şu an aklıma gelmiyor burda çok güzel arkadaşlık kurdunuz en çok da ona imrenerek bakıyorum size umarım Rabbim bir gün de hamileyimm kızlar diye yazı yazmayı ve kucağımıza bebeklerimizi almayı da nasip eder canım

tabiki gülüyordum canım ama şu an aklıma gelmiyor burda çok güzel arkadaşlık kurdunuz en çok da ona imrenerek bakıyorum size umarım rabbim bir gün de hamileyimm kızlar diye yazı yazmayı ve kucağımıza bebeklerimizi almayı da nasip eder canım

canım ya taqnıdıkça yakınlık kuruyoruz zamanla gör bak sende bizler gibi olacan burda hiç kırılmıyoruz birbirimize çünkü hepimizde hep iyi niyetli olduk birbirimize karşı
kız ya inşallah rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu 1 haftan varmış bak belk,ide uğurlu grlir burası sana ilk tedavide haberini verirsin

şaka yapmıştım ama senden değilde bebetten özür dilerim dövdüm şi,mdi öcünü alma hırsıyla sana daha sıkı tutunur abla ya ona söyle şaka yaptığımı
inş.bebişin vardr ya
olunca görecez bakem pamuklara sarıyormusdun

tmm kabul etti bebişimm afferım zeynoo sen ıyı teyzoş olcaksın hee :))) kız sararım tabıkı hele bi olsun ayy teyzesı onu yerr yrr..bu arada ayşegulkuşta doktora gıdıcektı bugün gelemedı gıttı bakalım yıgenıstos kızmı erkekmii :52:

canım okadar yürekten olmasını istiyorum ki inş. sende güzel haberi verirsin bize hemen tüp bebek denemediğine sevindim bence henüz o aşamaya daha var ve o aşamaya gelmeden mutlu haberi almayı nasip eder mevlam inş....benimde bata 1 hafta var

canım çok sağol allah razı olsun..ewt ıkı doktora gıttım ıkısıde bı kac kez aşılama önerdi..şimdilik tüp bebek askıda..inşallah dönüşün muhteşem olur tatlımmm :52:

tmm kabul etti bebişimm afferım zeynoo sen ıyı teyzoş olcaksın hee :))) kız sararım tabıkı hele bi olsun ayy teyzesı onu yerr yrr..bu arada ayşegulkuşta doktora gıdıcektı bugün gelemedı gıttı bakalım yıgenıstos kızmı erkekmii :52:

canım çok sağol allah razı olsun..ewt ıkı doktora gıttım ıkısıde bı kac kez aşılama önerdi..şimdilik tüp bebek askıda..inşallah dönüşün muhteşem olur tatlımmm :52:

teşekkür ederim abla bebişinde çok ince kız aynı benim gibi teyzesini kırmazki(laf aramızda korktum intikam hırsıyla büyür diye)
sen tuturdun kızdr kesin ayşegül meyve aşermişti sen hamile kalırsan erkek bebişin oolur ahanda buraya yazdımmm

teşekkür ederim abla bebişinde çok ince kız aynı benim gibi teyzesini kırmazki(laf aramızda korktum intikam hırsıyla büyür diye)
sen tuturdun kızdr kesin ayşegül meyve aşermişti sen hamile kalırsan erkek bebişin oolur ahanda buraya yazdımmm

anasına cekmiş bebişimm saf temız duygular ıcınde ıntıkam duygusundan uzak :9:
kız belli olmaz erkekte olbilir bakalım görücez hele bi gelsin ayşegül..bu arada bencede benım oglum olucak ıkı gun öncede kendımı pazarda gördüm eşorman bakıyorum kendıme boyle pembelı begenıyorum adam pembelı kalmadı abla mavılı verıyım sana dıyo mvılıyı alıyorumm :1:

kız belli olmaz erkekte olbilir bakalım görücez hele bi gelsin ayşegül..bu arada bencede benım oglum olucak ıkı gun öncede kendımı pazarda gördüm eşorman bakıyorum kendıme boyle pembelı begenıyorum adam pembelı kalmadı abla mavılı verıyım sana dıyo mvılıyı alıyorumm :1:
anası saf temiz :53::53::53::53: teyzesi dsesekte akla uyarda anası çok komik oldu
canım ya bak hislerim doğru çıkmış rüyanda bile görmüşsün neyse sağlıklı olsunda ikiside aynı zaten kız erkek rabbim 2 duyguyuda yaşatsın
benim ne olacak abla ilkinde

maviliyi alıyorsan canım inşallah Rabbim erkek bir evlat nasip edecek ona delalet eder inşallah

anası saf temiz :53::53::53::53: teyzesi dsesekte akla uyarda anası çok komik oldu
canım ya bak hislerim doğru çıkmış rüyanda bile görmüşsün neyse sağlıklı olsunda ikiside aynı zaten kız erkek rabbim 2 duyguyuda yaşatsın
benim ne olacak abla ilkinde

anasınaa kurban ol senn pehhh :19:
senınde oglun olacak şehzadeleri dogurucazz :52::9::9:

maviliyi alıyorsan canım inşallah Rabbim erkek bir evlat nasip edecek ona delalet eder inşallah

ewt cnm bende öyle yordum ben kızım olmasını ısrıyorum aslında ruyadada pembe ıstemısım ama mavı vermiş ban adam ..aman olsunda elı ayagı duzgun olsun sağlıklı olsun ne olursa olsunnn :52:

inş.çifte muhteşemlik olur.birsencim ben aylardır gelmesini beklediğim birinin yanına gittim emekli ebe :52:

Back
X