ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

inş.çifte muhteşemlik olur.birsencim ben aylardır gelmesini beklediğim birinin yanına gittim emekli ebe :52:

inşallah cnm...kim o emekli ebe cnımm ?

allahım ya yavru sana çekmesin baksana çok ayıp millete kötü örnek olma dedim oıluyorsun
abla oğlum olacak demek aynı ismide verelim bari kız

werelim benım bu ay tutarsa aşıcan koycam :9:
​warmı aklında guzel erkek ısmı bakıyım zeynoo

zeynoşum sen özlenmiycek hatunmusun özlediğimden ara ara girdim ama şimdi tam geldim.baktım 2 de hamişimiz var daha bi inancım yerine geldi.:16:
CANIM YA BİDAHA KAFA DAĞITMAK İÇİN BURAYI BIRAKMA HERŞEYİ NASİP KISMET NE ZAMA GELECEĞİ BELLİ OLMUYORKİ HAYIRLISIYLA HEPİMİZDE HABERİMİZİ YAZACAZ BURAYA İNAN TABİ
TEDAVİLERE DAHA NE KADAR ara vwerecen

werelim benım bu ay tutarsa aşıcan koycam :9:
​warmı aklında guzel erkek ısmı bakıyım zeynoo

kız birsen valla çok güzel isimmmm bak yeminle tutarsa aşıcan koy şiddetle isterim koymanı hatıra kalır o isim muhammed kerim,muhammed yusuf düşünüyorum şimdilik eskiden beri oğlum olursa muhammed koyacam derdimde sende varmı isim

arkadaşımın annesi bursada yaşıyor ve çok iyi anlıyormuş gittim karnma baktı göbek deliğime bastırdı sonra kasığıma bastırdı aynı ayarda atıyormuş göbeğim yerindeymiş iyiymiş. adetime 7 gün kaldığını söylediğimde adetin 4.günü gel bebek felan olursa zarar veririz dedi tam olarak ne yapıcağını anlamadım ama eğer adet olursam 4.günü gidicem çok hamile kalan varmış kızı anlatıyor öyle paralı felan değil.

CANIM YA BİDAHA KAFA DAĞITMAK İÇİN BURAYI BIRAKMA HERŞEYİ NASİP KISMET NE ZAMA GELECEĞİ BELLİ OLMUYORKİ HAYIRLISIYLA HEPİMİZDE HABERİMİZİ YAZACAZ BURAYA İNAN TABİ
TEDAVİLERE DAHA NE KADAR ara vwerecen
4-5 ay kadar düşünmüyorum tabi yarın fikrim ne olur bilmiyoum da şimdilik böyle düşüüyorum bakalım. ama adaşım sen beni anlarsın insan bazen çok bunalıyor hayatta tek gayem bebekmiş gibi hisssdiyor çok mutsuz oluyordum onu atlatmak için uzaklaşmak en iyisiydi iyi geldi gerçekten.

4-5 ay kadar düşünmüyorum tabi yarın fikrim ne olur bilmiyoum da şimdilik böyle düşüüyorum bakalım. ama adaşım sen beni anlarsın insan bazen çok bunalıyor hayatta tek gayem bebekmiş gibi hisssdiyor çok mutsuz oluyordum onu atlatmak için uzaklaşmak en iyisiydi iyi geldi gerçekten.

evet anlıyorum tedaviyi bırakınca kötü oluyor ilk,insan alışıyor çünkü biraz zaman geçince gerçektende insan rahat oluyor ruhen daha güçlü oluyor
ama sen 5 ay bekletme istersen gerçi inşallah kendiliğinden olur

evet anlıyorum tedaviyi bırakınca kötü oluyor ilk,insan alışıyor çünkü biraz zaman geçince gerçektende insan rahat oluyor ruhen daha güçlü oluyor
ama sen 5 ay bekletme istersen gerçi inşallah kendiliğinden olur
inş. kendiliğinden olur eğer gidersemde herşeyi yaptırmış şekilde gitmek istiyorum hormondu, rahim filmiydi ,sperm testi hepsini doktorun masasına koyucam en azından sorun kimde ne yapabilriz farazi iş yapmaktansa net herşey ortada olur....bu arada aşıcan a hala gülüyorum...

zenepcim canım çıkmam gerek kusura bakmazsan biz yine görüşürüz 2 sattir burdatyım yarın senle bol bol dertleşiriz tamam mı canım öptüm seni

zenepcim canım çıkmam gerek kusura bakmazsan biz yine görüşürüz 2 sattir burdatyım yarın senle bol bol dertleşiriz tamam mı canım öptüm seni
tamam hayatım benimde elim kulağımda eşimi bekliyorum çıkıcaz bu saatten sonra eve gidicez daha hayırlı akşamlar cnm

süslümmmm kız olaki penaltı çıksa sana bu kadar umutsuzken ki inşallah öylede olurrr
şekerimmm ben temmuzda gidecemm herhalde temmuz 18de iğnemi kullanacam gağustosta olabilir

testte ağlarmıki yau işeyip bırakıyorsun afedersin dün bekledim biraz gelmeyince gittim bitanemmmm cumartesi günü günün aklımdasın

as beyzoşşşşş canım kıskanma 2 hafta hep aç kaldım SEN AÇLIK NEDR BİLİRMİSİNNNNN HEE
canım ya çok zor kilo verme işi hamsi olmuşummmmm göbek kaldı biraZ

ahh ahh nirde bebeeeemm keşke diyom sadece:ssz::ssz:

bizim çalışmalar da yeni bitti :) canım benim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız içinde de bizlerin güzel haberlerini :)

İNŞ canıımm :)) benim merak ettiğim bu iğneden sonra benim ilk yapılınca karnım biraz ağrıdı bi de ertesi sabah ağrıdı gibi ama bu psikolojik de olabilir sanki hani hep ağrıyormuş diye duydum da ben.bir de benim bağırsak problemim var iğne sola vuruldu sanırım yumurtalarım o taraftaymış ondan, onun için ben pek ayırt edemiyorum ağrı neyin ağrısı :S offfff ama bunun farklı bi yanı var mı ki ??

arkadaşlar ben yarın dolgu yaptırmaya gidicem herhangi bi zararı olur mu iğneye bi ihtimal anestezi uygulanabilir ben çok korkuyorum çünkü?

İNŞ canıımm :)) benim merak ettiğim bu iğneden sonra benim ilk yapılınca karnım biraz ağrıdı bi de ertesi sabah ağrıdı gibi ama bu psikolojik de olabilir sanki hani hep ağrıyormuş diye duydum da ben.bir de benim bağırsak problemim var iğne sola vuruldu sanırım yumurtalarım o taraftaymış ondan, onun için ben pek ayırt edemiyorum ağrı neyin ağrısı :S offfff ama bunun farklı bi yanı var mı ki ??
çok iyi anlıyorum canım ilk günler bende öyle sandım ama bugün bayaa baya arttı kasılmalarım şimdi geçti bi şey yok ama gündüz vardı. ben göbekten vuruldum canım sen kalçadan galiba. İnşallah tutar bu ay canım hamile kalırız :9:
arkadaşlar ben yarın dolgu yaptırmaya gidicem herhangi bi zararı olur mu iğneye bi ihtimal anestezi uygulanabilir ben çok korkuyorum çünkü?

yaptırma canım sakın çünkü bende yaptırmıştım sormuşlardı hamile misiniz diye hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı yaptırılmıyor aradaki 3 ayda yaptırılabilirmiş çünkü diş yaptırırken kasılma olabilirmiş bu da düşük nedeniymiş bana doktorum böyle söylemişti

çok iyi anlıyorum canım ilk günler bende öyle sandım ama bugün bayaa baya arttı kasılmalarım şimdi geçti bi şey yok ama gündüz vardı. ben göbekten vuruldum canım sen kalçadan galiba. İnşallah tutar bu ay canım hamile kalırız :9:

yaptırma canım sakın çünkü bende yaptırmıştım sormuşlardı hamile misiniz diye hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı yaptırılmıyor aradaki 3 ayda yaptırılabilirmiş çünkü diş yaptırırken kasılma olabilirmiş bu da düşük nedeniymiş bana doktorum böyle söylemişti

yok canım benimde göbekten sol tarafa vurdu hmm sonradan başlar mı benim de acaba :44: hayırlısı inşallah.

evet ben de biraz araştırdım öle diyor hep ama hadi ben hamile kaldım diyelim daha 3 günlük olacak ama bunu mecbur yaptırmam lazım kanal tedavisi oldu geçici dolgu var onun çıkması lazım 1 aydan fazla dayanmaz dedi doktor ki 2 hafta oldu yapılalı :S

yok canım benimde göbekten sol tarafa vurdu hmm sonradan başlar mı benim de acaba :44: hayırlısı inşallah.

evet ben de biraz araştırdım öle diyor hep ama hadi ben hamile kaldım diyelim daha 3 günlük olacak ama bunu mecbur yaptırmam lazım kanal tedavisi oldu geçici dolgu var onun çıkması lazım 1 aydan fazla dayanmaz dedi doktor ki 2 hafta oldu yapılalı :S

canım istersen en iyisi sen bir doktoruna sor ama hiç bir şey bebekten daha önemli değil bunu da unutma tamam onu geçici yine bir şeyler yapabilirler. Belki doktorun bir şeyler verir en azından kasılmaların olmasın diye ya da düşük olmaması için iğnelerden varmış onlardan falan yapar belki :44:

canım istersen en iyisi sen bir doktoruna sor ama hiç bir şey bebekten daha önemli değil bunu da unutma tamam onu geçici yine bir şeyler yapabilirler. Belki doktorun bir şeyler verir en azından kasılmaların olmasın diye ya da düşük olmaması için iğnelerden varmış onlardan falan yapar belki :44:

haklısın canım orası kesin zaten o kadar uğraşıyoruz riske atmamak lazım ben bi gideyim danışayım doktora inş sorun olmaz aklıma takıldı acayip..

haklısın canım orası kesin zaten o kadar uğraşıyoruz riske atmamak lazım ben bi gideyim danışayım doktora inş sorun olmaz aklıma takıldı acayip..

canım en iyisini yaparsın riske atma tabi, belki de sorun olmaz diyecek ama sanmam canım çünkü ben ilk evlendiğim sıralar yaptırmıştım dişimi bana hamilelik şüpheniz varsa yaptırmayın demişti doktor, kesin etkisi vardır.

Bende yeniyim canım hoşgeldin :) bizde 7 aydır çocuk istiyoruz. Klomen ne bilmiyorum doktor bana vermedi ondan, önce hormon tedavisi sonra serophene ve aynı zamanda fobiol ve B12 hapı. geçen salı da çatlama iğnesi verdi. Doğum kontrol hapı aceba hormonlarını değiştirmiş olabilir mi? bende sadece burda paylaşıyorum bu sırrımı kimselere söyleyemiyorum. Herkes soruyor neden çocuk yok artık yapın düşünün diyorlar bende yok düşünmüyoruz diyorum ama çok zoruma gidiyor bunu söylerken çok üzülüyorum :( inşallah hayırlısıyla Rabbim bir evlat nasip etsin inşallah size de bize de :hamile: olmayı nasip etsin inş

slm cnm bende yeniyiyım daha aynı poroblem bende de var 2 yılımı bıtırcem eylul ayında bebek ıstıyoruz ama olmuyo simdi folik asit dıye bı ılac varmıs ona basladim ins rabbım hem bena hem de bızim gıbı olanlara evlat nasip etsin cevreyi dinlememeye caliş cnm esinle beraber olduktan sonra gerısı bos ama yınede insan takmadan gecemiyo bende aynıyım ama rabbım bı evlat nasip ettıgınde herkesin sesi kesilir herhalde allah hepimizin yardımcısı olsun ins.........

Back
X