Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay öncesine kadar çok istiyordum ama vazgeçtimmm sezeyan olunuyormuş bende normal doğum tarafıyım o yuzden tekiz olsun
evet kız çok heyecanlı az kaldı gibi bazen olmayacak bazen de olacak gibi hissediyorum hamiş kız dua et
İNŞALLAH DİLDİĞİN GİBİ BEBİŞİNE KAVUŞURSUN
iğne bir defa kullandım oda ovitralle .fsh yüksekliği yumurtalık tembelliği yani canım yumurtalıkların çalışması hakkında bilgi veriyor bize maliyetini bilmiyorumki maddi sıkıntımız yok allaha şükürde hangi merkez iyidr araştırmak lazım
hayt evde kalmış çoktan uyanmışım ben önce kendine bak sen kesin yeni uyanmışsın demeseydim görmezdin bileolsun canıııımm canın saolsun uyanamadınmı henüz![]()
evde dolu işim var yapasım ya hiç yok ya çok tembelim....keşke çalışıyo olsaydım ya alışveriş yapmak istiyorum![]()
evde dolu işim var yapasım ya hiç yok ya çok tembelim....keşke çalışıyo olsaydım ya alışveriş yapmak istiyorum![]()
hayt evde kalmış çoktan uyanmışım ben önce kendine bak sen kesin yeni uyanmışsın demeseydim görmezdin bile
canım yumurta tembelliği genelde nyolu tüp bebeğe çıkıyor valla istanbuldamıydın var güzel merkezler biraz arştır gerçi bakem nasibin neresi
samsundayım yavvv ama istanbula gelcem oğlişimin tatilini bekliyorum
zzeynoşşşşşşhayırdır yabancı dılemı merak sardın
![]()
varmı kalacağın yer tüp bebek içinmi geleceksin
canımmm ya ayıpsın valla yoksa gel bana diyecektim hiç problem değil valla eşim konusunda da rahatım sevr öyle misafir falanvar tabi seeeeeeeeeeennaaaa kabul etmezmisin kaynana ggibi kalırım başında
Ablam var kızz korkma sarıyerde tüp bebek için değil tatil. Kocasız tedavimi olur ayoool kociş burda
hoşbulduk canım beniminşallah güzel donuç alırsın çift çizgi mutluluğunu yaşarsın iyi sende varsın tekrr hoşgeldin yavrummmm
![]()
var tabi seeeeeeeeeeennaaaa kabul etmezmisin kaynana ggibi kalırım başında
Ablam var kızz korkma sarıyerde tüp bebek için değil tatil. Kocasız tedavimi olur ayoool kociş burda
canımmm ya ayıpsın valla yoksa gel bana diyecektim hiç problem değil valla eşim konusunda da rahatım sevr öyle misafir falan
1 ay öncesine kadar çok istiyordum ama vazgeçtimmm sezeyan olunuyormuş bende normal doğum tarafıyım o yuzden tekiz olsun
evet kız çok heyecanlı az kaldı gibi bazen olmayacak bazen de olacak gibi hissediyorum hamiş kız dua et
ediyorum cnm olacak inşallah...hem tüp bebek tedavileri çoğunlukla olumla sonuçlanıyor korkma sen:)...ben her iki dogumdanda çok korkuyorum ne olacaksa normali yapamam gibime geliyor...sezeryanı da izledim ondan da korktum :18::18::18::18::18:
canım ya boşver işi gücü toz al yeter tvde mübarek azıcık su sıçratsak çamur oluşur bi zahmet o tozu silde sonra yine dinlenirsin ne alış verişi kız ne almak istiyorsun
çok sevindim canım senin adına..ilk çocuğumun kız olmasını bende çok istiyorum hoş hayırlısıyla olsunda bu saatten sonra hiç farketmez..rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..kızlar dun gec geldım doktordan yazamadım sıze çok şükür bebegım ıyı veeeeeeeeeeeee cınsıyetımız bellı oldu süslümüz gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımmm gelıyor![]()
ayy neour bir mucize olmuş olsun..ayrıca tebrik ediyorum valla nasıl bukadar bekleyebildin bende nefret ederim o testten ama bukadar gecikmede kaçkez yapıp hatta kana bile gitmiştim çoktan..sabırlı hatunsun valla..kızlar ben fobi geliştirmişim kendi kendime test alıp yapamıyorum ne halt edeceğim bilmiyorum kafayı sıyıracam eşim diyor al da kurtulalım yoksa adet söktürücü içersin di yor ama yoko ben o beyaz aleeti görmeye tahammül edemiyorum yalnış hesaplamşım bugun 41. günmüş ama zaten 35-36-38 günde bir oluyorum adet off ne halt edecem ben![]()
moralim çooookkk bozuk fsh değerim 39 lara çıkmış 13 dü daha önce. dr um tüp bebek önerdi