- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
iki lafın belini kıraydık milleti çekiştirseydik ya bari dedikodu yapaydık
kızz bakk bakk işi gucu mılletı cekıstırmek dedıkodu yapmakk ayy korktummben senden kımbılır benım arkamdanda neler soyluyorsundurr senn
günaydın yavrum..demek yumurta rezervın azalmıs bu konuda pek bı bılgım yok tatlım hay allah nıye oyle olmus acaba üzme kendini dıyrum ben sıze gelın ıstanbula toplucana tüp bebek merkezını basalım dıyee![]()
herkese merhaba kızlar..
buaralar hep gezmelerdeyim pek yazamasamda takip ediyorum hepinizi..
buranın demirbaşı olarak henüz hiç hamişlik tadamayan ben zeyno birsen (ki onun aşılaması olmuşturda inşallah ondan kurtulmuşuzdur)
daha çok buralardayız sanırım![]()
birsooşş son durumun nedir kuzum..
karanfiltoşşşş naberr tatlımm
görüşmeyeli nasılsın bakayımmdıyorum sıze egelın beraber tüp bebek yapak dıye..kızlar bu arada dun aksam haberlerde aret amcamın yerını gordum taksım gümüşsuyu ıyıkı oraya gıtmedım yoksa gaz bombasından eylemlerden tedavım yarım kalıcaktı
![]()
bugün ruh durumum bıraz daha ıı tatlım yalnız sınır tepemde şöyle bırı gelsede dövsem![]()
iyiyim canım evdeyim bugün ama öğlen sonu pazara gidicem yağmur yağmasa tabi..
hehe topluca tüp bebeğe gidelim bencede belkim indirimde yaparlar bize![]()
vuuvv uzak duralım ozaman senden..
iyi olmana sevindim tatlım..neyse sen yinede birini bulursan şöyle temiz bi dövde belkim daha rahat edersin![]()
ewt bugun hava kapalı tatlım..benımde pazarım var bugun kocişi yolladım bende bakalım nsl alıcak eksıklerı :)) ewt gıdelım walla bız demırbasların sonu o
evet ya kapalı havayıda hiç sevmem benimde içim otomatikmen kapanıyo sankiiyi aferin enişteye seni yormuyo benimki bana inat 2kilo alacağı şeyi 4alır ve bozulur çöpe gider amacı onu göndermemem vede başarıyo..
ah kuzum ya olsunda tüp olsun farketmez..
yaa hep bu ılacların yan etkısı tatlım..neysekı bıttı dun aksam cok şükür..kız ben oyle kavgacı tıpte degılımdır dovcem dıye gıder dayak yer gerı dönerimm![]()
benim gibisin desene ben kendimi savunmasınıda beceremem.ama şöyle hakkını söke söke alanlarada bayılıyorum valla..
yok kız maşallah benımkı gıder su 10 gun yatıyorum ama ne ıstıyorsam alıyor sagolsun ıyı alıstım valla...bıde bunun hamılelıgı var yasadım gıttı![]()
ayy bende öyle safım korkarım karsımdakı kişi kırılır dıye bısey dıyemem sonra sabaha kadar kendı kendımı yerım..bende sewıyoum valla ama olamıyorum..demek snde benım gıbısın ahh yavrumm![]()
aman maaşallah diyim..benimki çok tembel ya gerçi hakkını yemim iş saatleri çok uzun ve yorucu şimdilik kendi işimi görüyorum ya ilerde hamiş olursam yapıcak tabiki..
bende inan hep karşımdaki kırılmasın üzülmesin diye hareket ederim sonra bakarımki onlar hiiç beni düşünmüyo umursamıyo üzülürüm ama hep içimden kimseye bişide diyemem hep kendimden fedakarlık yaparım..ama bu yönümle çoğu kezde üzülürüm ama yapıcak bişi yok can çıkar huy çıkmaz demişler..
aynen cnm benı anlattın sankı..insanlar karsısındakını hıc dusunmeden boş konusup kırmaya cok meraklı ben herzaman ılımlı konusup karsımdakını uzmemeye dıkkat ederim ama fazla kırılgan ve takıntılıyımdır ..üzüllen hep ben olurm..
ayy sendemi alıngansın..itiraf ediyorum ben çok alıngan ve kırılganım insanları boşvermeyi takmamayı beceremiyorum sanırım hiçte beceremicem..
yavrumm bız senlee kardeşmiyiz neyızz herşeyimiz hemen hemen aynı![]()
Arkadaşlar ben ilk defa klomen kullandıktan sonra 6 gün önce ovitrelli çatlatma iğnesi vuruldum.şu anda da bebek olursa tutunması için progestan kullanıyorum bugün kahverengi lekelenmem olmaya başladı daha adetime 10 gün falan var. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi ya da kullandığım ilaçların yan etkisi mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Allah tez zamanda hepimize hayırlı,sağlıklı evimize mutluluk ve neşe katacak evlatlar nasip ettin inşaallah...
evet kardeşiz biz bilmiyormuydun![]()
burcun ne birsen.
niye kimse yokkkkkkkkkkkkk![]()