ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

senin yasadığının aynısını yasadım ve doktorumu aradım doktor ilacı bırakmamaı söyledi.adet olmak demekmiş gelen leke.sonra zaten ilacı bırakınca adet oldum.

yaaa şimdi gördüm yazdığını umutlanmaya başlamıştım ama daha adetime 10 gün falan var çok erken değil mi adet için

Kizlar acil bisey soyleyin ileri derecede kabizim tuvalete giremiyorum kaysi kuru erik su maden suyu zeytin yagi hepsini denedim olcem valla karnim 9 aylik hamile gibi sisti dun acile gittim bi kac ilac verdi ama kullanmadim cunku bebegime bisey olmasindan korktum ne bileyim bi yolu olmali dogal bi yolu!! Bebegimide gormek istiyom cok endiseliyim daha randevu ayin 21 inde of offffff cok stres var uzerimde

canım orada bulabilirmisin bilmiyorum ama sinameki çok iyi geliyor diye biliyorum 1 bardak kaynamış suya atıp demliyosun dene istersen

kızz bakk bakk işi gucu mılletı cekıstırmek dedıkodu yapmakk ayy korktummben senden kımbılır benım arkamdanda neler soyluyorsundurr senn :53::9:

günaydın yavrum..demek yumurta rezervın azalmıs bu konuda pek bı bılgım yok tatlım hay allah nıye oyle olmus acaba üzme kendini dıyrum ben sıze gelın ıstanbula toplucana tüp bebek merkezını basalım dıyee :9::9::9:

bu gidişat oraya sanırım birsenciim .niye azalmış bi bilsem bi aşağı bi yukarı salak fsh :47:

begendım canım begenmezmıyım hiç:16:
canım ya çıkmak zorunda kaldım benim burdan komşum geldi kusura bakma
bilirim bebeğeneceğini kız

ediyorum cnm olacak inşallah...hem tüp bebek tedavileri çoğunlukla olumla sonuçlanıyor korkma sen:)...ben her iki dogumdanda çok korkuyorum ne olacaksa normali yapamam gibime geliyor...sezeryanı da izledim ondan da korktum :18::18::18::18::18:

ayy ne bileyim önüme gelirse almak istiyorum hem bekar hemde çalışıyorken ne güzeldi ...giderdim herşeyleri alırdım...kılık kıyafet...hele yigen delisiydim onları gezdirmek onlara oyuncaklar kıyafetler almak çok hoşuma giderdi...inşallah hemen atanırım ya..
şeker inş.bende olumlu sonuç alırım
boşver sezeryanı normal doğum yap kız korkma destekliyorum seni ne atanması bu arada kız yiğenin olayım yavrummm

herkese merhaba kızlar..
buaralar hep gezmelerdeyim pek yazamasamda takip ediyorum hepinizi..
buranın demirbaşı olarak henüz hiç hamişlik tadamayan ben zeyno birsen (ki onun aşılaması olmuşturda inşallah ondan kurtulmuşuzdur)
daha çok buralardayız sanırım:50::50::50:
mrb.gez aman aman hiç evde durma canım ya demirbaşlardan biri olarak keşke tekmeyi bizde yesek şu hamile damgası bizede vurulsa keşke
ayy sendemi alıngansın..itiraf ediyorum ben çok alıngan ve kırılganım insanları boşvermeyi takmamayı beceremiyorum sanırım hiçte beceremicem..
ben çok takmam ama üzülürümmmmbende sizin gibiyim aslında
yavrumm bız senlee kardeşmiyiz neyızz herşeyimiz hemen hemen aynı :9:
kanımca bi,rsoşşşş bende karanfiloşla ve senle gardaşım
canlarım benimmm bak bende sizinle aynıyım gerçekten

evet kardeşiz biz bilmiyormuydun:21::21::21:
karanfiloş birsoş bilmiyor ama ben anlşamıştım kardaş olduğumuz artrık birsoşta bildi slogan HEPİMİZ KARDEŞİZ
niye kimse yokkkkkkkkkkkkk:47::47::47::47::47::47::47:

Canımmm ya bak ben geldim sen yoksun ne habersin kız ya bi test tutsannnnnn lütfen pınaroşşşşş

kızz bakk bakk işi gucu mılletı cekıstırmek dedıkodu yapmakk ayy korktummben senden kımbılır benım arkamdanda neler soyluyorsundurr senn :53::9:
ayol senin arkandan burda konuşmayanmı var herkes diyor işte birsoş hamilwe kalsa havalara girecek sizli bizli konuşacak diye bebeğide aynı onun gibi şımarık olacak diye tabi BEN DEMİYORUM bizimm kızlasr diyor isimde verebilirim
kız kamar amcaya nasıl biber gamıydı ne nasıl atılmamış yazık amcama keşke bu kamar mağzalarda kampanyalar indirimler oluyor ya keşke amcamızda yapsaaaaaaaaaaaaa KAMAR AMCAYLA TÜP BEBEKTE %40 İNDİRİM DOKTOR ŞUAN TÜRKİYEDE TÜP BEBEKTE BAŞARILI OLANLARDAN BİRİ

arkadaşlar merhaba umarım keyifler yerindedir 1 haftadır ben de takip ediyorum sayfayı öğretmen olduğum için pek fırsat olmuyor bazen bakmaya inş herkes için herşey yolundadır sayfayı takip ettikçe hergün ne olacak diye merak ediyorum hem sizi hem de kendimi.İğneden sonraki 5.günüm dün biraz karnım ağrıdı midem de ağrıyla bulanır gibi oldu ama bugün bişi yoktu ha bi ara ayakta durunca belim ağrıdı.hergün eşim soruyor farklı bişi var mı diye pek de olağandışı bişi hissetmiyorum açıkçası meraktan çatlayacağım düşündükçe stres olmamak elde değil..Allah gönlümüze göre versin..

boşver sezeryanı normal doğum yap kız korkma destekliyorum seni ne atanması bu arada kız yiğenin olayım yavrummm[/CO

günaydın hanımlar....
inşallahduyucaz cnm senden de bu haberi...normal doğumda çıkaramam gibime geliyor bebeği ya ne bileyim hayırlısı bakalım...belkide kilo yüzünden doktor direk sezeryanda diyebilir...ben iktisat mezunuyum haziran ataması varya bi umut bekliyorum işte memur oluyum ben sana da neler neler alırım cnm benim:9::9::9:

Kizlar gunaydin bugun mevlut okutuyorum Allahin izniyle az sonra annem gelecek biraz pogaca falan yapacagiz yorulacagim biraz ama olsun sonuc guzel bisey icin persembeniz mubarek olsun kendinize iyi bakin hamile haberleri alma dileklerimle :)))

selamun aleyküm canlaaarrrr
AYŞEGÜLCÜM kızımız hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm benim:16::16: yiğenimize isim buldunuz mu??
karanfilcimm birsencimm ve zeynoşumm bende sizle kardeşim sanırımmmm :53::53::53::53::9::9:
HVC canım benim bildiğim sinameki hamilelere zararlı olabilir önce sor sonra kullan cnm:40:
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz tek tek alıntı yapamadım inşAllah karşılaşır muhabbet ederizz:16:

arkadaşlar merhaba umarım keyifler yerindedir 1 haftadır ben de takip ediyorum sayfayı öğretmen olduğum için pek fırsat olmuyor bazen bakmaya inş herkes için herşey yolundadır sayfayı takip ettikçe hergün ne olacak diye merak ediyorum hem sizi hem de kendimi.İğneden sonraki 5.günüm dün biraz karnım ağrıdı midem de ağrıyla bulanır gibi oldu ama bugün bişi yoktu ha bi ara ayakta durunca belim ağrıdı.hergün eşim soruyor farklı bişi var mı diye pek de olağandışı bişi hissetmiyorum açıkçası meraktan çatlayacağım düşündükçe stres olmamak elde değil..Allah gönlümüze göre versin..
iyi sayılır keyifler canım bildiğin gibi bende gün sayıyorum:46: ama ya negatif çıkarsa diye de çok üzülüyorum benden sivilce çıkmaya başladı regl yaklaştıkça çıkar :31:ama inşallah bu ay regl olmam da hamiş olurum artık :49: bende dershanede öğretmenlik yapıyordum 20 gün oldu bıraktım evdeyim şuanlık :26::18:

yavrum kusura bakma kocıs geldı pazardan aldıklarını yerleştırdım hemen bı yemek yaptım attım ustune camasır vardı bı yıgın balkonda onları katladım iştee geldım sen yoksunn :))) hee kardeş oldugumuzu bılıyordumda tek yumurta ikizi oldugumuzu bılmıyordmm:52::9:... burcum yay tatlım senın ?:52:

benn varımmbenn nee olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :53:
belki burçtaşızdır oyüzden bukadar benziyoruzdur dedim ama oda değilmiş bende koç..
yok yok biz yinede kardeşiz tatlımm:9::9::9:
canım ya çıkmak zorunda kaldım benim burdan komşum geldi kusura bakma
bilirim bebeğeneceğini kız

boşver sezeryanı normal doğum yap kız korkma destekliyorum seni ne atanması bu arada kız yiğenin olayım yavrummm

mrb.gez aman aman hiç evde durma canım ya demirbaşlardan biri olarak keşke tekmeyi bizde yesek şu hamile damgası bizede vurulsa keşke

ben çok takmam ama üzülürümmmmbende sizin gibiyim aslında

kanımca bi,rsoşşşş bende karanfiloşla ve senle gardaşım
canlarım benimmm bak bende sizinle aynıyım gerçekten

karanfiloş birsoş bilmiyor ama ben anlşamıştım kardaş olduğumuz artrık birsoşta bildi slogan HEPİMİZ KARDEŞİZ

Canımmm ya bak ben geldim sen yoksun ne habersin kız ya bi test tutsannnnnn lütfen pınaroşşşşş
ay nerde hamişlik bize yakınmıdır acep zeyno:44::44::44: senin hislerin kuvvetlidir rüyalarında çıkar bende hiç bişi yok..
hehe sende bizdensin ha evet HEPİMİZ KARDEŞİZ.............buarada büyük abla ben oluyorum ah ah yaşlandım gitti bi bebiş doğuramadan..
AYŞEGÜLCÜM kızımız hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm benim:16::16: yiğenimize isim buldunuz mu??
karanfilcimm birsencimm ve zeynoşumm bende sizle kardeşim sanırımmmm :53::53::53::53::9::9:
HVC canım benim bildiğim sinameki hamilelere zararlı olabilir önce sor sonra kullan cnm:40:
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz tek tek alıntı yapamadım inşAllah karşılaşır muhabbet ederizz:16:
a.s canım nasılsın sende ben gibi fazla gelemiyorsun artık en son enişteniz rahatsızdı Allah şifasını versin daha iyidir inşallah..
evet canım hepimiz kardeşiz zaten:9::9::9::9::9:

teşekkur ederım canım amın inş. henüz isim bulamadık guzel bulursanız sızde yazın:1:

iyi sayılır keyifler canım bildiğin gibi bende gün sayıyorum:46: ama ya negatif çıkarsa diye de çok üzülüyorum benden sivilce çıkmaya başladı regl yaklaştıkça çıkar :31:ama inşallah bu ay regl olmam da hamiş olurum artık :49: bende dershanede öğretmenlik yapıyordum 20 gün oldu bıraktım evdeyim şuanlık :26::18:

aman canım ya negatif olcak diye düşünmeyelim evet biraz zor oluyor ama iyi düşünmek lazım .umarım o sivilce başka bi sivilcedir insan ne yapacağına şaşırıyor. benim de yarın okul bitiyor ama ay sonuna kadar seminerler var sonra da memlekete giderim işte o zamana kadar belli olacak ya hakkımızda hayırlısı :S

ayol senin arkandan burda konuşmayanmı var herkes diyor işte birsoş hamilwe kalsa havalara girecek sizli bizli konuşacak diye bebeğide aynı onun gibi şımarık olacak diye tabi BEN DEMİYORUM bizimm kızlasr diyor isimde verebilirim
kız kamar amcaya nasıl biber gamıydı ne nasıl atılmamış yazık amcama keşke bu kamar mağzalarda kampanyalar indirimler oluyor ya keşke amcamızda yapsaaaaaaaaaaaaa KAMAR AMCAYLA TÜP BEBEKTE %40 İNDİRİM DOKTOR ŞUAN TÜRKİYEDE TÜP BEBEKTE BAŞARILI OLANLARDAN BİRİ

ayy yeterkıı hamılee kalayımdaa ben daha buraya ugrarmıyımm sız sağ ben selamett cokararsınız benıı :9::9:aa ne şımarıklıgımı gördün bak bebegımede laf atıyor senı teyzelıkten reddedıyoruzz :19: kız 3 senelık ewlılere yapıyor adamcagız ıste ssk gecıyor daha ne yapsım aret amcemm :1:

belki burçtaşızdır oyüzden bukadar benziyoruzdur dedim ama oda değilmiş bende koç..
yok yok biz yinede kardeşiz tatlımm:9::9::9:

oo yawrumm benım ıyı anlaştıgım burç koçtur zaten koçla yay ateş burcu özellikleride hemen hemen aunıdır..bende dıyorumm nıyee bu kıza bu kadar kanım ısındı :9::9:

wayy wayy wayy bendee kardeşim yok dıye üzülüyordum ama baksana ne kadar çok varmışş ayoll hangıbırınıze yetıseyımm bennn :9::9: hepinizi sewiyorumm kızlarrr:16:

nalyec uzulme hakkında hayırlısı olsun canım.Allahım sana guzel bır bebek nasıp etsın ve ısteyen herkese.....Sanırım sabırlı olmak lazım Allah vereceği zamanı biliyor

sende mi beyzacım anlamıuştım sen en küçüğümüzdün seni cami avlusuna bırakmışltılar kanımız bir biz klardeşlerin bebeki yok demek ki burdan kan çekiyyyy bulduk birbirimiz bebetlerde gelir artık
ay nerde hamişlik bize yakınmıdır acep zeyno:44::44::44: senin hislerin kuvvetlidir rüyalarında çıkar bende hiç bişi yok..
hehe sende bizdensin ha evet HEPİMİZ KARDEŞİZ.............buarada büyük abla ben oluyorum ah ah yaşlandım gitti bi bebiş doğuramadan..
ablaaaa yakındır d,iyeyim yakın olsun bizimde bebekimiz olacaknmı abla
ayy yeterkıı hamılee kalayımdaa ben daha buraya ugrarmıyımm sız sağ ben selamett cokararsınız benıı :9::9:aa ne şımarıklıgımı gördün bak bebegımede laf atıyor senı teyzelıkten reddedıyoruzz :19: kız 3 senelık ewlılere yapıyor adamcagız ıste ssk gecıyor daha ne yapsım aret amcemm :1:

ben de istemiyorum teyzweliği zaten hala olacam
ben birşey demedim ki arkandan burdaki kızlar kjonuşiyyy birsoşş
demi kız aret amca bi tanedr herhalde

kızlar ne yapıyosunuz bizim bu halimiz ne olcak bacılar ya biz nezaman anne olcaz bugun iş yerinde birine işlem yaptım çoçuğunu kıbrısa gönderiyo çalışmaya daha 15 yaşında nüfus kayıt örneğini bı çıkarttım anaaaaaaaaa adamın 11 çoçuğu var 12 de yoldaymış yuh dedim içimden biz birinin kılına bile böyle hasretken millet pıtır pıtır doğurup başka bi şehre çalışmaya gönderiyo tövbe yarrabi affet biran bu haksızlık değilmi isyan bile ettim istemesem belki daha kolay olur diye düşünüyorm

kızlar ne yapıyosunuz bizim bu halimiz ne olcak bacılar ya biz nezaman anne olcaz bugun iş yerinde birine işlem yaptım çoçuğunu kıbrısa gönderiyo çalışmaya daha 15 yaşında nüfus kayıt örneğini bı çıkarttım anaaaaaaaaa adamın 11 çoçuğu var 12 de yoldaymış yuh dedim içimden biz birinin kılına bile böyle hasretken millet pıtır pıtır doğurup başka bi şehre çalışmaya gönderiyo tövbe yarrabi affet biran bu haksızlık değilmi isyan bile ettim istemesem belki daha kolay olur diye düşünüyorm

ayyy canım ya bende bilnmiyorum ne olacak
kız kadın hiç boş durmamış öyleyse doğurmayı alışkanlık yapmış galiba ben 4 tane yapacam 5.de hani kazayla olsun onu planlıyorum mi,llet genelde kazayla oldu diyor ya bende öyle diyecem
inş.bizde birgün hayırlısıyla anne olacaz:52::52::52::52:

Back
X