ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hacı ya derim demesine de baya geçmiş günün neden olmsın kız hamile olabilirsin varsa testte bile çıkar kız test allll

ama sen hamilesain birsoşşşş öyle konuşmadıkmı sen hamile ol ağostosta benim hamile haberimi aldığında yavaştan oynaki düşük olmasın ayollll abla bizimde bebetimiz olacak mı
eğer ağustosta olursa isimde buldum sayılır kıza ağostos çiçeği erkeğe ağostos böceği ismini vericim

yokk bee zynoşş nerdee..sanki ben hıc hmıle olamıycam o haberı alamıycam gıbı gelıyor..bde kan testımın 0 cıkacagına cok emınım nedense..hep 0 la karsılasıcagımı umarak gıdıyorum...bu arada bu aksam cuma akşamı ben bı kuran okuyup gelıcem kaybolmayın bı kere..hepımız ıcın dua edıcemm :16:

zeynep ozele gıtmeye ne gerek var kı. herhangı bır acile git. gebelik testi yaptıracam gunum gectı dedı. hemen yapıyorlar. 1 saate cıkıyor.ben oyle ogrendım hatta ustune 4 5 kere daha kan verdım acaba degerler yukselcek mı dıye. saat 4 gıbı gıdıyorduk hep verdık ama sanırım aksam 5e kadar mı bılmem ama labaratuar acık demıstı bana her saat belkı de verılıyor ama ıdrar testı de yapabılırsın zaten onda cıkar eger hamıleysen

yokk bee zynoşş nerdee..sanki ben hıc hmıle olamıycam o haberı alamıycam gıbı gelıyor..bde kan testımın 0 cıkacagına cok emınım nedense..hep 0 la karsılasıcagımı umarak gıdıyorum...bu arada bu aksam cuma akşamı ben bı kuran okuyup gelıcem kaybolmayın bı kere..hepımız ıcın dua edıcemm :16:
canım birsoşum benim bende sewnin gibi düşünüyorummm allah yaşatsın bu güzel duyguyu hepimize
allah kabul etsin ne kadar sürer çabuk gellll şekerim birsoşummmm

bugün sıkıcam dişimi çünkü karnımda tuhaf şeyler hissediyorum hamilelikle adet beriltileri aynı olabilirmi acaba

aynıymış hiç yaşamadım amnaa canım bizim kızlarda da vardı varmı başka belirtiler

zeynep ozele gıtmeye ne gerek var kı. herhangı bır acile git. gebelik testi yaptıracam gunum gectı dedı. hemen yapıyorlar. 1 saate cıkıyor.ben oyle ogrendım hatta ustune 4 5 kere daha kan verdım acaba degerler yukselcek mı dıye. saat 4 gıbı gıdıyorduk hep verdık ama sanırım aksam 5e kadar mı bılmem ama labaratuar acık demıstı bana her saat belkı de verılıyor ama ıdrar testı de yapabılırsın zaten onda cıkar eger hamıleysen

beklediğim cevap buydu :1:acil doktoruna mı diyosun test yapıcam diye girişemi

beklediğim cevap buydu :1:acil doktoruna mı diyosun test yapıcam diye girişemi

yok canım acile git giriş al barkot verecek sana sıra geldı mı doktora söyle o seni yönlendiriyor kan verilen yere. biz akşam üzeri gitmiştik saat 5te mı belli olur demiştim evet ama ondan sonra da labaratuar acık demisti. sanırımıstedıgın saatte verebılıyorsun en azından bulundugun sehrın telefonu vardır hastahanenın arayıp sorabılırsı n egeer aksam yaptırcaksan. ya da yarın sabah yaptıt

evet aynı oldugunu soyluyorlar. ben bıle heyecanlandı kacıncı gunun bugun?
35. gün ama benim 37 güne kadar çıkabiliyo

canım birsoşum benim bende sewnin gibi düşünüyorummm allah yaşatsın bu güzel duyguyu hepimize
allah kabul etsin ne kadar sürer çabuk gellll şekerim birsoşummmm

aynıymış hiç yaşamadım amnaa canım bizim kızlarda da vardı varmı başka belirtiler

yok bişey sadece adet olucakmışım gibi geliyo, hani karnın ağrıycak gibi olrda ağrımaz ya derinden öyle bişey hissediyorum şimdilik

hacı inşallah hamile olursunda senden kurtulurum amin de kız inş.söylkediklerin hamilelik belirtilerindr çok umutlandımö senin için

kızlar bizim moraller bozuktu bu ay ameliyat olman gerekiyo falan dediler diye,adetin 18. ve 25 günü oldu sadece ilişki onun içinde ümitlenemiyorum karmakarışık duygular içindeyim

kızlar bizim moraller bozuktu bu ay ameliyat olman gerekiyo falan dediler diye,adetin 18. ve 25 günü oldu sadece ilişki onun içinde ümitlenemiyorum karmakarışık duygular içindeyim

canım oldumu bi kerede oluyor illa hergün yada gün aşırı değil birgün tutuyor neden olmasın hep öyle olur zaten inşallah dediğimiz tgibide çıkar tahlile gidecekmisin

canım oldumu bi kerede oluyor illa hergün yada gün aşırı değil birgün tutuyor neden olmasın hep öyle olur zaten inşallah dediğimiz tgibide çıkar tahlile gidecekmisin

dimi kız çok güzel olur yada bu sayfayı geçmi,şe bırakıp burdan önümüze bakarız muhabbetler değişir

bu gün gitmiyeceğim evde yalnızım akşam oldu zaten eşim gece 12 de gelicek ama yarın ona söylemeden gideceğim onuda umutlandırmayayım şimdi. o hamilelik topiğini görebilirmiyizki acep

bu gün gitmiyeceğim evde yalnızım akşam oldu zaten eşim gece 12 de gelicek ama yarın ona söylemeden gideceğim onuda umutlandırmayayım şimdi. o hamilelik topiğini görebilirmiyizki acep

tama öyleyse inşallah yarı istediğin sonucu hayırlısıyla görürsün canımmm ya hepimizin ihtiyacı var onu yaşamaya
neden olmasın allahın izniyle görürüz

tama öyleyse inşallah yarı istediğin sonucu hayırlısıyla görürsün canımmm ya hepimizin ihtiyacı var onu yaşamaya
neden olmasın allahın izniyle görürüz

amin canım sağol inşallah şu mübarek günlerin hürmetine rabbim bizide görür. zeynoş çikolata kistini anlamak için amh testi yapılıyomuş sen hiç yaptırdınmı nasıl anladılar senin çikolata kistin olduğunu

amin canım sağol inşallah şu mübarek günlerin hürmetine rabbim bizide görür. zeynoş çikolata kistini anlamak için amh testi yapılıyomuş sen hiç yaptırdınmı nasıl anladılar senin çikolata kistin olduğunu

canım ya ilk doktorum baktığı gibi birşey var dedi renkli ultrasona gönderdi düşündüğüm gibi çikolata kisti dedi
inanamadım beş altı doktora daha gittim çikolata kistim var dedim kesinlikle yok dediler tabi ilk doktoruma tekrar gittim gösterdi hatta bana birde tüm beliritlerini yaşıyorum zaten artı bu yıl 2 doktora daha gittim gittiğim gibi gördüler

kızlar birşey soracam şu göbekten vurduğumuz iğne orucu bozarmı benim iğneler tam ramazana denk geliyor

Back
X