ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benn geldimmm :16: zeynoş tam olarak bilmemekle bozar diye düşünüyorumm :44:

hoş geldin birsoşum benim
kız çok kararsız kaldım ramazana denk geliyor iğneler ayda bir yaptığım iğne falan ne yapayım ki bu arada allah kabul etsin dualarını şeker

hoş geldin birsoşum benim
kız çok kararsız kaldım ramazana denk geliyor iğneler ayda bir yaptığım iğne falan ne yapayım ki bu arada allah kabul etsin dualarını şeker

hoşbuldumm zeynoşumm..aminnn hepimiz için toplu dua ettım allahım kabul etsın..tmm tedavı olcagın ıncın mazeretlı oluyosun sen tutamadıklarını daha sonr tutarsın:34:

hoşbuldumm zeynoşumm..aminnn hepimiz için toplu dua ettım allahım kabul etsın..tmm tedavı olcagın ıncın mazeretlı oluyosun sen tutamadıklarını daha sonr tutarsın:34:

hiç sorma allah beni afetsin geçen yılda 6 tane tutum bu yıl dedim kesin tıuutacam oda olnuycak galiba tabi geçen yıl mazeretim vardı
kız allah kkabul etsin topiğnde almış başını gidiy maşallah

hiç sorma allah beni afetsin geçen yılda 6 tane tutum bu yıl dedim kesin tıuutacam oda olnuycak galiba tabi geçen yıl mazeretim vardı
kız allah kkabul etsin topiğnde almış başını gidiy maşallah

kız benımde geçen yıldan borcum var hee tutamadım...hee topık ıyı gıdıyorda hamiş çıkartamadık pek.:50:

birsoş ya ne diyecem bilmiyorum ya ama olacak gibi hissediyorum inşallahta olur
fala bakma kız rüyaların da da aynı

yaa aslında yavrum çok şüphelerim var..yumoşum en son 16 dı 18 oldumu bılmıyorum..aşılamada da eşimin yıkandıktan sonra spermlerı 19 milyon fln yazıyor az degılmı..bilmiyorumyaa ben hıc ıhtımal vermıyorumm :50:

okudun kuranını geldin herhale birsen hanım ALLAH HEPİMİZİ NASİPLENDİRİR İNŞALLAH BEBEK BANA UZAK GİBİ GÖRÜNÜYOR SİZLERİ DUYUP MUTLU OLCAM :ssz: İKİ GÜNDÜR DEPESYON MODUNDAYIM ÇOK MORALİM BOZUK :43::43::43:

okudun kuranını geldin herhale birsen hanım ALLAH HEPİMİZİ NASİPLENDİRİR İNŞALLAH BEBEK BANA UZAK GİBİ GÖRÜNÜYOR SİZLERİ DUYUP MUTLU OLCAM :ssz: İKİ GÜNDÜR DEPESYON MODUNDAYIM ÇOK MORALİM BOZUK :43::43::43:

sağol bitnem üzme kendını..yeterkı allah ol desın ne ımkansızlıklar ıcınde o mucıze yaratıyor..sen umudunu yıtırme hem hıc olmazsa bı tane aslan gıbı oglun var maşallahh bızde oda yokk :50:

sağol bitnem üzme kendını..yeterkı allah ol desın ne ımkansızlıklar ıcınde o mucıze yaratıyor..sen umudunu yıtırme hem hıc olmazsa bı tane aslan gıbı oglun var maşallahh bızde oda yokk :50:

allah seniiiii kız ağlattın beni bak ben çok duygusal bi naneyimdir.

ağlama tatlım sewın bence haline..belkıde bnım hıc cocugum olmıycak ebelkıde hıc kaderımde yok..ağlaması gereken benım aslındaa :5::5:

birsencim sen daha çook gençsin pozitif ol. Benim gibi karamsar olma kız. Olcak bence içime öyle doğuyor :49:böyle bıcır bıcır yer onu teyzesiii

tam kırmızı yandığı anda geçtim canım son anda sonra diğer ışıktaki arabalar geçti elim ayağım titriyor. Kızlar sizce korkuyla bebek varsa bile düşme ihtimali var mı :43: Ay varsa bile kesin düşer bu korkuyla :43::43:

düşmez canım okadar eğreti değildir yaa :1: Geleceği varsa allah korur

Back
X