Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa var gibi duruyor canım yarın bir daha tekrarla testiMerhaba kızlar. Bu gün ovitrellenin 8ci günü dayanamadım kaset test yaptım. Bir bakarmısınız. Acaba gebelikmidir yoksa ilacın etkisimi
Bazı doktorlar 14 gün sonra falan yazmıslar. Ama ne bileyim bence de var ya. Sabr edemiyorum. Aralıgın 5i adet zamanım. O zamana kadar dayanamadımAaaa var gibi duruyor canım yarın bir daha tekrarla testi![]()
Biraz erken olmuş canım sen testini yarın bir daha tekrarla umarım Bebişin seninledirBazı doktorlar 14 gün sonra falan yazmıslar. Ama ne bileyim bence de var ya. Sabr edemiyorum. Aralıgın 5i adet zamanım. O zamana kadar dayanamadım
Ayın 5 ne kadar her gün yaparım. İnşAllah vardır. Aklınıza geldikçe bana dua edin.Biraz erken olmuş canım sen testini yarın bir daha tekrarla umarım Bebişin seninledir![]()
Şimdi doktoruma yazdım git acilde kan ver dedi.8 günde iğne etkisi geçmez. En az 10 gün olması lazım
İnşallah vardır ya doktorlar idrar testine güvenmiyor hiçŞimdi doktoruma yazdım git acilde kan ver dedi.
Birazdan acilden gider kan veririm. Bende pıhtılaşma ve tekrarlayan diskler olduğuna göre acil belaya bakıyor. Yoksa bizim burada bakmıyor acilİnşallah vardır ya doktorlar idrar testine güvenmiyor hiç
Umarım güzel sonuçlar paylaşırsın bizle bize de haber verŞimdi doktoruma yazdım git acilde kan ver dedi.
Verdim geldim bekliyorum sonuç çıkınca yazarım buraya10 gün daha iyi olur ama kanverin
Hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş sağlıcaklaVerdim geldim bekliyorum sonuç çıkınca yazarım buraya
İnşAllah canım benim inşAllahHadi hayırlısı inşallah vardır bebiş sağlıcakla
Ben bir tane yaptım. Koldan yaptılarKizlar ovitrelle iğneyi kaçtan yaptınız doktorum göbeğin sağına ve soluna olmak üzere 2 iğne yap dedi siz nasıl yaptıniz
Bana göbekten kendin yapacaksın dedi ama 2 tane olması fazla geldi bana birazBen bir tane yaptım. Koldan yaptılar
Acile gittim kan verdim. 8.71 cıktıAaaa var gibi duruyor canım yarın bir daha tekrarla testi![]()