- 8 Aralık 2019
- 1.657
- 437
- 123
Daha yeni başlıyor sanırım iki gün sonra tekrar kan verinAcile gittim kan verdim. 8.71 cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni başlıyor sanırım iki gün sonra tekrar kan verinAcile gittim kan verdim. 8.71 cıktı
Fiyat neydi çatlama. İğnesininİnşAllah canım benim inşAllah
1250 tl canımFiyat neydi çatlama. İğnesinin
Baya uygunmuş inşallah sağlıklı olur1250 tl canım
İnşAllah öyledir. Bir de 5 aralıkta yapacagım. SabredebilirsemDaha yeni başlıyor sanırım iki gün sonra tekrar kan verin
Çok teşekkür ederimBaya uygunmuş inşallah sağlıklı ol
TAbi 5 aralık daha net olurİnşAllah öyledir. Bir de 5 aralıkta yapacagım. Sabredebilirsem
Çok teşekkür ederim
Adetimin ilk günü. İğneden de 14 gün gecmiş olacak o zamanTAbi 5 aralık daha net olur
En garantisiAdetimin ilk günü. İğneden de 14 gün gecmiş olacak o zaman
Hayırlı olsun canım daha çok yeni dikkat et güzel artışların olsunAcile gittim kan verdim. 8.71 cıktı
Doktor şüpheli olduğunu söyledi. Aralıgın 5 de yaptırırım bir daha tahlil. O zaman yükselmiş olursa gebelik negatif olursa ilacın etkisiymiş. Öyle anlıyacaz. Beklerim iyi olur insAllahHayırlı olsun canım daha çok yeni dikkat et güzel artışların olsun![]()
Merhaba,Doktor şüpheli olduğunu söyledi. Aralıgın 5 de yaptırırım bir daha tahlil. O zaman yükselmiş olursa gebelik negatif olursa ilacın etkisiymiş. Öyle anlıyacaz. Beklerim iyi olur insAllah
Merhaba 21 kasım saat 15:00 daMerhaba,
Ne zaman iğneyi vurmuştunuz ?
Bugün tekrar test verdiniz miMerhaba 21 kasım saat 15:00 da
Bugün tekrar test verdiniz mi
dpo 8 normal durumlarda bile çok erken. ilacın etkisi olabilir.Merhaba kızlar. Bu gün ovitrellenin 8ci günü dayanamadım kaset test yaptım. Bir bakarmısınız. Acaba gebelikmidir yoksa ilacın etkisimi
Ola bilir bilmiyorum ki. Bebeklerimi kaybettiğim için heyecanlıyım. O yüzdendir acelemdpo 8 normal durumlarda bile çok erken. ilacın etkisi olabilir.
kaset test yüksek hcg algılıyor. eğer döllenme olduysa daha yeni yerleşme aşaması başladı.
doğru çok haklısınız insan sabredemiyorOla bilir bilmiyorum ki. Bebeklerimi kaybettiğim için heyecanlıyım. O yüzdendir acelem
İnşAllah. Aslında günlük kaset test yaparsam da belli olmazmı. İğnenin etkisi geçtikçe çizgi kaybolur. Beta yükseldikce daha da koyulasır. Diye düsünüyorumdoğru çok haklısınız insan sabredemiyorinşallah ikinci kan sonucunuz güzelce artmıştır gebelik vardır